??????????????????????? לא הבנתיי.. נכנסתיי.. ו..!?
ס ספירוש7 New member 25/9/06 #49 ../images/Emo41.gif??????????????????????? לא הבנתיי.. נכנסתיי.. ו..!?
ס ספירוש7 New member 24/9/06 #31 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחח... לא רוצה לקרוא לך ביחושית!!! לא רוצה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אני קוראת לך דילבושששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!! מתה עלייך יפשלייייייייייייייייייי!!!!!
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחח... לא רוצה לקרוא לך ביחושית!!! לא רוצה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אני קוראת לך דילבושששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!! מתה עלייך יפשלייייייייייייייייייי!!!!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 25/9/06 #38 באמת?חחחחחח../images/Emo39.gif לא ידעתי.. עכשיו אני יודעת..
ה הבחורה לאדם מכורה New member 25/9/06 #43 וואי מאמי..../images/Emo39.gif עשיתי את החג אצל סבתא.. ואני ממש חולה.. כל החג הייתי מרותקת למיטטה כאבי גרון,מצוננת,חום.. ככה יומיים שלמים.. אני ממש לא מרגישה טוב
וואי מאמי..../images/Emo39.gif עשיתי את החג אצל סבתא.. ואני ממש חולה.. כל החג הייתי מרותקת למיטטה כאבי גרון,מצוננת,חום.. ככה יומיים שלמים.. אני ממש לא מרגישה טוב
ס ספירוש7 New member 25/9/06 #50 ../images/Emo41.gifתרגישי טובב!!../images/Emo201.gif את רואה?! את חולה בגלל שאת לא בפורום!!! נונו נו נווו!!! לא יפה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם מאמי החלמה מהירה!!
../images/Emo41.gifתרגישי טובב!!../images/Emo201.gif את רואה?! את חולה בגלל שאת לא בפורום!!! נונו נו נווו!!! לא יפה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתם מאמי החלמה מהירה!!