המופע מחר

Dug E

New member
עכשיו שאת קוראת בפורום

בשורת הכתובות. בסוף השורה רשום מספר 3-4 תווים..עכשיו כתוב לך 812..במקרה שאת רוצה לעבור למס פורום אחר את פשוט כותבת במקומו מספר אחר

pc girl

New member
יווווו ../images/Emo45.gif

ספרי איך דיברת איתה והצטלמת איתה ושימי תמונות
שמחה שנהנית

אז ככה:

קודם כל בהופעה עצמה כשהיא באה לקהל אז חברה שלי דחפה אותי נו לכי להצטלם איתה ובאמת אם לא היא לא הייתי הולכת אז הצטלמתי איתה ומזה התרגשתייייייייייייי
ובסוף ההופעה הלכתי אליה כי רציתי עוד תמונה וגם אני חושבת שהתמונה בהופעה עצמה לא יצא טוב אז ריטה אמרה לי פספסת כי אני חושבת שהיא הייתה גמורה היו עליה הרבה אנשים אבל לא חשוב אז אח"כ רציתי שהיא תכתוב לי משהו ועל הדרך שאלתי אותה לגבי דיסק בפרסית והיא אמרה לי שעוד מעט בכללי היא אחלה היא נתנה יחס יפה לכל מי שבא אליה היא ממש ממש מתוקה אני מקוה להצטלם איתה עוד פעם טוב חברה אני זזה כרגע אז אני מקוה לחזור בערב עם התמונות בייייי

pc girl

New member
יפה! ../images/Emo24.gif

ככה גם אני הצטלמתי עם ריטה
חחחח דחפו אותי לקראת הסוף שהיא קראה לקהל להתקרב
מחכה לתמונות

pc girl

New member
לא נורא

העיקר שפגשת אותה!! ושנהנית !
מה עם רמי ? פגשת גם אותו ? ויש לך תמונות של המופע בכללי ?

לא נראה לי שאני ישים את התמונות

אל תשאלי באתי לריטה ואז התנגשתי ברמי אז אמרנו ביחד סליחה אחד לשני

pc girl

New member
../images/Emo6.gifחחחחח היית מצטלמת גם איתו ../images/Emo3.gif

איפה פגשת אותם ?

pc girl

New member
איך נכנסת ? :-O

אצלנו השומרים לא נתנו לעלות על הבמה .. וכן שיניתי
וגם את נכון ?

חיכינו לה ליד הבמה

השומרים אמרו לנו לא אי אפשר וזה... צריך ללכת מסביב,פתאום אחד המאבטחים העלה את חבר שלו אז כולם הלכו אחריו ... כמה אנשים היו עליה. איזה מסכנה מישהי באה להצטלם איתה ועם רמי שניהם חיבקו אותה ואז נגמרה לה הבטריה במצלמה לא שמתי לב באותו הרגע (לפחות הייתי מצלמת אותה ושולחת לה) היא קצת התבאסה. גם עדי מהעונה הקודמת של כוכב נולד חיכתה לעלות לבמה לפגוש את ריטה אז ידיד של עדי שכנראה מכיר את ריטה העלה אותה. קיצר היה נחמד מחכה בקוצר רוח להופעה הבאה להוציא תמונה מוצלחת יותר. דרך אגב תראי לי את התמונה שלך עם ריטה.

pc girl

New member
אני וריטה ../images/Emo9.gif

זה כשהיא קראה לקהל להתקרב לבמה אז דחפו אותי ללכת
לא יצאתי טוב כי התרגשתי

pc girl

New member
וואי..

אוקיי אז זה סיפור די ארוך .. חבר של אחותי קנה לה את המופע המשותף ליומולדת .. והיא חרשה על הדיסק. אז התחלתי לשמוע כל הזמן את שביל הבריחה ואז התחלתי לשמוע עוד שירים מהדיסק.. אחרי חצי שנה בערך מאז שהוא קנה את האלבום הוא נהרג בחומת מגן. הוא היה בן בית אצלנו.. ואחרי שהוא נהרג שמעתי נונסטופ את הדיסק כי המוזיקה שלהם זה הדבר היחידי שעשה לי קצת טוב.

למעלה