לב שבור

lion1411

New member
../images/Emo10.gif לב שבור

הי לכולם , פעם ראשונה שאני פה , צריך קצת עזרה. אחריי שנתיים של זוגיות מדהימה , היו עליות ירידות טוב רע הכל , למרות כל מה שעשיתי ההקרבה,הנתינה,האמונה,ההשקעה היא החליטה שהיא עוזבת, איך ממשיכים מכאן אם כל הרגשות כל המחשבות כל הכאב אשמח לתגובות ראיונות או כל דבר אחר .

היי לך...../images/Emo60.gif

אני יכולה להבין את הלב השבור, אבל תיארת מערכת יחסים בה ממש ממש אהבת. מכל סיבה שהיא היא הסתיימה אבל מבלי להרוס לך יותר מזה, האם יכול להיות שהיא עזבה כי באמת הגיעו מים עד נפש?! אתה לא חושב שמה שהעיב על הקשר הפעם יכול להגיב על שאר הקשרים שיבואו? נשמע שאתה ממש אוהב אותה, ולדעתי אולי אתה רואה רק את הצד שלך - שאתה השקעת, אתה נתת ואתה האמנת. אבל אף אחת לא הולכת כי טוב לה. בנות בדרך כלל נשארות, גם אם המצב ממש בכי רע, גם כזה של מריטת שיערות מרוב עצבים, אבל כשהן עוזבות זה כי או שהן נעלבו עד עמקי נשמתן או שהיתה שם פגיעה מוסרית כזו או אחרת שזה הותיר אותה לבחור ב"אני או להיות כנועה וחלשה". לכן, אני חושבת שתעשה חושבים טוב טוב עם עצמך ותבין למה יכול להיות והיא עזבה... באם תחשוב ואולי תעלה את המחשבות כאן, נוכל גם אנחנו להשתתף ולעזור... אבל לדעתי, אם אתה עדיין אוהב ובאמת תמה לסיבות שלה, תתחיל לחשוב בהבנת הדברים שיכלו להעיב עליה ואת הדרך הנכונה לשוב ולקרב אותה אליך. שלומית

תגובה

עסוק בדברים שאתה אוהב, ודרך זה אהוב את עצמך. אז פחות תהיה תלוי באהבה מאחרים ותהיה יותר מאושר.

ChilD SouL

New member
תכאב את זה...

אל תדחיק ואל תחכה שזה יעבור. אני לא חושבת שהזמן עושה את שלו ומרפא, אבל הזמן בהחלט מעביר קצת את הכאב ואת הזכרונות וניהיה יותר קל, בסופו של דבר. קח את הזמן להתאבל, לכעוס, לחשוב - זה בסדר ומקובל. ולמרות הכל, אל תתן לעצמך לשקוע. תעשה דברים שאתה אוהב, תמצא תחביבים חדשים, תמשיך בחייך, צא, תכיר ותהנה.

למעלה