המופע מחר

shayl4

New member
../images/Emo10.gifהמופע מחר

התקשרתי היום למכללה האקדמית לישאול עם נותרו כרטיסים, והבנתי שנשארו אבל לא ניתן לקנות למי שאינו לומד במכללה- רק אם מכירים מישהו שלומד ניתן לבקש שיקנה כרטיס- חבל!!

pc girl

New member
באמת חבל... ../images/Emo31.gif

בכל אופן כל מי שהולך לצלם הרבה ולהנות !
דרך אגב זו הופעה חד פעמית של המופע המשותף או אירוח ?

ענת 19

New member
אין לכם שמץ של מושג...

כמה אני עצובה מזה שאני לא יכולה ללכת להופעה מחר. זה ממש חלום שלי לראות את המופע המשותף! בבקשה כל מי שהולך שיצלם הרבה ואולי גם אם יוכל יקליט... תודה.

ענת 19

New member
כי אין לי כרטיסים!

וחוץ מזה חשבתי שהם הפסיקו להופיע ביחד לא? אולי הם חוזרים? הלוואי הלוואי....

Dug E

New member
../images/Emo19.gifלא הלכתי בסוף

לא יצא לצערי.. לא נורא.. מי היה? איך היה? תמונות!

Dug E

New member
../images/Emo19.gifולא הפסדנו שום דבר מיוחד

הופעה רגילה והיא רק אירחה את רמי

petit

New member
המופע באמת היה ''בסדר''

כאילו-זה לא שלא רקדתי ושרתי והתלהבתי אבל משהו בריטה היה קצת עייף ומתוכנת שכזה איפה האנרגיות? שורה ראשונה מול הבמה זה כבר כיף (ועוד בחינם....)אבל רק לקראת הסוף המופע קיבל תאוצה. מתה על האילתורים שלה באמצע ולא מתלהבת מאותם סיפורים ממוחזרים וחייבת לציין ש-גיא בוקטי ופינטו הנגנים-מקסימים. מחכה לפעם הבאה.

Dug E

New member
../images/Emo19.gifמופע חורף..אם עדין אפשר לקרוא

לו ככה.. זה לא מופע שאפשר לראות כמה פעמים.. למשל אני הייתי בו רק 3 פעמים וזה הספיק לי לגמרי.. מופעים קודמים ראיתי למעלה מ10 פעמים וכבר אחרי כל הופעה הייתי צמא לעוד. אחרי מופע חורף שראיתי יותר מפעם אחת שבעתי לגמרי. משהו אצל ריטה מוזר ושונה שם וצריך להשתנות ומהר..כי לא הרבה כמוני וכמוכם ישארו איתה תמיד בקצב הזה.. ושלא תבינו לא נכון,רק מלראות ולשמוע אותה עושה לי טוב,ומופע החורף מדהים,עיבודים מפתיעים ויפים לאללה. לדעתי המופע לא ירוץ עוד הרבה זמן במיוחד שהתדירות בין מופע למופע גדול מאוד. אני בעד דיסק חדש..

petit

New member
אני איתך בעניין הדיסק

היי מישהו בהליקון קורא פה?????

yaeli 101

New member
לא ממש מסכימה

דווקא אתמול הייתה לי הרגשה שההופעה עלתה בכמה רמות. דבר ראשון באמת יכלנו להיות איפה שרק רצינו, ריטה נתנה מעצה מאה אחוז ואולי אפילו יותר. היא התרגשה מאוד מהקהל ואפשר היה להרגיש שהיה לה טוב. רמי מקסים כהרגלו ובסך הכל יצאתי מלאת אנרגיות חדשות. אולי התגעגעתי (למרות שראיתי אותה בהופעה באילת ב 30.6), אולי האוירה הייתה שונה, אולי באמת הייתה הופעה קצת שונה. אבל משהו היה שונה. נכון שריטה היום היא לא אותה ריטה של פעם , אבל לכל דבר בחיים יש צד חיובי וצד שלילי, אני לא אגיד מה חיובי ומה שלילי, כל אחד מסתכל על זה אחרת.

הייי גם אני הייתי../images/Emo13.gif

רק עכשיו הגעתי הבייתה אז אני יספר קצת באיחור על ההופעה לדעתי ריטה הייתה מהממת שרה ונתנה הופעה פצצה אבל הקהל היה מעצבן הם בקושי קמו רק לקראת סוף ההופעה בכל אופן היה כיף לשבת בשורה 4 עוד רגע ישבתי על ריטה סתם... וגם סוף כל סוף יש לי תמונה איתההההההההההההה אני מאמינה שבערב יהיו לי את התמונות אז כנראה שאני ישים אותם יש לי רק 3 תמונות או משהו כזה בכל אופן אני חושבת שבכללי היו ויהיו הופעות הרבה הרבה יותר טובות יום מקסים לכםםםםםם ודרך אגב אין לי כוח לארגן מפגש פורום זה מעצבן

אהה ועוד משהו לפרסים שבנינו

שאלתי אותה אם היא מתכוונת להוציא דיסק בפרסית אז היא אמרה שכן אבל לא יודעת אם כרגע

למעלה