מגיע לי !

../images/Emo10.gif מגיע לי ! ../images/Emo10.gif

אסור היה לי לדבר.... בעלי התקשר וסיפר שהוא בבית, חולה, מרגיש זיפט.... "- מה לשתות ?, מה אני אעשה ?, מתי יש רופא ?, יש אנטיביוטיקה בבית ?, למה אין קולדקס ?, בא לי להקיא, אייי אני חלש....." אויייי, כשהוא חולה... הוא נוראיייייייייייייי....
בא לי להשאר בעבודה......

חחחח שהיה בריא

עכשיו הוא ידבר בשפת ה-ת´ תביא לי, תגישי גם, תנקי לי, תקנחי לי, תכיני עוד תה, תבשלי מרק. האמת בעלי יוצא דופן שהוא חולה לא מרגישים עליו בכלל. ישר אני יוצאת ומטילה עליו מטלות בת´ תתלה תכביסה אם כבר אתה בבית...וגם תבשל משהו אם כבר אתה שם כך שהוא מעדיף לא להראות.

קסומה

New member
אצלי

נתפס לו הגב..........את יודעת מה זה למרוח בן גיי מסריח לפני שעולים לישון, ואיך שקמים בבוקר????????????????? פויייייייי שלא נדבר על זה שקשה לו לזוז (תירוצים תירוצים). כשהם חולים זה אסון..........

מקוה שהוא לא יבקש בן גיי

גם אני לא מסוגלת להריח את זה. אבל תודה, מיד כשאכנס הביתה אני אחביא את המשחה... "אין, נגמר !" אויייי, רע לי.... נכון שאני לא חייבת לנסוע הביתה ? נכון שיש פקקים ??? חבל שחמותי גרה רחוק. אבל הוא בטח כבר יידע אותה והיא עוד מעט תתקשר לתת לי הנחיות.

מיכל31

New member
אוי קרן

קל לי מאוד להזדהות איתך. רוצי טפלי בו ויפה שעה אחת קודם, אולי בכלל מחר הוא יקום חדש ואז הסבל שלך יהיה קצר הפעם?

גילית.

New member
גם לבעלי ניתפס הגב, מיד התחלתי

בטיפול, מסא´ז סביב הצוואר והשכמות, עם משחה שקיבלתי מהרופא כשנפלתי על הברך, זה עשה לו חם במקום הכואב, שמתי לו במקביל, בקבוק מיים חמים, זהו תוך יומיים הוא כמו חדש, מחר זז לעבודה. הוא לא השתמש בת´ כמו תכיני לי ,תעשי לי אבל רק ביקש תמרחי לי, תמרחי לי, חחחחחחחחחחח אז מרחתי, עם כפפות חד פעמיות כדי שלא ידבק בי הריח. רפואה שלמה, גילית

למעלה