חייבת עזרה

tovitosh

New member
../images/Emo10.gifחייבת עזרה

אנחנו כבר נשואים קרוב לחצי שנה והתחלתי כבר לדבר איתו על הרחבת המשפחה, הוא ממש לא בעניין כרגע וזה גרם למעין קרירות ביננו אני באמת לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה מספיק בשלה לתינוק כניראה שהוא צריך יותר זמן - אני לא רוצה שזה יפגע בקשר ביננו מה אתן הייתן עושות????

seeyou

New member
"אני לא רוצה שזה יפגע בקשר ביננו."../images/Emo24.gif

אגלה לך סוד קטן הילדים הם המתנה הנהדרת שמקבלים מה"טבע"
אך
באיזה שהוא מקום הם כן יפגעו בקשר בין ההורים
היום בעלך מקבל יחס מועדף- אשר הוא "יפסיד" כאשר יהיו לו מתחרים
" אני מרגישה מספיק בשלה לתינוק"?
ביולוגית? לדעתי זה הטעות של הרבה זוגות שממהרים להביא ילדים לפני שבאמת הם מוכנים לאחראיות לטפל בהם יותר מטיפול בעצמם.. אני הייתי נותן עוד זמן ללמוד לחיות ביחד-ללכד את המשותף ביניכם יוסי

chenby

New member
אני הייתי מחכה

עוד קצת.. אומרים שהשנה הראשונה היא קריטית לזוגיות, לדעתי זה מעולה לעבור את השנה הראשונה לפחות - שזה רק שניכם, גם אם אתם יחד כבר הרבה זמן... שנת נישואין ראשונה, היא חשובה מאוד לזוגיות שלכם. אני במקומך הייתי מכבדת את מה שהוא אומר לי ויחד עם זאת גם מבהירה לו שזה שהוא לא מוכן עכשיו זה בסדר אבל כדאי שיכין את עצמו כי זה יקרה בשלב כזה או אחר. מה שבטוח, אל תיכנסי להריון בכוונה מבלי שהוא יודע.. זה בטוח. בהצלחה.

nowonder

New member
זה לא מספיק שאת בשלה

אתם כמשפחה צריכים להיות מוכנים. הוא לא מוכן. תני לעצמכם זמן. לאן את ממהרת? הזמן הזה שלכם כזוג צעיר לא יחזור לעולם.

מלודי6

New member
מחכים, לזמן ששניכם תהיו מוכנים

מעבר לשמחה שהילדים מביאים לעולם, מצטרפים אליהם גם אחריות ושינוי החיים באופן משמעותי. תהני ותהנו מהחיים כשאתם עוד ללא ילדים, זה סוג אחר של הנאה, חשוב שתחוו את הזוגיות שלכם, תחזקו את הזוגיות, לימדו אתכם כזוג, כשותפים לחיים, זה ייתן לכם בסיס טוב ואיתן להתמודד עם קשיים שיתלוו כשיהיו לכם ילדים. את חייה עם בן-זוג, ושינוי כזה מצריך מוכנות שלך וגם שלו. אם אתה רוצה אותו כשותף לחיים, את צריכה להתנהג אליו כשותף לחיים. את יודעת מה הכי מצחיק? זה שאת המשפט "אני מרגישה מספיק בשלה לתינוק" שומעים אצל רוב הנשים בתקופה מסויימת בחייהם, בדר"כ זה כשהן לא מודעות למה הן נכנסות. כי מי שבשלה ומודעת, לא תגיד את המילה הזאת. לרוב, זה יהיה אצל רווקות, או נשואות טריות (במיוחד בשנה הראשונה), ולא נשים שכבר יש להן ילד או ילדה. בכל אופן, תהני מהחיים תהני מעצמך תהני מהזוגיות תהני מכל מה שהחיים מזמנים לך עתה לפני שהמחוייבות תדרוש ממך יצירתיות במיזוג אושרך ואושרם של אהובייך.

czar

New member
קצת תמוהה שזוג נכנס ככה

על הדרך בלי לתכנן לאן הולכים. מתנצל על הבוטות, על זה בדיוק נכתב - מי שטרח בערב שבת.......ודי לחכימא ברמיזה... מה הייתי ממליץ לעשות, כלום, להניח את הכוונות שלך על השולחן, להרפות חודש חודשיים ואז לשבת לתכנון הבית מה שהיית צריכה לעשות טרם משלוח ההזמנות.

למעלה