לא יודעת למה...

../images/Emo10.gifלא יודעת למה...

ואיך קרה שהדרדרתי ככה הרי אחרי הכל יש לי אישיות חזקה כוחות שאין לשום בן אדם אלוהים לאן זה נעלם לא ייתכן שאני דנה ככה נפלתי אני דנה זה לא יכול להיות פשוט תמיד היתי אומרת לעצמי שלא אפול שיש לי גבולות בסטלה וככה גם כל האנשים אבל כן זה נכון אבל היה פעם...פעם בעבר אותו עבר שקשה לשכוח לראשונה בחיי אני מפחדת מה נסגר איתי הצילו פחד לא הרגשתי אפילו מתי איבדתי אנשים חשובים לי תמיד ידעתי להתאפס מבלי אותו הפחד אך לאחרונה באמת מה לעשות נכון מי המציא המשפט כך נפלו גיבורים לא צריך בילדות ואחרי להיות גיבור צריך לדעת במשך כל חייך ופה נפלתי לתוך בור שוואלה לצאת ממנו קשה לא יודעת למה כתבתי זאת כאן אולי זו ההרגשה שלי כרגע ואולי גם כי אנארף למה כתבתי וזהו כנראה שהרגשתי הצורך וזה לא סתם רוצה לחזור להיות כמו פעם מכורת מחשב וזה אבל לא העדפתי סטלות ולאן זה הדרדר אלוהים אולי אני חולמת רוצה להתעורר מזה מהרררר כבד עלי הסיפור הזה

j a s t i n

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo60.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

קיצר את חוזרת לשדר ולגנוח לנו או מה ?
תמיד תוכלי להגיע לגמילה אצל הדוד ג'ס!
יהיה טוב מיידלה ...
פורים שמח לכולם ...

ran1רן

New member
רונה לילה טוב

איך קראו לבחור השני שהיה מנהל איתך את הפורום ברח לי השם

moshee8

New member
שווה ליקרוא

איש וילדו הקטן טיילו יחדיו ביער. לפתע מעד הבן ועיקם את רגלו. "אייייי" צעק הבן בכאב. "איייי" ענה לו קול מן ההרים. הילד, שהקול הפתיעו, הסתקרן וקרא "מי זה?" הקול ענה לו מי זה?" מאוכזב ומעוצבן מכך שלא קיבל תשובה צעק הבן "פחדן ! מי אתה?!" והקול ענה לו "פחדן ! מי אתה?!" הביט הבן באביו בתמיהה ושאל : "אבא, מה קורה כאן?" "שים לב" השיב לו האב. "אני מעריץ אותך !" "אני מעריץ אותך !" השיב לו הקול מבלי להתמהמה. "אתה נהדר !" "אתה נהדר !" השיב הקול. הבן, שהיה מופתע מכול העניין, עדיין לא הבין מה קורה. הסביר לו האב: "אנשים נוהגים לכנות תופעה זו כ "הד". אבל למען האמת יש לכנותה "החיים". החיים תמיד מעניקים לך חזרה מה שאתה מעניק להם. החיים הם המראה של פעולותיך. רוצה עוד אהבה? תן עוד אהבה ! רוצה עוד אכפתיות? תן עוד אכפתיות ! רוצה הבנה וכבוד? תן הבנה וכבוד ! רוצה שאנשים יהיו יותר סבלניים ואכפתיים כלפיך? היה סבלני ואכפתי בעצמך. חוק טבע זה חל בכל מישורי חיינו". החיים מעניקים לך חזרה את שאתה מעניק להם. התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך הנה מראה של מעשיך.

../images/Emo2.gif..

איזה רצון ואיזה יהיה טוף אני אשמה בכל הדרך שבחרתי ברור שעם הזמן הגוף יתמכר כלבה מסריחה שכמותי זה מגיע לי הכל כל מה עוברת מה חשבתי לי בכלל

עפתי לירושליםםם

חחחחחח שיעצרו לי טרמפ מהר רקקקקקקק ובקשר אליכם טפי ובקשר אלי טפי עוד יותר ענקיייייייייייייייייייי חחחחחחחחח בי בי לכם

אני חושבת...

שאנשים צריכים לקחת את החיים בקלות...והכל יעבור בקלות.. כמו שאני למדתי לעשות... זין על הכל...לזרום הלאה...אז נבכה ונצרח ...אבל בסוף נשיג את המטרה...

רק זה חסר לה...

ללמוד ממך ובסוף גם היא כמוך תיקח כדורים פסיכיאטריים. משוגעת עם דיפלומה...

אקסטה חחחחחחחחח

יאלההההההההה חחחח לאיסטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטעים פה אקסטה מתגעגעת אליך מווואהההה

moshee8

New member
מוקדש לכול הנערות

אל תעמידי פנים שאת מיצטערת, אני יודע שאת לא אני יודע שיש לך את הכוח ליגרום לי להרגיש חלש בפנים. ילדה את משאירה אותי בלי אוויר, אבל זה בסדר כי את השורדת שלי, עכשיו תישמעי אותי אומר. אני לא יכול לדמיין חיים בלי אהבתך אפילו הנצח לא ניראה מספיק רחוק. כול פעם שאני נושם אותך והלב פועם שוב מותק אני לא יכול לעמוד בזה, את גורמת לי ליטבוע באהבתך. כול פעם שאני מנסה לעלות בחזרה אני נישטף שוב באהבתך מותק אני לא יכול לעמוד בזה יותר את גורמת לי ליטבוע באהבתך. אולי אני נודד אולי לא כי אני מודע לסכנה לנוע חופשי בזרועותיך אני לא צריך שורת חיים זה לא בשבילי אם רק היית יכולה להציל אותי את לא רואה. אני לא יכול לדמיין חיים בלי אהבתך אפילו הנצח לא ניראה מספיק רחוק. קדימה תכסי אותי מיתחת, כסי אותי בחלומות תאהבי אותי מפה לפה עכשיו את יודעת שאני לא יכול להיתנגד את האוויר שאני נושם.

Bazyka

New member
למשה 8

יפה אבל באמת שלא היית צריך לפרש לעיברית את השיר של הבקסטריט בויז...".DROWNING"

moshee8

New member
לקמילה

וואלה לא אבל אני מניח שאמרו לך את זה כמה פעמים דרך אגב קמילה זה השם האמיתי שלך או שאת מושפעת מהמורדים? ואני מהמר על המורדים

לא השם האמיתי שלי הוא לא קמיללה

השם האמיתי שלי הוא פטימה ומה זה המורדים? אני פשוט עד עכשיו התביישתי בשם שלי כניראה אבל אני לא חפרנית חחחחחחחח אתה חופררררררררררררר חופרררררררררררררררררר חופרררר אולי תיהיה מועיל תבוא לחפור לי בבפון אה?!

למעלה