מה זה ווילד?

LucidGuess

New member
קרה לי, אבל מיד התעוררתי.....

אז עוד לא הכרתי את הנושא, בגיל 14 היה לי חלום שבו התנשקתי עם אישה ממש שווה ויפה, שיער ארוך שחור גולש, ממש דוגמנית, והנשיקה היתה ממש אמיתית, חמה ורטובה כמו במציאות אבל בשניה שהבנתי שזה חלום התחלתי מיד להתעורר ומה זה התבעסתי... אני חושב שמאז בעצם התחלתי לחפש באינטרנט איך אפשר לישלוט בחלומות כי אז הבנתי שזה אפשרי... קצת אחרי זה ראיתי בטלוויזיה תוכנית על המכשיר לחלומות צלולים. Lucid

מאסט

New member
../images/Emo10.gifמה זה ווילד?

אני חדשה בעסק זה פעם ראשונה שנכנסתי לאתר מישהו כאן יכול להסביר לי מה זה ווילד

LucidGuess

New member
בשימחה רבה! ../images/Emo13.gif

ווילד זו אחת משתי טכניקות מאד נפוצות ליצירת חלום צלול. ווילד זה מהמילה האנגלית - WILD שפירושה "יצירת חלום צלול מתוך עירנות". חלום צלול ( שזה דבר מדהים ועוד מעט תשמעי למה ) הוא חלום שבו את יודעת שאת חולמת תוך כדי שהחלום מתרחש! כלומר את נמצאת בתוך חלום עם מודעות עצמית מלאה ואת יכולה לשלוט בחלום ולעשות מה שבא לך! והכל לגמרי מציאותי, ממש כמו עכשיו שאת ערה! את יכולה לעוף מעל נופים מדהימים, הרבה יותר מאשר במציאות, לסייר בתוך טירות קסומות ולפגוש יצורים מהאגדות ולדבר איתם, לאכול, לשתות, לעבור דרך קירות, לרפא את עצמך ממחלות, להתגבר על פחדים ( פחד גבהים, פחד מעכבישים, פחד קהל ) ועוד ועוד דברים בלי סוף, והכל פשוט מציאותי לגמרי ממש כמו עכשיו! ווילד זו אחת השיטות ליצירת חלום צלול, זו שיטה בה את הולכת לישון ושומרת על מודעות עצמית בזמן שאת נרדמת ( ע"י שאת מתרכזת במשהו לדוגמה בנשימות שלך או במוסיקה חלשה ליד המיטה ) ואז את ניכנסת ישירות לתוך חלום צלול! זו שיטה מגניבה!! ומפחידה... שיטה אחרת היא לעשות הרבה פעמים ביום בדיקות מציאות עד שתיזכרי לעשות אותם מתוך הרגל בתוך חלום ותביני פתאום שאת חולמת! בדיקת המציאות הכי פשוטה היא להביט כמה שניות סביבך ולשאול את עצמך אם יתכן שאת חולמת, ולבדוק טוב טוב אם את מבחינה במשהו מוזר או לא הגיוני. תבדקי את הקישורים הבאים שבהם הכל מוסבר בפירוט - 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ( עברית ) 2. אתר החלומות הצלולים של גיא ( עברית ) 3. אתר המכון לחקר חלומות צלולים ( אנגלית ) באתרים האלו תילמד את כל השיטות איך לחלום חלום צלול! ואם את נכנסת לאתר הראשון ( האתר של אלון ) אני מאד ממליץ לך דבר ראשון לקרוא את פרק 6, זה פרק מאד מעניין שאנשים מספרים בו את החלומות הצלולים שלהם! תקראי זה ממש מדהים ומעניין! בהצלחה! Lucid

מאסט

New member
תודה ממי../images/Emo24.gif

ואם כבר קרה לי דבר כזה זה אומר שאני יכולה להצליח ביתר קלות?

LucidGuess

New member
יש הרבה שזה בא להם באופן טבעי

שמעתי על הרבה אנשים שיש להם חלומות צלולים באופן טיבעי בכלל בלי שהם שמעו על הנושא, כן יכול להיות שזה יעזור לך, אולי, לא יודע, בכל מקרה תקראי באתרים שרשמתי לך ותדעי הרבה יותר על הנושא! בה ביי!
Lucid

למעלה