באסה

Jagged chaos

New member
../images/Emo10.gif באסה

אני הולך לפרמט את המחשב
28 ג'יגה של הופעות בוידיאו ואודיו של אלאניס שהשגתי בחודשים, ימחקו לי בשניות
7 ג'יגה מוזיקה בלי אלאניס, שאין לי מושג חלק מהשמות ===> יעלמו
אני מפרמט את המחשב כי אני מוריד סבבה מהאקספלורר אבל מוריד כמו צב שואה מתוכנות שיתוף, ומה לעשות..זה מעצבן שיש לך מהירות 1.5 מגה ואתה מוריד סרטים\סדרות על 10KB, ויש לך אנשים עם מהירות של 750KB שאומרים לך שבשלוש שעות הם מורידים פרק
. בכל מקרה, אני רושם פה את הפלייליסט שלי, שאני יידע איזה שירים היו לי ואשיג אותם מהתחלה, תראו את כולם בגדר המלצה.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

אכן, יש מגבלת תוים.. אבל יקירי אתה יודע שאתה לא חייב למחוק את הכל נכון? בעידן המפותח של היום אתה יכול לשמור את המידע הזה בהמון דרכים שונים, למה ישר לפרמט כי אתה לא מוריד מהר מידי? בחיים לא הייתי מפרמטת את המחשב בגלל זה..
אגב, אם ה"בעיה" היא רק בתוכנות שיתוף, אף אחד לא מבטיח לך שפירמוט של המחשב יעזור..

j u n k

New member
מה שאני עשיתי

כשהייתי במצב דומה, היה לגבות את על הדברים שהיו חשובים לי כמו למשל המוזיקה שלי, על דיסקים, פשוט ישבתי כמה ימים שלמים, וצרבתי דיסקים שלמים של MP3 וכך תוכל להעביר את הכל חזרה...

Jagged chaos

New member
כבר פירמטתי ../images/Emo122.gif

זה רצחני משהו פחד.. ללחוץ על התיקיה Alanis Morissette, וללחוץ על Delete+Shift... כמו באיזה סרט..הידיים היו כמה שניות באוויר לפני שזה קרה

AlanisJunkie

New member
זה לא בדיוק נקרא לפרמט...

זה נקרא למחוק. לפרמט-> כנס לMS-DOS באמצעות דיסקט הפעלה או דיסקט עם קבצי הפעלה, ומשם פשוט תקיש: Format C: כשאר C מבטא את אות הכונן שלך, והיא יכולה להיות גם D או E וכו'...

Jagged chaos

New member
לא שמעת?

30 ג'יגה... מאיפה אני אביא לך עכשיו 70 דיסקים (וכוח לצרוב אותם...)

Jagged chaos

New member
אוי לא ../images/Emo12.gif

הזעםםםםםםםםםם הורגגגגגגגגג אני לא מאמין שפירמטתי לחינםםםםםםם זה עדיין לא עובדדד אלוהיםםםםםםםםם יא רבאקק איתךךךךךךךך!!!!!!!!1 ררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

Rוית

New member
שתהייה בריא..

as i was saying, בהנחה שאתה משתמש בתוכנת הורדות מוכרת כזו או אחרת, בעיה של אטיות יכולה לנבוע מהמון דברים, אבל זה לא קשור למחשב (בהנחה שכמו שאמרת שמאקספלורר לדוגמא זה יורד בקצב סבבה).. יכול להיות הפורטים שלך לא נכונים, יכול להיות אתה סתם על שרת איטי, יכול להיות מלא דברים.. תנסה פשוט להחליף תוכנה או משהו כזה.. בהצלחה

j u n k

New member
אפילו

ברוב המקרים זה לא קשור למחשב...אטיות באינטרנט לרוב לא מושפעת מהעומס על המחשב, אטיות המחשב עצמו קשור לעומס שלו, אבל אינטרנט עדיין פועל על פי המהירות חיבור שלך...

Lotzifer

New member
איזה כיף לי שיש לי את אבא שלי...

שמגבה את כל המחשב על דיסק.... וגם בעיתות משבר, כשהמחשב מת וכל הקבצים הלכו.... הם חוזרים!!! וגם כמובן, כשמפרמטים את המחשב אז הכ-ל חוזר. טיפש מי שלא מגבה!

Jagged chaos

New member
מה לעשות שאני טיפש...

ובסדר.. אני יכול עוד מקסימום שבועיים-שלוש להוריד את כל מה שהיה לי על המחשב.. טיפש מי שמבזבז על פעם מחדש 100 דיסקים..

Lotzifer

New member
נו, זה לא דיסק רגיל...

דיסק של מחשב! נו, איך אני אסביר....

Rוית

New member
הארד דיסק שלם ../images/Emo13.gif

הוא פשוט הוסיף הארד דיסק נוסף שבו הוא גיבה הכל.. ככה זה נשמע מתיאור שלך בכל אופן

AlanisJunkie

New member
או שהוא צרב על דיסקים של DVD

שזה אומר בין 6-7 דיסקים אם הוא צרב 30 ג'יגה, כמו שהיה לאמיל, ולא 40 דיסקים רגילים. אם היה פחות זה יכל להסתכם גם בדיסק אחד או שניים.

למעלה