כאבים מוזרים

מיכל235

New member
../images/Emo10.gifכאבים מוזרים

יש לי פתאום כאבים מוזרים, גלים של כאב חד מאזור הציסטה בשחלה לכיוון הנרתיק, הכאבים הם לשניות בלבד אבל חדים מאוד. אני צריכה לקבל מחזור כל יום אבל אף פעם לא היו לי כאבים כאלו. האם למישהי היו כאבים כאלוף האם נראה לכן שזה קשור למחזור שאני אמורה לקבל??

מיכל235

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo53.gifמחזור וניתוח

היי בנות, שבוע הבא יש לי תור לניתוח לפרוסקופיה, הייתי אמורה לקבל את המחזור בתחילת השבוע, כל הסימנים ישנם כולל הכאבים אך משום מה שום דבר לא מגיע (היום כבר עברו 32 יום מהמחזור הקודם). אני מפחדת שבסוף אני יקבל בשבוע הבא ואז ידחו לי את הניתוח
. האם ידוע למישהי אם בזמן מחזור מנתחים או שדוחים את הניתוח?? האם יש איזשהו כדור שאני יכולה לקחת על מנת לדחות את המחזור שיגיע רק אחרי הניתוח??

ניתוח ומחזור

שלום גם אני עברתי ניתוח לפרסקופיה.נטלתי גלולות במשך 3 חודשים רצוף ושבוע לפני הניתוח הייתה לי פגישה עם המנתח שביקש שאפסיק את הגלולות.היות וקיבלתי זריקת לוקרין חודש לפני הניתוח המנתח אמר לי שיכול להיות שלא אקבל בכלל..... למעשה הייתי אמורה לקבל 4 ימים לאחר היום בו הפסקתי את המחזור וקיבלתי למחרת היום. המנתח שניתח אותי לקח בחשבון שאני יכולה להיות במחזור בזמן הניתוח וזה לא שינה דבר, הניתוח התקיים במועד ועבר בשלום והיום אני בחופשת מחלה מהניתוח ומרגישה נפלא הודות לד"ר סוריאנו וד"ר נאדו שעשו את עבודתם נאמנה! בהצלחה ורפואה שלמה.

שלותא

New member
ועוד שאלה בענייני מחזור..

בשבוע הבא יש לי תור ראשון במרפאה בתה"ש. הייתי כבר אצל סוריאנו פרטי פעם אחת, הוא נתן לי רשימת בדיקות ועכשיו אני באה לתה"ש וככל הנראה או שיקבע תאריך לניתוח או שיתחיל התהליך לקראתו (לא יודעת בדיוק מה סדר הדברים ומה עוד צריך לעשות..) בכל אופן, נראה שהיום בו אהיה שם יהיה היום של שיא המחזור. האם זה מהווה בעיה? האם נבדקים שם וגינלית? אולטרסאונד? האם כדאי לי לדחות? (האמת מה זה לא בא לי לדחות, אני כבר ממש חסרת סבלנות..) תודה על הצעות מנסיונכן..

צוני33

New member
הי שלותא

הי שלותא, מה שלומך, זאת שוב אני, אין לך מה לדאוג, בתה"ש לא עושים בדיקות וגינליות, הם מסכמים איתך דברים בוחנים את המקרה ובמידת הצורך שולחים אותך ל US בקופ"ח שלך. אל תזיזי את הבדיקה אצל סוריאנו בגלל מחזור. דרך אגב גם אני אהיה אצלו ביום רביעי , אחרי שנה שלא הייתי ושום דבר לא השתנה מבחינת כאבי המחזור, בעקרון יש לי מיומה שבזמנו הוא לא רצה להוציא גם אותה ואמר שאולי נצטרך עוד ניתוח, ומזה אני מפחדת כי יש לי כאבים נוראיים מפי הטבעת ממש משיכות מכיוון המיומה, אצלי הרחם אחורי והמיומה יושבת שם.אולי גדלה? אין לדעת. אז במידה ותהיי יום ד' שעה 11:00 יש מצב שניפגש חחח באמת בהצלחה, וכל שאלה תתקבל בברכה , כל עוד אדע לעזור לך. שבת שלום צוני

זואילי

New member
אל תדחי, אבל בקשר לבדיקה

וגינלית - לי דווקא עשו שם. פעמיים. נראה לי הכי הגיוני בעולם. לגבי אולטרסאונד - באמת לא שמתי לב אם יש שם - אבל כשאני רציתי לעשות אולט' אחרי המחזור האחרון המזעזע שהיה לי - אז ממש לא עשיתי את זה שם בתה"ש אלא במרפאה הרגילה שלי. ואם את במחזור וירצו לבדוק אותך - את יכולה להגיד שזה לא נוח בדיוק בגלל זה. כשסוריאנו ביקש לבדוק אותי - אמרתי לו שפשוט כ"כ כואב לי (באותו יום) והוא בעצמו שאל אותי אם אני רוצה לוותר על בדיקה פיזית באותו יום.

