אין לי מצב רוח..

../images/Emo10.gifאין לי מצב רוח..

כואב לי כל הגוף כל הזמן !! אני מנסה להתעלם אבל כמה כבר אפשר לעבוד על עצמך? אם כואב אז כואב !! אני מנסה לחשוב על דברים חיוביים אבל לא הולך.. אני רוצה להכנס להריון אבל מפחדת (אצלי הכל התחיל מההריון) אפילו חשבתי לא להביא עוד ילדים לעולם (יש לי בת אחת) עידוד ?... בכל מקרה חג שמח שיהיה לכם שני

חוץ מזה

אני רוצה המלצה על ראומטולוג טוב באזור המרכז (רעננה, הרצליה, נתניה..) מניסיון אישי תןדה

ניתושית

New member
את בקופ"ח מכבי?

יש רופא מצוין ברמת השרון. ד"ר פיסטינר שמו. הוא מאוד נחמד ומאוד יסודי. הוא מכיר את הפיברו בניגוד להרבה רופאים שחושבים שיודעים.... יכול להיות שהוא מקבל מעוד קופ"ח, אין לי מושג. בכל מקרה צרי איתו קשר ולדעתי הוא יעזור לך.

לשני!!!

אני ממש מבינה את הייאוש הזה...שמנסים להתמודד ולשרוד אבל, משהו מושך אותך למעלה. רופא באזור שביקשת אני לא מכירה, אבל יש בעמותת אסף מאגר של רופאים בכל הארץ שהומלצו על ידי החולים. יש להם מספר חדש 1700-70-70-08 בעמותה והם בוודאי יוכלו לסייע לך. חהיי חזקה, אל תוותרי ועצה ממני- יומיים שלושה בחמי מרפא (חמת גדר, חמי טבריה או ים המלח), גם אם לא לרפא יכול להביא מאגר חדש של כוחות. תרגישי טוב...
שירלי

הי שירלי..

קודם כל תודה על התגובה. כמובן שיש ימים מייאשים ויש יותר טובים והיום זה יום קשה בכל מקרה, ראיתי שאת בת 23 ואני יודעת שזו שאלה אישית וכמובן את לא חייבת לענות- את בוודאי מתכוונת להיכנס להריון בשלב כלשהו (משום מה זה מה שמדאיג אותי כרגע..שאני רוצה עוד ילדים) - את לא מפחדת ? אני מאוד מפחדת גם להעביר את זה לילדים שלי (כבר יש לי רגשות אשמה כלפי בתי הקטנה למרות שהכל בסדר איתה) וגם להחמיר את מצבי. זה מאוד מטריד את מנוחתי האם חשבת על זה ?? אודה לתשובה/תגובה שני

שני יקרה, מחשבה יוצרת מציאות

כאשר יש אופציות לכאן ולכאן - עדיף תמיד לצפות לטוב ביותר. כל מחלה נושאת בתוכה מסר לאדם החולה בה. המסר הכללי של הפיברו הוא: הפחיתי STRESS, חיי בקצב הנשימה. הריון אינו מחלה, אבל הוא לוקח מהגוף משאבים ומעמיס על המערכות. מה עושים כשרוצים להיכנס להיריון? מכינים את הגוף!! נותנים לגוף ולנפש תמיכה נוספת לאורך ההריון ומצפים רק לטוב. כל מטפל הוליסטי יכול לסייע לך להכין את גופך ואת נפשך להריון חדש. מה צריך? כבד חזק, מצבורי ברזל וחומצה פולית ו- B12, מגנזיום בכמות מספקת, שקט נפשי ויכולת לנוח. פעילות גופנית לחיזוק הבטן ורצפת האגן, ולשיפור גמישות הגוף. נשימה - הרבה אוויר, חמצן ואנרגיית חיים יבטיחו אספקת חמצן טובה לך (במיוחד לשרירים) ולעובר, מחשבה חיובית שתמשוך אל.יך רק טוב את יכולה לעשות כל מה שאת רוצה בחיים. מה שדרוש זה לעצור ולבדוק את הנתונים הקיימים, ואז למצוא מענה לכל קושי שעולה. אגב, זו גישה שטובה לכל עניין בחיים. הכאב למשל: למה כואב? - הליכה, עצב, בדידות, אכזבה, כישלון מה צריך לעשות כדי למנוע כאבים? - לקחת מגנזיום, למנן מאמץ פיזי, לנוח הרבה, למלא את החיים שמחה כיצד אפשר להקל עליהם? - אמבט מים חמים, עיסוי, חיבוק, חיוך של ילד. אחרי שמבררים היטב, בונים מערכת כללים שתאפשר יותר גישה למה שאנחנו רוצים ו... הולכים על זה!!

