מה דעתכם ?

../images/Emo10.gif מה דעתכם ? ../images/Emo99.gif

הייתי מבקש לשמוע את דעתכם.... הכרתי מישהי לפני כשבוע דרך אתר הכירויות, נפגשנו פעמיים והיא מאד מקסימה ולמרות שהמרחק הפיסי הרב בין מקומות מגורינו המשכנו לזרום לכיוון מאד חיובי מצד שנינו. היום, התקשרה אלי בוכה שגילו לאמה סרטן והיא לא יודעת אם תוכל להמשיך בבניית מערכת היחסים בינינו, היות "והראש" שלה לא במקום. עוד בדבריה אמרה שהיא לא רוצה "לשים אותי on hold"...למרות שאני מקסים בעיניה ולכן עלי להמשיך בחיי בלעדיה. עכשיו מבחינת ההרגשה הייתי רוצה ואף הצעתי להמשיך ולתמוך בה ולהיות לצידה בימים קשים אלו ולהמשיך ולבנות את מערכת היחסים שהתחלנו, מה שלדבריה מעריכה מאד...ומצד שני חיזורי בשלב זה הם יהיו מטרד עבורה וכפי הנראה לא יובילו לשום מקום היות ובאמת הראש שלה במקום אחר...ובצדק. האם להמשיך להיות בקשר ולנסות לבנות....או פשוט להניח ולהמשיך הלאה ?

כשאחד ההורים חולה....

ההרגשה היא שכל העולם מיתמוטט, והתחושה היא שגם אצלך המערכות בגוף "קורסות".....קרה גם לי....תציע לה את התמיכה ותשאיר את החיזורים בצד... לזה בטוח אין מקום כרגע..היא צריכה עכשיו רק חיזוקים ע"מ שיהיה לה מה להעניק לאמא שלה...אז פשוט תהייה שם..

כדאי לסמוך...

על האינטואיציות של ג'נטלמן, את זה אני כבר יודעת! תנסה לברר עוד קצת.... אבל הג'נטלמן בד"כ לא טועה.

ב ד ר ך

New member
אני חושבת

שכרגע היא עדיין בהלם ובזעזוע מגילוי המחלה וייתכן מאוד שמאוד התכוונה למה שאמרה. הייתי שומרת איתה על קשר, (לא מעיק ולא מחזר מידי) קשר חם ותומך. וייתכן שעוד זמן מה היא תתגבר על הזעזוע הראשוני ותוכל להמשיך את חייה והקשר שהתחיל להתפתח בינכם, במקביל לתמיכתה באמה. בהצלחה

גרוש חמוד

אם אתה מכיר את המושג ~על ציר הזמן.... אולי זה לא הזמן שלך/כם לקשר יחד אני אמנע מלקבוע עובדה לגבי האמירה ששוב יש מי שלא ידעה לשים את הדברים על השולחןבבהירות (כי זה לא קל , בעיקר כשכבר נפגשתם פעמיים לפי דברייך) הצע לה תמיכה ואת שאר החיזורים הפלרטוטים ושאר ירקות שים בצד לתקופת מה ובכלל? תן לה להמשיך את מה שהתחיל זה מכבר ותראה לאן היא מובילה...

רות 2

New member
היא זקוקה כרגע לחברים

קרובים .. ובטח יש לה ... לא ממי שמבחינתה היא אמור להיות יותר הרבה יותר מחבר קרוב אני הייתי ממליצה על צעד אחור אם אין לך אינטרס להפוך לאהבה אפלטונית...לעוד ידיד שמתעניין .. (כן אני יודעת זה נישמע קר לעומת ההצעות של להיות תומך נפשיתאבל ההתענינות שתביע תהה כעין וכאפס לעומת תמיכה של חברים קרובים המכירים שנים ) הנח .. המשך הלאה.. וצור קשר בעוד ככה וככה זמן ... להשתמע ולהתעניין ..לכשי הראש שלה ינהה לכיון כונותיך באשר לזוגיות

אז אל תהיה מחזר...

תהיה חבר ותומך, אוזן קשבת, הכתף שהיא תוכל לבכות עליה/לנוח עליה... תהיה כל מה שהרבה יותר חשוב ממחזר.

מסכימה עם כל מילה של טלי הבת.

רק רוצה להוסיף, שלדעתי זו דרך טובה להתחיל לבנות מערכת יחסים גם אם הדרך מאד קשה בהתחלה. גם אם זו קודם כל תמיכה נפשית. בהמשך הדרך יכולים הדברים להגיע אל הפן הרומנטי. רומנטיקה יכולה להגיע גם במנות קטנות. אני מצטערת לקרוא כאן על המחלה של האם. מאחלת לה החלמה. ואפילו אם מערכת היחסים הזו אכן תפרח מאד, יהיה נחמד לאם לדעת שלבת שלה יש חבר, שהיא כבר לא לבד, וטוב להם יחד.

דג דה גן

New member
ברור שממבט שיטחי זה נראה כמו תירוץ

משהו מהסוג של החיילים שהורגים כל יום שני וחמישי את סבתא (משום מה, סבתא הכי קל "להרוג") על מנת להרוויח יציאה. אבל ממבט לא שיטחי (שבזה עיקר מומחיותי..) אפשר גם לחשוב , בעצם למה היא צריכה להשתמש בתירוץ כזה עלוב? מה לא יכלה להגיד סתם "תשמע לא מתאים לי? לכן אני חושב שהיא באמת חושבת שבמצב הנתון היא לא תוכל להשקיע את מה שצריך להשקיע על מנת לבנות מערכת יחסים. אבל זה לא אומר כלום. תהיה סבלני, קשוב (לא קרציה..) נסה לתמוך, להיות אמפטי , להתענין ולהתעדכן כל כמה זמן במצב ונראה.. אם זה יהיה חשוב לה ומועיל ויעשה לה טוב , יתחיל סוג של קשר. אגב, אני חסיד נלהב של מערכות יחסים שמתחילות קודם כל ועל אף הכל על בסיס חברות.

עתליה*

New member
דעה

הנח לבחורה לנפשה. אני לא חושבת שאתם מכירים מספיק (או בכלל לצורך העניין) כדי שהיא תרצה לחשוף אותך כבר בשלב זה לקטעים הכי אינטימיים בחיים שלה, וככה זה כשקורה אסון במשפחה. אם אתה ממש מתעקש, מדי פעם תן לה סימן שאתה עדיין מעונין (לא יותר מטלפון אחת לשבועיים).

עתליה*

New member
דעה

הנח לבחורה לנפשה. אני לא חושבת שאתם מכירים מספיק (או בכלל לצורך העניין) כדי שהיא תרצה לחשוף אותך כבר בשלב זה לקטעים הכי אינטימיים בחיים שלה, וככה זה כשקורה אסון במשפחה. אם אתה ממש מתעקש, מדי פעם תן לה סימן שאתה עדיין מעונין (לא יותר מטלפון אחת לשבועיים).

עתליה*

New member
דעה

למעלה