לאן כולם נעלמו ???

../images/Emo13.gif

שרון, אני כאן ....
חם לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמזגן לא יגיע השבוע מי יתן ושבוע הבא... לילה נפלא...

a total stranger ../images/Emo24.gif

יופי שאתה פה , חשבתי שנשארתי לבדי .. בים של אהבה ורומנטיקה . גם אצלי חם , המצנן כמעט ולא מקרר .. ומאוורר רק רוח חמה מוציא .. וחם לי נורא .. קשה לי לישון כשחם ..

הורג את עצמי מעייפות

ככה לא מרגישים את החום.... דיי פיוטי... ים של אהבה ורומנטיקה... מעניין אם מותר להכנס כשהים סוער... ומה הן בדיוק ספינות אהבה ? ואיך עושים קורס להיות מצילים בים של אהבה ורומנטיקה... a total stranger

אז ככה ..

ים של אהבה .. הוא שם הקורס לכל מי שמחפש אהבה . כשהים סוער הכי מומלץ להכנס , כי אז מרגישים את עוצמת האהבה כמו סערת טיפון באוקינוס בלב הים .. סופה של אהבה יכולה להתבטא בכמה צורות לדוגמא ... סערת רגשות כשאתה אומר לה שאתה אוהב אותה .. הפרפרים בבטן ההתרגשות שאתה שומע שהיא אוהבת אותך .. לעשות אהבה , להתעלס זה מעין סופה של רגש ותשוקה .. החסרת פעימה בלב כשאתה רואה אותה מתקרבת .. ויש עוד ועוד דוגמאות .. קורס מצילים עושים כשמתאהבים .. אז תמצא לך בת זוג להתאהבות וככה בזמנך החופשי תעשה שיעורים איתה .. על החוף .. נו , איך זה ?? מתאים לך???

רשמתי לפניי

מקווה להשטף מהגלים הגבוהים מקווה ליפול מהמפלים הגבוהים, להשרט, להפגע, לכאוב להרגיש חי, להרגיש את העוצמה של הטבע, את היופי של הטבע לצלול עמוק, לגלות עולמות חדשים, חיים חדשים, שקט נפשי דולפינים... רוצה לראות הרבה דולפינים...

אמרת את מילת הקסם ..

דולפנים ... היצורים השמימיים , הטהורים הקסומים שבאו להם מהמעמקים .. איתם מבאים מעין הילה של שלמות ושלווה .. הילה של אהבה ועוצמה של הרגשה .. לגעת בהם גורמת לך להרגיש שאתה בעולם משלך .. המפרץ שבהם הם משתכנים .. לפעמים משחררים אותם להסתובב בין האנשים הם מחלקים אהבה ,בין כולם בלי יוצא מין הכלל הם מזרמים אנרגיה של אהבה לכל מי שצריך עד בלי די ...

נכון

יש ביצורים האלו משהו קסום, מעבר להבנתי שמת לב ? ים של אהבה, מים של אהבה, עכשיו, מים = חיים, חיים של אהבה...

הכל מסתכם במילה אהבה ..

זה כיף לאהוב , זה כיף להתאהב .. זה כיף להרגיש את האהבה פועמת בלב .. זה כיף לחיות זה כיף להשתנות .. זה כיף לחוות את חווית האהבה ..

see of love

ים של אהבה .. הוא שם הקורס לכל מי שמחפש אהבה . כשהים סוער הכי מומלץ להכנס , כי אז מרגישים את עוצמת האהבה כמו סערת טיפון באוקינוס בלב הים .. סופה של אהבה יכולה להתבטא בכמה צורות לדוגמא ... סערת רגשות כשאתה אומר לה שאתה אוהב אותה .. הפרפרים בבטן ההתרגשות שאתה שומע שהיא אוהבת אותך .. לעשות אהבה , להתעלס זה מעין סופה של רגש ותשוקה .. החסרת פעימה בלב כשאתה רואה אותה מתקרבת .. ויש עוד ועוד דוגמאות .. קורס מצילים עושים כשמתאהבים .. אז תמצא לך בת זוג להתאהבות וככה בזמנך החופשי תעשה שיעורים איתה .. על החוף .. נו , איך זה ?? מתאים לך???

או קיי ..

תלוי איפה המיבש יהיה .. ואיפה מכונת הכביסה תהיה ??? אם זה בתל אביב בחורף ,, אז המיבש יעשה את העבודה ויזכה במקום הראשון בלי שום צל של ספק .. אבל אם בקיץ מדובר ..אז הוא יהיה מחוסר עבודה .. כי הכביסה על החבל במשך חצי שעה הכל מתיבש וחבל על החשמל וההשקעה של מיבש כביסה .. אבל אם מדובר באילת אז מכונת הכביסה מנצחת .. למה תשאל ?? כי באילת אין צורך במיבש כביסה וזה יהיה כמו למכור קרח לאסקימוסים ..הכביסה תוך רבע שעה מתיבשת .. נכון , שבילבלתי לך את השכל קצת ?? נו טוב , זה חוסר החשק לישון שמתבטא באופן יוצא דופן .. סתם בלבול שכל וראש ..

יופי , לפחות אתה מעסיק את עצמך ..

וחוץ מזה אני רואה שמכרה שלך נכנסה , ולא רוצה להפריע לכם לשוחח אז ...

שרון....

איירין ידידה טובה שלי שנמצאת כרגע בחו"ל סיפרתי לה על האתר שמצאתי והיא נכנסה להגיד שלום אני אלך לדבר איתה בirc לילה טוב וקר לך רק טוב... a total stranger

למעלה