התאכזבתי מאד...

../images/Emo10.gifהתאכזבתי מאד...

בתור חובבת פלמקו מושבעת שמשתדלת לא לפספס שום הופעה, באתי כולי ציפייה לערב בביתן אהרון. אכן תנאי מזג האויר היו קשים , אך בתור מוסיקאית חובבת אוכל בוודאות לומר שבעיות הסאונד נבעו בעיקר מכיוון הקונסולה(לוח הבקרה של הסאונד)...ניכר היה כי הסאונד מן היה חסר אונים וחסר נסיון , מה שהרס לחלוטין מבחינתי את כל הערב. ההרכב הראשון שהופיע היה נשמע קצת כמו מקסטה שמשמיעים באוטובוסים בהודו, ואני לא מגזימה אני יודעת איך נשמע נגן הקחון המופלא ששון לוי בהופעות ובדיסקים-הבדל של שמיים וארץ!!! בהמשך , חברי להקת סירוקו המסכנים עשו כל שביכולתם להמשיך למרות התנאים ונגן הבס פשוט הוריד את הגיטרה באמצע אחד השירים...(יאמר לזכותם ששמרו על מצב רוח טוב). ואכן מי שלא מבין קצת במוזיקה וסאונד לא ממש שם לב בהתחלה ואולי גם לא עלה בדעתם שהבעיה לא מגיעה מההרכב עצמו (גם אנשים אמרו יאאלה שינגנו כבר וכו') עם קצת יותר מחשבה וארגון הכל היה נראה אחרת. היה מצב רוח טוב, אווירה טובה אבל חוסר הארגון ניכר, ובעיני נעשה עוול להרכב סירוקו שהיו בעצם המופע המרכזי ואולצו לקיים הופעה בהמשכים...ולנו הקהל שבא להנות מהופעות טובות ואיכותיות ללא הפרעות. למארגני הערב-לפחות חיכיתי שתסבירו מה קורה, אולי שתזרמו ותשנו כיוון ולא תתעקשו לקיים את ההופעות בכל מחיר(לאחר שהיו כמה נסיונות) ואולי אני נשמעת קצת פלצנית אבל מי שראה ושמע את ההרכבים שהופיעו שם במקומות אחרים, בטוח יורד לסוף דעתי. מספיק לחשוב שהקהל לא מבין כלום ולא שם לב.....

adisded

New member
מסכים עם כל מילה

יש כבר תגובה של מפיקת האירוע בהודעה הקודמת והיא הבטיחה להתייחס לעניין בפעמים הבאות, אנחנו נשמח עם יהיו כאלו ויותר נשמח עם ינתן צ'אנס נוסף לאותם הרכבים להופיע! :)

למעלה