החתול שלי מת

glitter8

New member
../images/Emo10.gif החתול שלי מת

דרוש חתול חדש ורצוי מאזור הצפון

handlessman

New member
../images/Emo108.gif אאוץ'... ../images/Emo10.gif

לא נעים... לחברים שלנו שגרים באזור הצפון יש חתול מקסים בשם שלג, והם... לא מוסרים אותו כי הוא החתול הכי חמוד בעולם! (אני לא מתכוון לדכא או משהו...) משתתף בצערך...

YulaShpil

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif אוי, ענבלי, קבלי ../images/Emo24.gif

מאוד הצטערתי לשמוע... בן כמה היה? מה קרה לו? ומה עם שאר החיות? קשה לי אפילו לדמיין מה אעשה בלי החתול שלי... קבלי מִשְלוֹחַה ענק של תנחומים ו-
, כאלה שיודעים לחמם את ה
. בפורום חתולים, ממש כאן, מעבר לפינה, יש הרבה מאוד הודעות על אימוצי חתולים, אם את מרגישה חזקה מספיק לקשר חדש כזה עכשיו.

glitter8

New member
ה../images/Emo108.gif שלי...

היה כולו בן שנה וחצי, ג'ינג'י כמו דוד המלך ולכן שמו היה מלך, נולד אצלי בבית בתוך מכונת הכביסה שלי בזמן שהייתי בחו"ל, לכן לא הייתי עדה ללידתו ואף לא למותו, אך כל חייו היה אצלי , אהוב ומטופל ומטופח. את אמא שלו גידלתי מאז היתה גורה. הוא היה חולה, כנראה אבנים בדרכי השתן, ולא אהב לקחת את הכדורים שלו. אז פעם אחת הזריקה עזרה אבל זה חזר לו, וכנראה, האבחנה לא היתה נכונה ולפני שבוע הוא פשוט נעלם, חשבתי שזה לצורך עונת החיזור, וקיוויתי שהוא עושה חיים, (מה שאני לא ...חחח...) אבל היום שכנה שלי התקשרה וסיפרה שראתה אותו....מת. אני והכלב נשמח לאמץ בן משפחה חדש! שבת שלום ענבל

היי, עניתי לך בפורום בע"ח ושוב

אני משתתפת בצערך. כמה דברים שאני חייבת להוסיף משום שהם מאד חשובים לפעם הבאה שיהיה לך חתול, ציינת שהוא נעלם וחשבת שהוא "עושה חיים", אני מסיקה מכך שהוא לא היה מסורס, אני לא יודעת עד כמה את מודעת למצב החתולים בארץ ולהתרבות שלהם הבלתי נתספת ולכן כדאי מאד שאם יהיה לך חתול זכר תסרסי אותו ואם זו תהיה נקבה אז תעקרי אותה. חשיבות הסירוס של הזכר מעבר לכך שהוא מגביר את הילודה העצומה גם כך היא בבריאות שלו, זכר שאינו מסורס ירדוף אחרי חתולה מיוחמת ובשביל להשיג אותה הוא יחצה כבישים סואנים מבלי לשים לב למכוניות, הוא יריב עד זוב דם עם זכרים אחרים ויידבק במחלות, אין פה שום הנאה לא מבחינתו ולא מבחינת הנקבה שנאנסת על ידו. לגבי הנקבה, העיקור מונע בראש ובראשונה הוספת גורים לסטטיסטיקה וכמו כן מהנקבה עצמה סיכוי לסרטן הרחם, השחלות והעטינים. את מוזמנת להכנס לפורום חתולים כדי לשתף בעצב וכמו כן לשאול אם יש למישהו חתול לאימוץ בשבילך.

למעלה