הוא נעלם...

../images/Emo10.gif הוא נעלם...

החתול.. אכשהו נעלם... והילדה דומעת.. ואני שותקת..כי אין לי הרבה מה להגיד.. ולשתוק זה כואב עד חנק.. כואב בלי דמעות.

destiny36

New member
../images/Emo10.gif באמת עצוב

פתאום נזכרתי בזיגי היום חברה שלי אמרה לנו שאסור שאוגר יהיה לבד כי יהיה לו עצוב והוא "יעלם". אז מחר הבן שלי החליט שצריך להביא לו אישה בדחיפות. מקוה שהחתול יחזור במהרה!

m a y a 69

New member
תבדקי טוב מה את מביאה הביתה

גם אנחנו החלטנו להביא לארתור האוגר חברה שלא ישעמם לו והבאנו לו את מילי. בהתחלה חשבתי שהם נושכים אחד את השני מאהבה
עד שזה הגיע לקרבות קשים ומרדפים ברחבי הכלוב . זה הגיע למצב שכל כך דאגתי לקטן מביניהם שלפעמים הייתי מוציאה אותו ומשחררת אותו בבית שינוח ואחר כך היה לוקח לי כמה ימים למצוא אותו. עד שנפל לי האסימון שמילי היא בעצם מילו...

destiny36

New member
בטח אני אבדוק

ממש רואה להם שם משהו אני חחחח את קראת למילו מילי אצלנו עוד לא באה והוא קורא לה מימי חחח אני אגיד לו להגיד למוכר לבדוק לה אם יש לה
תודה על האזהרה

noam weissman

New member
מסכים בהחלט

לפני כשנה ילדתי החליטה שהיא רוצה אוגר. לא זוכר בדיוק מה הביא לקניית האוגרים אבל גרושתי (אז עדיין אישתי) קנתה זוג והופ יש בבית אוגרים. גם אצלנו היו מריבות ונשיכות עד שיום אחד, אחד פשוט חיסל את השני
. אני לא יודע אם היו אלו זוג זכרים או שסתם אחד רב עם השני/ה אבל כבר תקופה ארוכה יש אוגר אחד וזהו. קצת חומר למחשבה.

r e d head

New member
לחתולים יש נטיה להעלם

כשהם לא מרגישים טוב, וכשהם מתחזקים קצת הם חוזרים הביתה.

אביב הגיע... ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

הוא עוד יחזור... הוא יחזור, בעוד שבוע, שבועיים, חודש... קצת עייף, מרוט וכחוש, אבל אל תדאגי - מהר מאד הוא יחליף כוחות ויחזור להיות
לתפארה... האביב קורא לו, והוא יצא לשלוח הזמנות לחסידות של החתולים... ככה הם, נעלמים כשהאביב מגיע, ושבים לאחר שמילאו את הצו הקדמון. החתול שלי עושה את מדי שנה בשנה, ויודע שממתין לו כאן מקום להחליף כוחות ולקבל ליטופים. גם אני (ובעיקר דרדסיי) נבהלתי מאד כשהוא העלם בפעם הראשונה. התרגלתי

m a y a 69

New member
הוא יחזור...

גם לי היה חתול שמידי פעם היה נעלם ואחרי כמה זמן היה שוב מופיע ממלא מצברים ... במיוחד אם זה חתול מעורב ...הרחוב קורא להם

../images/Emo13.gifהוא כאן..

וכבר הספיק לקבל גביע דנונה.. והילדה הלכה לישון במיטה..ולא נשארה על הספה..לחכות "אולי..הוא יבוא באמצע הלילה..".. ואני.. מודה באשמה..בכיתי מתוך געגוע.. לילה טוב.. תגידו שחתול מתעטש...מה זה אומר? דגנית שלא אוהבת שחתולים נעלמים לה...

החתולית

New member
שמדגדג לו באף

או שהוא מצונן. חתולים הולכים לשוטט לעתים - ככה הם. הם גם חוזרים לעתים מוכי קרבות ואז צריך לשים לב, אם נזקקים לביקור אצל הוטרינר.

../images/Emo4.gifזה היה מאוד עצוב...

שהחתול שלי הלך לאיבוד... אז למה..קראו לזה"..פורים שמח.."... כאילו דה... בוקר עולם..

טמטום טיפשות..או חוסר טאקט..

כשכתבתי את ההודעה על החתול..כתבתי כי מטר ממני היתה ילדה בוכה בדמעות.. ואני כדי לא לבכות לידה...שחררתי כאן.. כתבתי כדי..להתפרק כן..כתבתי כן...כי ככה רגילה.. כתבתי כי היה קשה לי לראות אותה בוכה..ומחפשת בטרוף את החתול.. אז לך דינה.. פתחתי הודעה על זה ששירשרתי אותי ל"פורים שמח.." ות שוב עושה זאת.. כתבתי לך כאן שההודעה נכתבה בעצ שלי ושל הילדה..ואת שוב בשלך.. מתעקשת כמו תמיד... טאקט.. ורגישות.. אולי פורים..תתחפשי קצת..למשהו אחר..מבין יותר. כן..אותי זה עיצבן גם אם זה חתול גינג'..שעכשיו מכורבל עם הילדה עיל הספה. חג שמח..

תימניה

New member
נו באמת סופי....

לערבב שרשור עצוב עם שרשור שמח. טוב נו.... אין חדש תחת השמש.

כמו שחשבתי

החתול אבד (נפתחה הודעה) החתול נמצא (נפתחה הודעה) הכל בסדר עכשיו, ובהודעה היתה שאלה על מה שכבר קרה. כבר לא עצוב יותר לחתול שלום, לילדה יבשו הדמעות וחזר החיוך,הכל בסדר עכשיו,לא??? או שהבנת הנקרא שלי לא במיטבה היום

למעלה