נמאס לי

היפ הופ1

New member
../images/Emo10.gifנמאס לי

אני לא יודעת מאיפה להתחיל..לדעתי אין דבר כזה חברות אמיתיות. החברות שליי לא מפרגנות לי הן צוחקות עלי בלי לשים לב בכלל. ואתם מכירים את זה שיש חבר'ה של מקובלים בשיכבה אז אני והחברות שלי אנחנו הבנות המקובלות רק שיש בעיה זה שאני לא ממש מרגישה כך. יש לי חברה שהיא יותר בחבר'ה ושאותה מזמינים לכל מקום וכך היא אומרת לי לבוא.. אבל החבר'ה לא מזמינים אותי אני לא יודעת מה לעשות כדי שיפנו אלי ויזמינו אותו אישית .. נמאס לי כבררררר

IndigoChild1

New member
אותו דבר פה

או לפחות היה גם אני בשלבים מוקדמים יותר של התיכון חברים שלי תמיד ירדו עלי וממש קראו לי טיפש כי היו לי ציונים על הפנים ותמיד הולך לכיתות תיגבור במקום ללמוד עם חברים שלי בכיתה נורמלית בהתחלה אכלתי את האלבונות האלו עד שממש נשבר לי כי זה כבר עבר את הגבול של "רק בצחוק" אז ירדתי עליהם בחזרה אבל זה לא ממש הצליח כי אני די גרוע בלרדת על אחרים וגם אחרי שנסיתי להבהיר להם שהם צריכים להפסיק עם זה כי זה פוגע בי הם לא ממש לקחו את זה ברצינות וגם היה להם קשה להפסיק כי זה ממש נהפך להרגל אז פשוט נתקתי קשר עם כמה מהם ואז השלמנו ושוב רבנו ושוב הלשמנו עד שהם קלטו את העניין והפסיקו עם זה וזה היה לפני איזה 3-4 שנים ועד עכשיו אנחנו חברים טובים ועד לפני שנה ככה אני גם הייתי בקטע הזה של החבר של המקובלים ובכל הזדמנות שיצא לי לפגוש את החברים של החברים שלי נסיתי כמה שיותר להתידד איתם כדי שבפעם הבאה אני אקבל הזמנה באופן ישיר ושאני באמת יהיה רצוי שם

Leo5131

New member
אין כזה דבר

חברים אמיתיים...אף פעם אי אפשר להיות מרוצה לגמרי מהחברים שלך, כל כך שתוכל לקרוא להם חברים אמיתיים! וגם כשכן אפשר לסמוך על זה שיבוא משו שיגרום להם ללכת...

את גם צודקת וגם טועה !

תיראי, את טוענת שאין דר כזה חברות אמיתית אבל בואי אני יגיד לך משהו- אני חושבת שאת טועה. חברות אמיתית זה דבר שממש אבל ממש קשה למצוא, ואני אומרת לך את זה מנסיון. לא קל למצוא חבר\ה אמיתי\ת שתמיד תיהיה שם בשבילך, שתעזור לך בהכל, שתתמוך בך... לפעמים אנשים מגדירים את עצמם כ"חבר\ה" הכי טוב\ה אבל בתכלס, ברגע שהכי צריכים אותם הם לא שם, ברגע שחברה קצת יותר מקובלים מזמינים אותם לצאת הם יותרו על הכל וילכו איתם. כל זה נכון, אבל חשוב שתדעי שלא כולם כאלה, יש אנשים שבאמת אכפת להם, ולא יזנחו אותך ברגע הראשון שמישהו יזמין אותם לצאת בערב. אני חושבת שאת פשוט צריכה להמשיך לנסות ולחפש את האנשים האלה, לפחות מישהי אחת או אפילו מישהו. תאמיני לי שברגע שתמצאי את תיהיה הרבה יותר שמחה, כי את תרגישי שבאמת יש מישהו שאת יכולה לדבר איתו, מישהו שבאמת יקשיב לך[: אני מאוד מקווה בשבילך שתמצאי, ותזכרי ש"המקובלים" אלה לא תמיד האנשים הכי נחמדים וטובים. ( מנסיון ).

היפ הופ1

New member
מזאת אומרת לחפש מישהי ?

איך אפשר בכלל להתחיל לחפש חברה טובה.. אין דבר כזה להתחיל לחפש והחברות שלי לא מזניחות אותי הן דווקא מזמינות אותי וכל זה. אבל אם נגיד אני עצובה או משהו דומה לזה אף אחד לא ישאל אותי "מה קרה" הם ישאלו אבל בזלזול מתוך נימוס כזה ולא יכנסו לעומק ואני עדיין מרגישה בודדה אבל ככה זה גיל ההתבגרות לפי מה שאני הבנתי מדודים שלי והמשפחה שלי שחברים אמתים מוצאים בצבא רק בצבא הם יעזרו לך וכל זה ואלו חברים לחיים .

Leo5131

New member
סתם

בקשר למה שאמרת על חברים בצבא...זה שטויות! אין חברים אמיתיים. יש אנשים שמוצאים חברים בצבא שנשארים איתם עד גיל 50 אפילו אבל באמת נראה לך שהם נפגשים יותר מפעם בחצי שנה? לא נראה....כל קשר מתדרדר. אפילו של זוג נשוי. הם יכולים להמשיך לאהוב אחד תשניה עד שהם מתים [מזקנה] אבל עדיין הקשר מתרופף ב99% מהמקרים. למרות שקשר של אהבה זה כבר שונה לגמרי...אבל בכל זאת...אין כזה דבר:)

אפשר להתחיל לחפש !

שמעי אני לא באה ואומרת לך שממחר את צריכה להתחיל לעבור ילד ילד בבצפר שלך ולהתחיל להכיר אותו לעומק לראות אם הוא או היא באמת חברים אמתיים, ממש לא. אני פשוט חושבת שאת לא צריכה להגדיר כל אחד כ"חבר" הכי טוב שלך, כי בתכלס כולם יודעים שאין הרבה כאלה. ואני לא אמרתי שחברות שלך לא אוהבת אותך ולא מתיחסות אלייך, אבל חברה שמגדירה את עצמה כ"חברה טובה", צריכה לשאול ולתעניין קצת יותר מתי שהיא רואה שאת במשבר, או קצת עצובה. וכמו שהמשפחה שלך אמרה וכמו שאת כתבת- " חברים אמתיים מוצאים רק בצבא". מוצאים ? כלומר שכן צריך לחפש אותם [ : נכון גיל ההתבגרות קשה, אני גם נמצאת בו עכשיו אבל אני מנסה לקחת הכל בקלות, אני לא נותנת לכל דבר קטן לשפיע עלי ועל היום יום שלי. החיים הרבה יותר נחמדים ככה, ותאמיני לי שגם להיות לבד לפעמים זה לא כזה נורא- קצת שקט מכולם, זמן לחשוב P: בהצלחה !

סתם ד``א

חלק מהדרך של ההיפ הופ זה סליחה על הביטוי לשים זיין על העולם ואם יש כאלה חברות.. אז עוברים לשלב הקשה ומנסים למצוא חברות אמיתיות בהצלחה

יונתנטן

New member
עשה לך רב וקנה! לך חבר

יש חברות אמיתית, יש! דיברת אם חברות שלך שהן מעליבות אותך?? אם תגידי להן והן לא ישימו פס אז תתנתקי מהן ומהר ותחפשי לך חברה אמיתית או לפחות נורמאלית.. ואפשר למצוא אותן בפחות מקובלות..

למעלה