tomeriko t
New member
../images/Emo10.gif זה שוב נגמר
שוב נפרדנו. ביום שני האחרון. קובי ואני היינו ביחד כשלושה חודשים סך הכל. הוא מבולבל, הוא לא סגור על עצמו, הוא לא יודע מה הוא באמת רוצה, הוא לא יודע אם הוא מרגיש אלי משהו כמו סתם חבר רגיל או מעבר לזה, הוא לא יודע אם כשיש געגוע אם זה געגוע כמו לחברים הרגילים אן מעבר לזה. משו חסר לו. אין לו את הלהט והתשוקה שאמורה להיות.כשנפרדנו לפני כמה שבועות הוא זה שחזר אחרי נתק של שבוע ואמר שהוא רוצה רק אותי ולא אף אחד אחר ולהתאהב בי ולא במישו אחר.כנראה שלגילו הצעיר (21) ולתקופות השונות שלנו בחיים יש משקל כאן. אני יודע מה אני רוצה, אני יודע מה זאת אהבה וזוגיות והוא לא. הוא מעולם לא חווה את זה. כל דבר שעשינו היה חדש וראשוני בשבילו וגרם לו להלחץ. אני אוהב אותו. והוא יודע את זה וזה אולי עוד דבר שהלחיץ אותו הידיעה שבן הזוג שלו אוהב אותו והוא עדיין לא הצליח להגיע רמה כזאת. כואב לי. עברתי פרידה מקשר של שנתיים וחצי והפרידה הזאת לא פחות כואבת. אהבתי אליו גדולה מאוד והוא חסר לי. הוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב על הכל ושברגע שהוא יבין שהוא באמת מרגיש אלי משו ורוצה אותי ממש הוא לא יהסס וינסה לחזור ולהילחם עליי. אני עוצר את עצמי מלהתקשר אליו או לשלוח לו סמסים מאתמול בבוקר, הבנתי שהוא צריך את הספייס שלו והזמן לחשוב על הכל כשאני לא נמצא שם.קשה לשמוע שאתה מאוהב בבנאדם שאולי נמצא איתך כבר 3 חודשים אבל בעצם לא מרגיש כלום ואולי הכל היה סתם נסיון... הוא אמר שהוא רוצה לחזור אלי מהסיבות הנכונות ולא רק כי כיף לנו ביחד והוא צודק. בנאדם שיהיה איתי צריך לרצות אותי, מאוד ואם זה לא המצב אז אין מה לעשות. על מריבות וויכוחים אפשר לעבוד ולסדר אבל על רגש אי אפשר לשלוט. ממש רע לי... אני כותב את ההודעה הזאת ובוכה. לא נתתי לעצמי להתאהב ככה שנים בגלל שתמיד פחדתי להפגע ועכשיו זה קורה לי שוב....