סקר

G@T

New member
אני אמרתי ../images/Emo3.gif -../images/Emo106.gif-

סתם...אממ כן דיברתי עם מישהי שהייתה שם וצינזרו......את מיה ומריצה ומסוויט בייבי אני לא יודעת מה אבל גם צינזרו ואני יכולה לנחש מה.......אין אין כולם בארץ זאת לגמרי נפלו על הראש.........אני ממש לא יכולה להבין את זה!

אין מה לעשות

רק אפשר לקוות שזה יהיה בערוץ 10. וגם עם הצנזור אפשר לחיות, רק מסקנה אחת יש להסיק: FOX KIDS הם באמת לילדים, ועדיין לא התבגרו, כלומר, שהם גם שקרנים מדרגה ראשונה.

G@T

New member
אוי זה כל כך נכון.......... ../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif

charmingirl

New member
מה הם צינזרו מסוויט בייבי???

גאד.... מה הפאקינג בעיות שלהם!?! למה הם חייבים לצנזר בגלל שראו שם מימילטר של החריץ של לויסאנה?! אולי שיבינו שהסידרה לבני נוער וזהו?!

תשובותי:

1)אני. 2)לא,אני מצטער מאוד
. 3)אני הלכתי.. 4)לא ראיתי אותו. 5)לא אני!. ראיתי את צביקה הדר ופנינה רוזנבלום. איזה שקיות יפות הם נתנו לנו! ובקשר לאנימציה זה באוטיסטה ו[URL='http://'] מיה [/URL]

G@T

New member
ארממ?? עונה....../images/Emo77.gif../images/Emo121.gif../images/Emo39.gif

1) לא אני כי רק חזרתי מחו"ל בבוקר..... אבל כבר ראיתי באינטרנט בלי הצנזורות הדפוקות של פ"ק..... 2) אממ לא הייתי שם אז לא צילמתי אבל לא נראה לי שמישהו יצלם
חכו עוד שבוע וזהו...... 3) אני
4) מי צריך לראות אותו? בע עליו תראו כמה אנחנו סובלים בגללו 5) אני קצת עצובה אבל מילא
עוד שבוע כפי שאמרתי אראה את זה בשקט בטלויזיה עם פופקורן ועוד אנשים שאין להם פוקס קידס {פ"ק} בבית
*או שננפנף אותם אני רוצה לראות לבד ובשקט* אוף....

../images/Emo10.gifעכשיו אני באמת מתה תכינו קבר../images/Emo7.gif

אני לא יאשים אותך שי למרות שאני הייתי מצלמת אבל אני מתה יאיר דורי חשוב לא כי הוא עצמו כי היינו מסיגים ממנו פ ר ו ט ק צ ת י ו ת לפגוש את השחקנים שהם יהיו בארץ

HoNeY14

New member
חברה של אחותי הלכה וגם אני רציתי!!

*מחפשת פרוטקציות*

דנה!

New member
תמונה סופר סופר סופר נדירה!!!

תראו איזה תמונה מהממת!!!! אבל תראו אותה בגדול

יש לי..תמונה חדשה אף אחד

עדיין לא מכיר אותה..אבל תוך שבוע זה יהיה בכל אתר אפשרי

דנה!

New member
אזזזזזז...

אם יש לך למה את לא שמה אותה פה!? מה הקטע בלשמור תמונה לעצמך?

אני שומרת..לאתרי..אני קמצנית גאה

חח.. סתם...תמיד שאני מעלה קובץ המחשב הארור שלי מתפגר

G@T

New member
אז ..............

לפחות מה הכתובת לאתר......?
*מתפגרת*

omer wild

New member
ווייייי איזה תמונה מהממת ../images/Emo70.gif.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה