דואר

kondason1

New member
../images/Emo10.gifדואר

פתחתי חשבון בGMAIL (מזל"ט לי) ואני מנסה ללא הצלחה להגדיר בתוכנה שבאה עם המכשיר את הנתונים כדי לסנכרן את האימייל לPPC שאלתי היא האם מישהו יכול לעזור לי ? נכנסתי לעזרה שהם מציעים קראתי איזה הגדרות צריך להכניס הכנסתי אבל לא הולך לי אשמח לקבל עזרה או אולי המלצה על תוכנה יותר טובה לנושא תודה

ERICP1

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

לא ניתן בשלב זה להתקין את הG על מחשב כף היד, אני מנסה כבר שבועות ללא הצלחה, ניכנסתי לכל הפורומים האפשריים מסביב לעולם וקיבלתי את אותה תשובה מכולם, שלחתי מייל ליוצרי התוכנה ואני ממתין לתשובתם..

צביקה78

New member
בוקר טוב מאוד, גם אני רוצה Gmail.

אח"כ אשבור ת'ראש איך מגדירים מה ואיפה.

ERICP1

New member
לירן..

שלחתי הודעה שמתנצלת על תשובתי לך (הקודמת)(השגוייה), אז אני חוזר, אין בעייה להגדיר GMAIL לתוכת הדואר שמגיעה עם מחשב כף היד, תגדיר POP3 תתן את כתובת הדואר ואת היתר התוכנה עושה לבד!!! לפעמים עולה הודעה ששואלת משהו אפילו לא התייחסתי אליה, העסק עובד בסדר. (להכנס לG ממחשב כף היד (explorer) לא אפשרי עד עכשיו, כמו כן לעבוד עם תוכנת WebIs Mail כל זה ישתפר אני מניח בזמן הקרוב. יום טוב.

obo1956

New member
לקוח חדש ../images/Emo6.gif

בתור לקוח חדש ב BNC אולי גם אני יכול לקבל הזמנה?

raananta

New member
לאן נעלמה התגובה שלי מהבוקר../images/Emo12.gif

( או שהמחלה משפיע עלי יותר מדי?!)

AYELET1

New member
ראיתי את 3 ההודעות שנמחקו וגם אותי

מעניין איך לא אני ולא קסטרו מחקנו אני מניחה שאלו תקלות תפוז

AYELET1

New member
חכמה ומרושעת

מו-הה-הה
(אף פ'ם לא שמתי לב שאין אייקון ממש ממש מרושע)

AmiDebesh

New member
קישור להסבר עם צילומי מסך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=42665361

dds22

New member
טוב - מי יהיה הנדיב שינדב הסבר על

מה זה ואיך משיגים את זה?

dds22

New member
כולם קמצנים? ועוד שאלה -

ניסתי היום לגלוש ה בקפה ג'ו בת"א ומשום מה לא הצלחתי. התקשרתי לתמיכת בזקבינלאומי (הספק במקום) והתומך אמר לי שאין לי ג'ווה ופלאש. במקומות אחרים גלשתי בלי בעיה. מה צריך לעשות? והאם יכול להיות שאין לי אותם?

למעלה