טוב כניראה

CibiHeart92

New member
אוקי נמרודילה אז ככה 3:

אני מצטערת בשם כולם על היחס הבאמת לא נחמד שקיבלת כאן, אין לנו שום בעיה איתך אישית וכל זה, כל העניין הוא כזה כשרוצים להגיב למשהו שמישהו אמר, שירשור כלשהו שכבר קיים, לא צריך ללחוץ על הכפתור "הוספת הודעה" שנמצא למעלה, אפשר ללכת לתחתית ההודעה שאליה רוצים להגיב וללחוץ על "הוספת תגובה". כך לא יהיה באלגן גדול בפורום ובגלל שעמוד אחד יכול להכיל רק מספר מסוים של הודעות ראשיות, עדיף לחפש עם כבר קיימת הודעה ראשית בנושא עליו אתה רוצה לדבר במקום לפתוח אחד חדש ולהטריח את המנהלת המסכנה עם שירשורים.... נקווה שאולי תפעל בהנחיות האלה ואז לא תהיה חייב לעזוב, אין לנו שום כוונה לסלק אותך וכל זה, נשמח אם תישאר, רק בבקשה הקשב להנחיות.

dannyshadow

New member
אני שואל אותך ברצינות

פתח תגובה, ולמטה יש כפתור הוספת תגובה, תלחץ עליו, וככה לפחות תשרשר. זה כבר לא כמו מצב שאנשים פשוט לא יודעים לאן לשרשר, אתה לא משרשר בכלל ואני מרחם על המנהלת שצריכה לשרשר את הכול ועוד לחשוב איך לשרשר את זה בצורה הגיונית:D אז קח לתשומת לבך.

כן לי!! ../images/Emo41.gif

תשמע כמה דברים: 1.אני לא הייתי פה בזמן שכעשו עליך ואני לא מבינה פה כלום! 2.שים לב לי אין סבלנות עכשיו להתיל להחריח ילדים להישאר!! אנחנו רוצים שתישאר!! אנחנו רוצים להיות פורום גדול יותר!! 3.אם יש משו שהכעיש את כולם וגרם להם לסקול אותך, לפי דעתי פשוט תימנע מזה! 4.אם אתה עדיין משוכנע שאתה צריך ללכת מפה אז באמת יהיה חבל..T__T 5.תשמע אני לא יודעת אם מה שאני אומרת לך עכשיו יעזור, אבל אם מישו לא מדבר אליך יפה, פשוט, תתעלם ממנו!! (חח היתעלמות זה הצד החלש שלי) מה אתה אומר עכשיו??

eden242

New member
אל תגזימי @_@;;;; והמטרה

של הפורום היא לא להיות גדול יותר. פשוט שיהיה נחמד לכתוב פה עם אנשים שאוהבים את אותם הדברים כמונו.

eden242

New member
כנס.

אי אפשר לקרוא לזה "עוזב", מצטערת. נכנסת לפורום, פתחת כמה ספאמים, עזבת.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אינלי מושג מה כל הסיפור..

אבל, אם אתה מרגישה שאתה לא ממצה את עצמך פה אז תעזוב... אם חשוב לך להיות פה אז אתה צריך לקבל את החוקים של הפורום ואת כללי ההתנהגות, ללמוד את אמנות השרשור (ואתה לא יודע אותה, ראיתי למטה)... אם לא התחברת לאנשים פה אז מה אתהרוצה? שהם יגידו לך שהם לא רוצים שתעזוב בלי שהם מכירים אותך? הפורום אמור להיות מקום נעים לדבר על הסדרה ולהכיר אנשים נחמדים. ואין פה שום כוונת סקילה, אני בכלל לא יודעת מה כל הסיפור פה.. זאאת הדעה שלי בכללי לגבי עזיבה של אנשים בפורומים.

נמרוד 19

New member
ההודעה מופנת למנהלת הפורום

מישהו מהפורום שלח לי ווירוס ואני יודע שזה מי פה כי הווירוס נשלח דרך הפורום בבקשה תעשי משהו בנושא למשל להוציא את הילד הזה מהפורום (יש לי מזל שהצלחתי לחסום אותו לפני שהוא הרס לי את המחשב)

למעלה