האתר שלי-

HaMsTeR

New member
../images/Emo10.gif האתר שלי-

לא היה פעיל, אני יודעת. אני מתחילה עכשיו לעדכן אותו, אבל היו לי בעיות עם בננה בום ולא יכולתי לעדכן את האתר. עכשיו אני יכולה, ואני מעדכנת אותו עכשיו. אז תכנסו! (פה) וגם אני אשמח לקבל עזרה באתר (מי שמעוניין לבנות עמודים\לתת תמונות או קישורים לתמונות\לנהל ביחד איתי את האתר, שיכתוב פה בתגובה... אני אשמח לכל עזרה!!!) תודה למי שמוכן לעזור! אפילו רק תמונות... אבל הכל חשוב! ועל הכל ינתן קרדיט! אני גם מתכוונת לעשות עמודים קישורים, ואני אפרסם שם את כל הקישורים שמופיעים ב"קישורים" למעלה, אבל אם מישהו לא מופיע שם ורוצה שאני אפרסם אותו, שרק יכתוב את כתובת האתר שלו
-זהו-

shloompi

New member
אני יכולה!

שלומלום אני אשמח לעזור לך לבנות את האתר , לעזור לך לנהל אותו , תמונות , פירושים , מה שבא לך. אז ... אם את רוצה תכתבי לי כתגובה להודעה הזו או למסרים.

HaMsTeR

New member
תודה רבה! הסתכלתי כבר בכמה עמודים!!

זה עוזר לי!!! ואני אשמח כמובן לעוד עזרה...

v i o L e T

New member
יש לי עצ בישבילך...את יכולה לעשות

דף הורדות מגניב של בנות גילמור עם מכל מיני קטעים מהסידרה וטריילרים(ככה אומרים?),הסבר על כל השחקנים ועל מה שהולך בסידרה.. אין לי כל כך הרבה חומר של בנות גילמור על המחשב אבל יש לי כמה דברים טובים להביא לך... דניאל0121944037 זה האייסיקיו שלי..

v i o L e T

New member
אני מזה מיצטערת!

היסתכלתי באתר כשהוא היה לא מעודכן ..וחלק מהרעיונות שלי כבר שם אז סליחה.. אבל אם את רוצה אני עדיין יכולה לשלוח לך בשימחה!

למעלה