האם כדאי לדעת?

c h u k i e

New member
../images/Emo10.gifהאם כדאי לדעת?

או שלא?! גיסתו של בן זוגי, היא גן חברתי הטובה שעוברת איתי את משבר ההפסקה הזו. היא מתעדת אותי בכל מה שבן זוגי עובר בסופ"ש כמו העובדה שביום שישי הוא נשאר בבית ולא יצא, והיה עם אחיו. והעבודה שבשת הוא נסע לחברים לצפות במשחק. מצד אחד זה מסקרן לדעת מה הוא עובר ומה הוא עושה, אך מצד שני הכאב מתעצם והבכי לא פוסק. מה עושים?! מה עושים כשהלב מתגעגע ומתאווה כל כך? האם להתקשר או לא? האם זה נכון בכלל להתקשר? או לחכות עד ה - 23.04?

seeyou

New member
אין חשיבות למועד במקרה שלך../images/Emo140.gif

אם יש לו עדיין רגשות כלפיך הוא היה צריך להרים טלפון לפחות לאחל לך...שבת שלום או בוקר טוב....סתם...היי=שלום... אני חושב שטוב לך יהיה לדעת איפה את נמצאת ולא להמתין לדקה 90!

במקרה של הפסקה

חשוב לעשות מאמץ עילאי ועדיף לא לדעת כלום. החברה שלך מעדכנת אןתך ממילא, לא? הפסקה = התנתקות עד למועד שקבעתם. נסי להיות עסוקה בענייניך - הפסקה אמיתית עם הקושי והכאב תתן לך את הזמן למחשבה ומירכוז מסקנותייך. חשבי על זה. כמה זה נחוץ לך.

c h u k i e

New member
אני מבולבלת

המטרה שלנו היתה לדבר אחרי חודש ולראות איפה אנחנו עומדים. בן זוגי הוא טיפוס מאוד קשוח כמו מרבית אנשי הצבא (הוא איש צבא). ועכשיו מחלחלת בי התחושה שאולי הוא לא באמת אוהב אותי ושאלוי אין לו רגשות כלפי.ומה יהיה איתי? ומה יהיה על חיי? וכמה עוד אוכל לבכות?

seeyou

New member
לסרטנית עצובה

קחי את עצמך בידיים... את כול כך צעירה,החיים יפים וגם קצרים חבל לבזבזם לריק.

SIRI41

New member
בשביל מה את צריכה לקבל

אינפורמציה עליו? הרי זה ברור שאת רק סובלת מזה.

1אפי1

New member
לא כדאי לדעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדעתי...וזאת רק דעתי כדאי גם שתתפסי מרחק מגיסתו של בן זוגך, כי ככל שתהיי איתה יותר ותדעי על כל שעה ושעה שלו מה הוא עושה זה יקשה עלייך את החיים, הרי את לא יודעת מה יהייה בסופה של הפסקה, למרות שאני מבינה כי לך אין בעייה לחזור אחרי ההפסקה. כמו שאומרים שגם אם את לא נמצאת בגופך איתו הרי נפשך ורוחך עדיין איתו, הבעיה היא שזה רק חד צדדי (הכוונה מהכיוון שלך--כי את שלו אין את יודעת), העסיקי את עצמך כמה שיותר על מנת לא להגביר את הכאב ולהמעיט את הבכי, לגבי כאבי הלב...אני מבינה אותך.....אבל זה דבר שרק את תרגישי, ולא...אל תתקשרי. במחשבה שנייה אני בטוחה שגיסתו מעדכנת אותו אפילו אם הוא לא שואל. מחזיקה לך אצבעות עד ל-23.04 מכל הלב.

אתינקה1

New member
הפסקה ביחסים - לא משהו מועיל

תסלחי מראש על דברי אבל הפסקה בזוגיות כדי שכל אחד יפתור את הבעיות ויחשוב לבד הוכיח כדבר שלא עובד. זה נראה לי כמו תחנת אחת או כמה תחנות לפני התחנה הסופית ביחסכם. בני זוג שנתקלים בקשיים במערכת היחסים ביניהם ונתקעים אמורים לדעתי לפתור את הבעיות ביחד תוך התמודדות משותפת מול כל אותן הבעיות. הפרידה הזמנית (ואני מדברת מנסיוני ומנסיון חברותי) הם חסר משמעות ואינו פרודוקטיבי ליחסים טובים. מאחלת לך התגברות קלה. זו דעתי המאד מגובשת בענין זה. ורוצה רק להאיר את עינייך כך שלא תשגי באשליות לגבי העתיד. שוב בהצלחה

אני לא מבינה מה הטעם בהפסקה

הזאת ומה המשמעות שלה ? תקחי בחשבון שההפסקה הזאת יכולה להפוך להפסקה של יותר מחודש . אני מסתייגת מהחלטות כאלו , כי המשמעות שלהם היא למעשה פרידה . מה תתן לו ההפסקה הזאת ? לא ברור לי ..... צודקת בהחלט אתינקה 1 וכדאי לך לקחת מאוד בחשבון את מה שכתבה.

c h u k i e

New member
אולי יש עוד תקווה...

כי סה"כ אנחנו לא מדברים אלא בנתק מוחלט, אבל כל הדברים שלי עדיין בדירה והכרטיס אשראי שלו עדיין אצלי... וכולם אומרים שיהיה טוב בסוף. מה דעתכם?

למעלה