שלוותא וצוני33 - ההודעות עם הטלפונים

מחקתי את ההודעות שלכן עם מספרי הטלפון כמו שכתבה לכן בואינג אין לרשום מספרי טלפון בפורום אלא במסרים בלבד את שכתבתן אני מצרפת להודעה זו

מאת שלוותא...מתפספס בקצת..ו

אני אהיה ב 13:00 האולטראסאונד האחרון שלי יהיה בן שבועיים כשאגיע. זה מספיק מעודכן לא? אני מגיעה אחרי שבפרטי הוא כבר אמר לי שהפתרון הוא ניתוחי. הוא נתן לי לעשות בדיקות דם וCT בטן, ועכשיו אני חוזרת עם כל הבדיקות. עכשיו השלב הבא הוא קביעת תאריך? או מה בדיוק עושים עכשיו? בכל אופן, אם את מתעקבת ביום ד' , , , שנוכל להיפגש פנים אל פנים.. (כמובן אם מתאים לך)

מאת צוני33......מתאים לי...ו

הי שלותא טוב אז לפי כל ההסבר את באמת בכיוון של קביעת תור, עברתי את כל השלבים האלו 1:1 CT , US, בקיצור אם מצבך לא מזהיר כמו שלי היה וכמו שנראה לי ששוב אצטרך עכשיו, אני משערת שאם יש לו תור דחוף ותאמיני לי כשדחוף הוא לא מתמהמהה הוא יקבע לך תור אפילו לעוד שבועיים, ככה היה אצלי המצב לא היה טוב והוא קבע לי תוך שבועיים. בכל מצב שמי הוא: ......................... בת כמה את ומאיפה את בחיפה? אני בת 33 שבת שלום בינתיים

צוני33

New member
לזק המקורית

המון תודה, שוב העלתי את המס' מתוך תמימות , מה שאני לא , בדרכ מאוד זהירה אבל גם זה קורה לפעמים, ולמזלי הערתן ומתקבל בברכה. שיהיה יום נפלא ושוב המון תודה צוני

ר ו מ י ה

New member
שרשור הודעות בפורום

מיכל, מצרפת לך את תקנון הפורום ומבקשת ממך לקרוא את החלק המסביר על שרשור השאלות. בינתיים משרשרת את הודעותיך ע"מ שהודעות אחרות לא ידחקו מהדף הראשי.

kerenzl

New member
מיכל שלום

כאבים אלו יכולים להעיד שהמחזור עומד להגיע. במידה והכאבים סמוך לוסת מופיעים כל חודש כדאי לך אולי לחשוב על שילוב רפואה סינית. כמטפלת שמתמחה בגניקולוגיה סינית טיפלתי בנשים עם כאבי מחזור עם/ ללא אנדומטריוזיס ולאחר תקופת מה חל שיפור בסימפטומים ובכאב. אם תרצי לקרוא הכנסי לאתר סינימד וקיראי מאמר אודות אנדומטריויס וטיפולי רפואה סינית

מוכר, מוכר, מוכר.....

אני סובלת מאותה בעייה. כשמתחילים הדימומים אני נוטלת שתי גלולות ליום למשך שבוע עד עשרה ימים. לעתים זה עוזר ולעתים לא. השבוע התייאשתי והפסקתי את הגלולות לאחר דימום ממושך. המחזור הגיע וזה היה סיוט, בלשון המעטה... בעבר בנוסף לגלולות נטלתי כדור נוסף בשם ARAGEST שהפסיק לחלוטין את הדימומים. במידת הצורך, מציעה להשתמש גם כן....

דלית49

New member
גם לי יש כאבים כאלה,

זה דומה לדקירות חדות באזור הנרתיק וזה מגיע כמו "מכות ברק" כל כמה שניות. אצלי זה מופיע גם בזמן הקרוב לביוץ.

מיכל235

New member
באמת זה היה

כמו מכות חשמל שנשלחות מכיוון הציסטה (השחלה) לכיוון הנרתיק, זו הפעם הראשונה שהופיעו לי כאבים כאלו. בסוף קיבלתי אתמול את המחזור. הטרום ניתוח שלי יהיה ביום ראשון ואני מקווה שעד אז יסתיים לי המחזור.

מיכל235

New member
../images/Emo7.gifחזרתי עכשיו מטרום ניתוח

הניתוח שלי נקבע למחר בבוקר. עד היום לא הייתי לחוצה ולא כל כך פחדתי. עכשיו הגיעו כל הפחדים והלחצים, אני חושבת שאני יותר מפחדת מההרדמה מאשר מהניתוח
. לא נראה לי שאני יצליח לישון היום בלילה!! נתנו לי לעשות בבית חוקן, רק שכחתי לשאול את האחות אם צריך להחדיר את החומר בשכיבה או בישיבה האם מישהי יודעת????

למעלה