כלכך קשה לי ..

OgaliO

New member
../images/Emo10.gif כלכך קשה לי ..

אני בדמעות כבר. וזה נהיה קשה מרגע לרגע. כלכך קשה לראות אותו ככה, פוחד ועצוב .. בחרדה .. לא ישנתי כל הלילה. אני יודעת שגם הוא לא. וכל הזמן סחרחורות וכאבי בטן ואין תאבון.. גם אצלו .. למרות שלא הייתי שם, זה ממש משפיע עליי .. וקשה לו, אני רואה את זה, אתמול הוא היה פה, ניסה להראות לי שהכל בסדר, שהוא מחזיק מעמד, וחיבקתי איתו, והדפיקות לב שלו הראו לי עד כמה הוא לחוץ.. הוא ממש בלחץ.. מטורף .. כל כך קשה לראות את הגבר שלך, שתמיד נראה לך כזה חזק, ושהוא יכול להתגבר ולעבור את הכל.. ופתאום הוא מרגיש כלכך קטן, כלכך פגיע .. מדברת איתו בטלפון ואני שומעת שהוא רועד..שהוא מפחד.. ואני לא יכולה לעשות כלום, לא מבינה בזה בכלל .. חוץ מלחבק אותו ולהגיד לו שאני אוהבת, שאני בכל שנייה איתו, שנעבור את זה ביחד כמו גדולים.. והתקופה הקרובה הולכת להיות כלכך קשה.. שתעבור מהר.. אני לא רוצה שהוא ייפגע אוף.. הוא נראה לי כלכך חלש פתאום.. תמיד הוא זה שמגן עליי, מחבק אותי ונותן לי בטחון, ופתאום אני, הקטנטונת, מה אני יודעת בכלל
פתאום אני זו שצריכה לתת לו את הכוח, את הבטחון, לגרום לו להרגיש שאני לא עוזבת אותו בשום מצב
אווף. אני לא רגילה לדברים האלה .. ואיך הכל משתנה בדקה אחת .. וזה אפילו לא אשמתו.. הזונות האלה .. אוף .. והוא בהלם, הוא ממש בהלם. זה טראומה. לכל החיים. ואני מפחדת, שהוא לא ייצא מזה. הוא מתחיל להסגר, לשמור דברים בבטן, וזה לא טוב. אווף. שלא יהיה ככה. שלא יפגע. אני כלכך רוצה לשמור עליו מהכל. מכולם. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו לקצת יותר טוב
הוא ממש משותק מכל הסיפור הזה. מבחינה רגשית.
כל היום אני כבר בוכה. לא יוצאת מזה. והיה לי מתכונת היום, בכלל לא למדתי. בקושי הצלחתי להתרכז בה. אחרי שלושת רבעי שעה כבר יצאתי. לא יכולתי לשבת שם בזמן שהוא ככה, לבד בבית מפוחד.. אני מקווה שיהיה טוב. שכל העסק לא יסתבך יותר מדי. אני כלכך אוהבת אותו.
סורי על הפריקה.. לא יכולה יותר..

מאורי6

New member
אני לא יודעת מה בדיוק קרה

לא פירטת יותר מידי... אולי את גם לא יכולה... אני לא יכולה להציע לך יותר מידי.. אני בעצמי עומדת המון במצב הזה של חוסר אונים למול הייאוש הזה שלו. לפעמים במקום להוציא אותו מהמצב הזה את בסך הכל נכנסת אליו עמוק.... תהיי שם בשבילו כשהוא ירצה לדבר ואל תלחצי יותר מידי. את לא תמיד יכולה לשמור עליו מהכל והכי טוב שתביני את זה עכשיו. אני יכולה בעצם רק להציע לך להיות כאן בשבילך כשאת צריכה לפרוק מטענים... אם בא לך את יכולה להוסיף אותי למסן או לאייסי 284531452 [email protected]

Clueless Maiden

New member
מאמי,

את כנראה עוברת עכשיו משהו ממש קשה. אין לי עצות, אולי כי את כבר עושה כל מה שאת יכולה. רק תמשיכי לתת לו ביטחון, להיות שם בשבילו, להסביר לו שהוא חייב לדבר איתך ושאסור להחזיק דברים בפנים. אם את לא יכולה לחבק אותו פיזית, תנסי לתת לו תחושה נפשית של חיבוק. פשוט תשארי חזקה, תחזיקי מעמד בשבילו, וזהו. אם את צריכה לדבר, זה המסנג'ר שלי: [email protected]

B o o o o M

New member
../images/Emo10.gif

שקלת להגיד לו שכדאי לו לפנות לאיש מקצוע בעניין ? זו לא בושה..

מאורי6

New member
לפעמים להגיד לבחור שאולי הוא צריך איש מקצוע

זה כמו להיכנס לגוב אריות:p בשעת הארוחה.

B o o o o M

New member
תקשיבי זה לא בושה

איזה 50% מהמתגוררים בארה"ב הולכים לפסיכולוג באופן קבוע, שם זה הרבה יותר מקובל.. איש מקצוע זה לא מילה מגונה, איש מקצוע זה מישהו שיוכל לעזור לבן אדם להתגבר על קשיים מסויימים ברגע מסויים בחיים שלו במיוחד שהוא חווה טראומה לא קטנה.

