בא לי לבכות...:(

bmjackson

New member
../images/Emo10.gifבא לי לבכות...:(

מרוב כל הדברים שעושים למייקל בא לי לבכות אבל אני עדיין חז ומאמין במייקל בלב ובנשמה.......

mayjen

New member
כן......גם אני!!!

תמיד האמנתי במייקל ובגלל זה, למי שלא יודע, עשיתי עליו סרט של 2 יחידות לבגרות בתקשורת שנה שעברה... הסרט מתעסק בשתי שמועות שהכי מדוברות עליו ושבעצם הכי הרסו אותו... 1. שינוי צבע העור 2. ההטרדה המינית של הילד בן ה-12 הסרט כמובן מנסה להראות שזה לא נכון... בסרט יש גם ראיון עם רופא עור,דעות של אנשים על השמועות, ומייקל שמדבר על השמועות בעצמו. יש לי הוכחות ממש טובות שהשמועות לא נכונות!:) הסרט יצא ממש טוב!!! אתם חייבים לראות!:) המורה שלי הגישה אותי על 100. גם עשיתי עטיפה יפה לסרט, ממש כמו סרט שקונים:) הסרט 14 דקות ושם הסרט הוא: "מייקל ג´קסון-האמת שמתחת לשטח" מקווה שתראו את זה מתישהו

The MoonWalker

New member
זה ממש מעצבן!

ממש מעצבן שכשמייקל עושה משהו רע, אז כותבים עליו עמודים מלאים, וכאומרים משהו טוב (יחסית זה טוב) אז בקושי מקצים לידיעה 5 שורות... ובMTV news אמרו היום על התקרית, ואמרו שמייקל מתנצל ואמרו שאפילו המעריצים השרופים ביותר מתעצבנים מהמעשה כי כשהוא עושה משהו רע, הם צריכים לאסוף את החתיכות ולהסביר למה הוא עושה את זה, בעוד הוא מתחבא לו.

liatbo

New member
גם לי בא לבכות.. ../images/Emo7.gif

הוא כאילו איבד את כל שמחת החיים שהיתה לו.. הוא נראה עצוב ואומלל :( אבל משהו אחד בטוח, לפחות לגבי.. בחיים אני לא אפסיק להעריץ אותו.. אני מתכוונת הערצה.. גם לא במקרה הכי גרוע שיכול להיות. ואני חושבת שגם כל שאר המעריצים של מייקל יגידו זאת.

למעלה