אני פוחדת

תמי ס

New member
../images/Emo10.gifאני פוחדת

אני צריכה לעשות היום בדיקה ואני מתה מפחד. ניקור של גוש בבלוטת המגן. מישהי עשתה זאת? מישהי יכולה לספר לי עד כמה הפחד שלי מוצדק? כרגע אני מתרכזת בבדיקה הפיסית עצמה, אח"כ אתפנה לקוות לתוצאות שפירות.

דיא

New member
ברור שאת פוחדת ../images/Emo24.gif

ואין לי הרבה מה לתרום להפגת הפחדים. אני יודעת שזה לא נעים ברמה הפיזית, אבל לא יותר מזה. ברמה הרגשית, זה בטח איום. אבל את תעברי את זה כמו גדולה, גם כי את בן אדם כזה וגם כי את יודעת לעבור דברים לא פשוטים. ואני אהיה כאן כדי להושיט לך כתף ויד וירטואלית מתי שתרצי ותזדקקי, ואם תרצי, גם פחות וירטואלית.
אוהבתותך ויודעת שיהיה טוב. (אם תרצי, אשלח לך רייקי. שלחי לי במסר את שם אימך.)

mic75

New member
הי דיא

מה נשמע? את מאסטר ברייקי אני למדתי רייקי 1 ו 2 ואולי אני ירצה להמשיך שבת שלום מיכל

מאחלת לך שהבדיקה תעבור בקלות

שלום תמי, לא עברתי בדיקה דומה ולא שמעתי עליה. רק רציתי לאחל שיעבור בקלות מירבית ובהצלחה בתוצאות הבדיקה! מירי

happy

New member
בת דודה שלי עברה את זה

לא יודעת להגיד עד כמה כואב. היא אמרה לי אחרי הבדיקה שזה לא כאב לה בכלל. יקירתי ברור שאת פוחדת. מי לא פוחד מבדיקות. תרגישי טוב ותעדכני. מחזיקה לך אצבעות שהבדיקה תעבור בלי כאבים והתוצאות תהינה תקינות.

sarity33

New member
תמי יקרה!

לצערי לא יודעת לשפוך אור לגבי הבדיקה גם לא מכירה משהו שעבר אותה. יכולה רק להתפלל ולקוות שתעברי את זה בקלות עם תוצאות טובות. מחזיקה לך אצבעות וחושבת עלייך

ברבי28

New member
הי מותק

האם מדובר ב FNA ? אם כן זה רק מפחיד בשם, הבדיקה די קלילה (מהלחץ מהבדיקה לא כואב) עשיתי זאת מספר פעמים בעבר, על רקע משפחתי ובעקבות מספר גושים שנמצאו לפני 6 שנים, טפו טפו טפו הכל יצא בסדר שיהיה בהצלחה !!!

סינטה1

New member
מותק ../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שלא יכאב ולתוצאות תקינות. אנא עדכני.

תמי ס

New member
איך עבר? העיקר שעבר...

אוף כמה פחדתי... בהתחלה ניסיתי לשחק אותה גיבורה, הלכתי לבד מייד אחרי העבודה ונשכבתי בצ'יק על מיטת הטיפולים. אבל בשניה שראיתי את המחט (הענקית, בחיי ענקית) ואת המיכשור הנלווה מתקרבים לי לגרון נתקפתי בהיסטריה, פרצתי בבכי ו...ברחתי מהמיטה. האחות לקחה אותי לחדר השני להירגע, בינתיים קיבלו שתי נשים אחרות שהיו בתור. אחרי שהתאוששתי קמעה חזרתי לחדר, נשכבתי על המיטה, אחות אחת החזיקה לי את הידיים ושניה החזיקה לי את הראש אחורה והדיקור בוצע. לא נעים, ממש לא נעים, ממש ממש ממש לא נעים, אבל אני אחרי ועכשיו נותר רק להתפלל שהתוצאות בעוד 10 ימים תהיינה תקינות ויסתבר שזה סתם גוש שפיר.

sarity33

New member
קראתי עכשיו

את התאור שלך וכולי צמרמורת ואני בטוחה שבמציאות זה היה הרבה יותר מפחיד ומבעית. כשקראתי את ההודעה שלך היום לרגע לא תארתי לעצמי שמדובר במשהו כל כך פולשני. שתהיי לי בריאה, תרתי משמע מצפה איתך לתוצאות הטובות. מתפללת ומחזיקה אצבעות.

happy

New member
אוי תמי כמה קשה

והתיאור שלך כלכלך מוחשי שממש ראיתי אותך בורחת משם
מחזיקה לך אצבעות שהתוצאות תהינה תקינות תקינות.

א וש ר י

New member
אוי...מקווה לתוצאות טובות...

אכן בדיקה כואבת, ומגעילה. זה מקום כואב וזהו. עכשיו מחזיקה לך מליון אצבעות לתוצאות טובות ומהירות.

שלומית76

New member
../images/Emo24.gif מתפללת איתך לתוצאות תקינות.

נשמע נורא מפחיד מה שעברת. שולחת חיבוקים.

mic75

New member
הי תמי אני שמחה שאת סוף סוף

אחרי הדקירה זה בטוח לא נעים ואפילו קצת כואב אבל העיקר שיהיו תשובות טובות הכי חשוב אז אנחנו חושבות עכשיו רק חיובי המון בהצלחה מיכל

למעלה