מאורי6

New member
לי ברור שזו לא בושה

נתקלתי בלא מעט שזו נראית להם הבושה הכי גדולה בעולם... מצידם להשתגע וזהו...:\

../images/Emo201.gif

אני באמת לא יודעת כ"כ על מה מדובר, אבל אין הרבה מה לעשות לפי מה שאני יודעת... הוא בצבא, והוא צריך להתמודד עם כאלה דברים. הכי הרבה שאת יכולה לעשות זה לחבק אותו ולהזכיר לו שאת ועוד הרבה אנשים אוהבים אותו ותומכים בו. וכמו שכבר אמרו פה - אם את לא יכולה להיות איתו באותו רגע ספציפי, אז דברי איתו בטלפון.. תתמכי בו, שידע שאוהבים אותו ושבסוף יהיה בסדר. תזכירי לו שאת אוהבת אותו, זה מחזק. מאוד. מוסרת חיבוק גדול

ועוד הצעה-

כמו שמישהי עשתה פה (לא זוכרת מי בדיוק) כשחבר שלה היה מבואס (למרות שזה הרבה מעבר לזה, אבל מילא..) - פשוט ספרי לו על הפורום והוא יתפקע מצחוק

devilz

New member
../images/Emo201.gif גלי אני לא יודעת מה קרה אז אני לא

בטוחה עד כמה אני מסוגלת לעזור... אבל תרגישי חופשי לפרוק... תיהיי שם בשבילו... הכל יהיה טוב... או ככה לפחות אני מקווה

יפה שלי...../images/Emo10.gif

תהיי חזקה בשבילו והכל יהיה בסדר. תני לו חיבוק חזק חזק, שישכח מכל מה שקורה, שיתנתק מהעולם ושירגיש שזה רק את והוא, שכל השאר זה סתם לא חשוב, שיש אותך, ואת אוהבת אותו, וביחד תתגברו על הכל...

McBlack

New member
../images/Emo201.gif

אני חושבת שאני יודעת למה את מתכוונת, הספקתי לקרוא את ההודעה שלך אתמול בצ'אט (רציתי לומר את כל הדברים הנכונים שיגרמו לך להרגיש קצת יותר טוב, אבל ידיד שלי היה פה...). קשה לראות אותם כאובים. פגועים... כל התדמית שהם הצליחו ליצור לעצמם הולכת קיבינימט. תנסי להיות חזקה בשבילו. קחי לך כמה שעות של מחשבה והתאפסות, תרגישי שאת מוכנה לתהליך שהוא צפוי לעבור, ולליווי שלך אותו. הוא יצטרך את זה, בעיקר במידה ומשהו יסתבך. בינתיים, אולי בשביל להעלות לו חיוך, תכיני לו מרק עוף...
משהו שהוא אוהב. אני מאמינה שתצליחי.
תרגישי חופשייה לעדכן אותנו, ותזכרי שאנחנו תמיד פה בשבילך. בטח שאל תתנצלי על שחרור קיטור. האייסיקיו והמסן שלי בדרך למסרים שלך, אם תרגישי שאת צריכה עידוד קרוב יותר...

OgaliO

New member
תודה בנות ../images/Emo10.gif

עכשיו חזרתי ממנו .. הוא בתחושת אי ודאות כזו .. ממ.. הצלחתי להעלות אצלו חיוך - שזה ממש שימח אותי .. הוא דיבר איתי על זה קצת, סיפר לי מה חדש בפרשה, מה כנראה הולך להיות .. אני מקווה שהעיניים ירגעו עד הטיסה .. מנסה להחזיק מעמד בשבילו, למרות שאני ממש לא טיפוס חזק בקטעים כאלה .. בקשר לפסיכולוג, אני לא אמרתי לו, אבל יצא לאמא שלי לדבר איתו אתמול והיא ממש המליצה לו על זה .. אני מקווה שהוא ילך, כי אני לא כ"כ יכולה לעזור לו בזה חוץ מלהקשיב ולהבין .. אני לא כ"כ יכולה לדבר על זה על גבי הפורום, אז תודה לבנות אתמול בצ'אט, ובמסנג'ר .. אתן מחזקות אותי, ואני ממש מודה לכן
בכל אופן, מה שלא יהיה, אני בטוחה ויודעת ב100% שהוא זה שכן היה בסדר בכל הסיפור. על זה אין לי כל ספק. אעדכן אתכן ברגע שאוכל ..

תמיד פה לתמיכה

את צריכה לשאוב כוחות ממקומות שכל כך הרבה הוא תומך בך אז עכשיו הגלגל מתהפך ואת תומכת בו יהיו רגעים קשים, ככה זה עם הצבא, דברים מתהפכים לך מול העיניים כמה פעמים ואנחנו כולה בני 20. רק שתדעי שקרביים שנתקלים ב'בעיות' וכאלה במהלך פעילויות תמיד מביאים להם קב"ן שישוחח איתם, המפקדים שלהם לא משאירים הצוות תלוי באויר. ולגשת לפרוק זאת לא בושה וזה לא נכתב בשומקום חוץ מאצל הקב"ן עצמו, ואפחד לא יודע מזה חוץ מהחייל, הקב"ן והמפקד. בהצלחה

למעלה