קבלת עיצה

../images/Emo10.gif קבלת עיצה

שלום לכם, יש לי שאלה חשובה ודחופה יחסית. אני קיבלתי לפני כמה זמן פרחים ממישהו, שאני מרגישה שלא הגיעו ממקום נקי. הוא פגע בי מאוד גם לפני וגם אחרי שקיבלתי אותם. עכשיו שאלתי היא מה אני עושה עם הפרחים, האם לזרוק אותם? (הם חדשים לגמרי), האם לתת אותם למישהו? (הם באו לא בטוחה שממקום של אהבה). יש דרך לטהר אותם? מה אני עושה איתם? אשמח מאוד לעיצות

רותי 11

New member
רגינה פ ל נ ג י מתוקה

אתחיל בזה שאומר לך שפרחים הם טהורים להם אין שום השפעות חיצנויות של רגש אנושי לכן הם לא מושפעים מהאדם ששלח אותם אלייך, הם חפים מהדברים האלה. לזרוק פרחים לא חבל? פרחים זה תמיד דבר יפה ומוסיף צבע לחיים ולעיניים, מה שאת תעשי איתם זה שלך, מה שמרגיש לי זה שאת כאילו חוששת לקבל אותם שמא כאילו את מקבלת את האדם ששלח אותם אלייך ואין קשר את הכוונה לדברים את נותת, לכן את יכולה להתייחס לזה כאל מתנה יפה ונעימה וזה הכל.

אבל חפצים גם סופחים אנרגיה

ויש מיסטיקנים שממליצים לזרוק חפצים שספחו אנרגיה שלילית. לדעתי, אם את מרגישה כל כך לא טוב עם המתנה הזאת של הפרחים אז אין לך מה לשמור אותם.במקרה שלך זריקת המתנה עושה יותר טוב לנשמה מאשר קבלתה.

תודה רותי וטופי

ביטאתן בדיוק את מה שחשבתי ואני עדיין חושבת. היום כשהייתי בעבודה חשבתי שאתרום את הפרחים, אלם לא מצאתי לאיפה באיזור שלי, נוסף על כך חזרתי מאוחר יחסית הביתה והייתי די ממוטטת, בין היתר כי ישנתי אולי בקושי שעתיים וחצי בלילה
אם אוכל מחר אנסה לחפש שוב מקומות שאני יכולה לתרום בהם את את הפרחים... בינתיים הם בפינת האוכל שלי ובמטבח.. אני התלבטתי לגבי מה לעשות, בין היתר, משום שביום חמישי צריך להיות לי דייט עם מישהו שהכרתי במוצ"ש, אחרי שחשבתי שסיימתי עם הבחור הזה (למרות שהקשר איתו ברובו היה וירטואלי, שוחחנו במצלמה, החלפנו תמונות ודיברנו שיחות ארוכות מהבוקר עד הלילה).. כל כך מקווה שהדברים יסתדרו

למעלה