הלך המרוץ !!!!

DRZ400Yellow

New member
../images/Emo10.gifהלך המרוץ !!!!../images/Emo7.gif

היום באימון נקעתי את הקרסול !!! מבלי ליפול מהאופנוע בכלל !!! המגף נתפס בין הרגלית לאספלט בפנייה והתעקם לי כל העסק.(אווץ' כואב) המשכתי ישר...עצרתי...ואז הבנתי שלהוריד את המגף בערב לא יהיה חוויה נעימה... אני ממש כשרון ! בכל מקרה....לא תראו אותי מתחרה ביום שישי.... :((((((((((((((((((((((((((((((((

Dr XR

New member
אל תמהר להסיק מסקנות...

עד יום שישי יש עוד שלושה ימים שלמים... תרגיש טוב!

papa bear1

New member
מנצל"ש ../images/Emo53.gif

בוקר טוב לכולם כאשר אני רוכש גלגל"ש צריך גם להחליף את הברגים שמחזיקים את הגלג"ש? ובכמה מומנט צריך להדק את הברגים? מדובר ב XT 500 שנת 2000 תודה מראש לכול העונים

45degrees

New member
לא ולא.

1. לא תמצא ברגים חליפיים עמידים באותה מידה - אין כאלה מוצרים בשוק הברגים. 2. אם אתה כן בוחר להחליף ברגים - מקורי בלבד ($$$$$$) 3. מומנט - בספר רכב צריך להיות רשום.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת אין כאלו בשוק הברגים ? תוכל להסביר מה הופך את המקוריים למיוחדים ? איזו תכונה ?

45degrees

New member
תנסה לקנות כזה בדיוק ותראה לבד:

הראש אינו באותה צורה, לעיתים לא ניתן להחזיק ברגים מאותה דרגת חוזק, הברגים הם קצרים אבל עם חלק חלק גדול יחסית ללא תבריג, ועוד! אז אם אתה מוצא כאלה ברגים, תעשה לי טובה ותגיד לי איפה אני יכול לרכוש כאלה? זה כיוון שהאופנוע שלי נוטה לגזור סט ברגים כל כמה חודשים, ואני ממש צריך חליפיים זהים למקור אם יש בארץ! מה אתה אומר?

enigo

New member
דווקא לא היתה לי בעיה...

בזמנו ה-TT איבד כמה ברגים ומצאתי ברגים תואמים בלי בעיה. לא זהים, נכון, הם היו מתאימים לאלן 5 במקום 6.5 או משהו בסגנון, אבל כל השאר התאים. ולא, הם לא נגזרו, אפילו לא הראו סימני שחיקה. איפה? ב"אום ובורג" בירושלים. אני מאמין שבצ'לנוב תמצא כנ"ל לפחות בחנות אחת.

45degrees

New member
הם לא זהים בחוזק שלהם

וגם לא בצורה בד"כ. נכון - יש חליפיים - אלן שקע בד"כ. אבל לאלה יש ראש אחר, דק יותר, וגם תבריג באזור הגג"ש שמחליש את הבורג משמעותית בהשוואה למקורי שהוא חלק באותו אזור. אגב - אני שם חליפיים וסובל קשות מזה שהם פחות חזקים. הנזק האחרון: זרוע אחורית כמעט הרוסה לגמרי, ואחד רוכב שבמזל (מיתלים נפלאים) לא התפוצץ מעוד הי-סייד ב 70 קמ"ש.

Little Max

New member
אני עם ה- XR בזמנו

סבלתי כל הזמן מברגים מקוריים עם נטייה להיגזר (גם בגלל הידיים השמאליות שלי). ברגים חליפיים מחוזקים, לעומת זאת, החזיקו מעמד יפה עד ליומו האחרון של האופנוע אצלי, אפילו תחת ההתעללות-חסרת-מד-המומנט שלי. לא יודע מה יש לך נגד חליפיים. גזען.
LM

enigo

New member
אני לא הצלחתי לגזור אותם

מצד שני, הם לא היו שש שנים על האופנוע כמו המקוריים.

אני אומר ש....

תביא את בורג דוגמה איתך ביום שישי (מחר) למירוץ ולמרות שחצנותך הניכרת בין השורות, נראה אם נוכל לעזור לך. זה מה שאני אומר.

marelly

New member
חבל../images/Emo24.gif

ראיתי אותך אתמול נהנה מהצמיגים החדשיםחבל מאוד ליום שישי, אבל זה לא סוף העונה!יש מחר

34TK

New member
מה זה לא מתחרה מה נהיה????

נפלת קיבלת מכה מתוק. קום תנשך תשפה ותן גז . מה יקרה אם עוקץ אותך יתוש ביד ימין אתה לא יכול לפתוח גז??? אני די בטוח שהכאב יפחת עד למירוץ . חוץ מזה אל תעמיס על הקרסול ביומיים הקרובים ובמרוץ אתה לא חייב להוריד את הרגל. תתחרה ושיהיה בהצלחה. חבל על כל נקודה!!

45degrees

New member
אני ממליץ לך לקחת דוגמא אישית

מ KTMRF! תשאל את החברה איך הוא התחרה כמו גיבור באשדוד, עם רגל חבושה...

למעלה