יום שישי מעפן

Annika

New member
../images/Emo10.gif יום שישי מעפן

אוףףף! אני לבד בשישי, כל החברים מהמרכז הבריזו. אני הולכת לישון ביום שישי אחרי ארוחת ערב, טלוויזיה וכוס של ערק שאבא שלי גרם לי לשתות (אין לכך שום תרוץ, אנחנו סתם אשכנזים...) חוץ מזה כל שבוע בא אני במילאוים במקום ללכת לאוניברסיטה. מישהו משרת בצריפין? אני עצובה...

hatale

New member
פושי שישי מעפן../images/Emo70.gif

וכבר כשחשבתי שזה טוב נו עוד שישי משפחתי וכ'ו וכ'ו [תרוץ כדי לא להיות בדיכי מזה] גיליתי שהוא עוד יותר מעפן
יש היום מסיבת יום הולדת לידיד שלי ואני לא ידעתי על זה כי הוא התקשר לידיה שלי להזמין אותנו, והיא סירבה לו בנימוס [כשבאמת פשוט לא היה לה זין לצאת מהבית]
אוף רק לחשוב על זה שיכלתי להיות עכשיו באחלה של מסיבה, ועוד אצל מישהו הכי יפה בארץ
לא הכי הולך לי השבוע או בכלל...
הטלה.

rotemotek1988

New member
חרא שישי!! ../images/Emo201.gif

אני הייתי אמורה ליסוע לידיד טוב בלהבים (קרוב לב"ש) כי היה לו בית ריק ואם במקרה לא הייתי נוסעת מאיזושהי סיבה אז יש מסיבה "ליבינג דאד" הכי מעולה בעולם אחרי חודש וחצי כבר שהיא לא הייתה והכל מושלם ואז יום ראשון רק הייתי נוסעת לדרום לאילת לידיד אחר.. אבל..... לא מה פתאום שילך לפי תוכניות אני חולה כבר יומיים 40 חום לא מצליחים להוריד את זה עם אף כדור כבר הייתי בב"ח בדיקות על גבי בדיקות ומצאו את החיידק הטורף והכל באמת התפשט תוך פחות משעה חמישי בצהריים ישבתי על המחשב פתאום עייפות קור ללכת למיטה ולהבין שיש לי 39.9 חום! ואז ב"ח וכל הסיפור בסוף נשארתי בבית אני כל הזמן ישנה~! או לוקחת כדורים

hatale

New member
אוץ'../images/Emo122.gif

מה נסגר עם החיידקים האלו
תרגישי טוב
וואי אני אפילו לא יודע מה להגיד...
הטלה.

rotemotek1988

New member
מעדכנת...!../images/Emo13.gif

אני נלוקחת אנטיביוטיקה גילו שאני אנמית אבל הכל יסתדר

drnaji

New member
גם לי היה יום שישי מעפן ../images/Emo70.gif

לא היה לי כח לאפ אחד ולכן לא יצאתי עם חברים שלי שעכשיו ממש כועסים עליי.. ישנתי ב72 השעות האחרונות אולי 16 שעות ומרוב עייפות אני לא מצליח לישון עכשיו. יום שישי ממש הזוי עבר עליי

לי הוא היה מעפן ונחמד

היה מוזיקה פצצה והכל... אבל היה עניין עם מישהי שכל כך אהבתי פעם.. קיצר כולי מזה מבואסת.. אפילו בכיתי
לילה........

M KO

New member
../images/Emo15.gif אם זהו שרשור -יום ו' השבוז-

אז גם אני מצטרף! M _ KO

למעלה