לשני../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

שני, זאת לא שאלה אישית ואני אשמח לענות לך.כן, אני מתכוונת להכנס להריון. אני חושבת שלהיות אימא טובה ומסורה זה לא תלוי במחלה כזאת או אחרת , אלא במי שאת.אני מסיימת השנה את לימודי העו"ס ואני יכולה לומר לך, שיצא לי להפגש עם המון ילדים שההורים שלהם בריאים פיזית אבל, פגעו בילדים שלהם. אני בטוחה שאת אימא מקסימה וזה שאת דואגת לה זה מוכיח הרבה. אני מכירה הרבה חולות שהם אמהות לילדים, כן זה מאוד לא קל אבל זה שווה את זה לא??? אני ממש יכולה להבין את החששות שלך, וזה הכי טבעי שבעולם לחשוש ולדאוג לדבר היקר לך מכל. חבל, שאת גרה בשפלה, אחרת היית יכולה להצטרף לקבוצה שלנו בחיפה ואני בטוחה שהיית רואה שאת לא לבד. אבל, כמו שרופא אחד אמר לי- המחלה הזו נטפלת רק לאנשים החזקים ביותר שיהיו מסוגלים לשרוד ולהתמודד איתה... תרגישי טוב ובכל שאלה, את מוזמנת בשמחה לפנות אלי. למייל- [email protected] לילה טוב, שירלי

נועםבת11

New member
בוקר טוב שני היקרה

קוראת מה כתבת ומה כתבו לך ומאוד מזדהה. כולנו באותה סירה עם עליות וירידות בכאבים, בהרגשות. אך החשוב מכל באמת להקשיב לגוף, ולעשות דברים שבאמת נותנים הרגשה טובה. לי אין המלצה לגבי רופא טוב מכייון שבשבוע שעבר הייתי אצל ד"ר פרידמן מקפלן והוא לא חידש לי כלום. הוא היפנה אותי למרפאת כאב, והמליץ על קלונקס, ועל זריקות לרגליים. תרגישי טוב חמודה נועם.

בוקר טוב חברים..../images/Emo66.gif

תודה רבה על העידוד. היום אני קצת יותר בסדר (מבחינת המצב רוח) אבל כרגיל עם כאבים.. סוף שבוע מתקרב ואני מקווה לנוח קצת יותר (למרות שעם אופק הקטנה שלי- שניה ו- 3 חודשים אין ממש מנוחה) אין לי מחשב בבית ולכן רק בעבודה אני יכולה להכנס לפורום (עד 14:00 או 16:00) בכל מקרה סוף שבוע רגוע ונעים ותמשיכו לכתוב יום נעים..

נועםבת11

New member
מהיכן פרופ' דן כספי.

שני אני ממליצה לך על פרופ' בוסקילה מביח סורוקה. שגם עונה לשאלות של כותבים בפורום ועל זה אין לי מילים וזו גם ההזמנות לאחל לו חג שמח.

יש לי קצת בעיה

להגיע כל כך רחוק. אני מאזור השרון ואם אני אצטרך מעקב אני לא אוכל להגיע לשם בכל פעם לכן רציתי המלצות על רופא באזור

ritosh

New member
היי שני../images/Emo24.gif

כל המחלקה הראומטולוגית באיכילוב מעולה. פרופ' כספי מנהל המחלקה שם. אם תצליחי להגיע איליו הוא נהדר. גם דר' אורי אלקיים נהדרת.היא מנהלת את פורום ראומטולוגיה בתפוז. יש במרפאה גם את דר' לברטובסקי. גם מומלץ.אני לא הייתי אצלם בטיפול אבל לצערי מכירה אותם דרך הבת שלי.

פרופ' בוסקילה מקבל גם בחולון

אבל זה פרטי, ורק בימים: חמישי - שישי - ראשון לסורוקה את יכולה להגיע אולי עם הרכבת + מונית להפוך את זה ליום בילוי יום בילוי. בכל מקרה, אם את מעוניינת - שלחי לי מסר חג שמח!

תודה

על התגובות. בינתיים קבעתי לפרופ' דן כספי ל- 28.5.04 ואני מקווה שיוכלו להקדים לי את התור למרות שמה כבר הוא יחדש לי ?? יום נפלא לכולם אני אחזור אחרי החג (יום שלישי) בכוחות מחודשים חג שמח ומאושר לכווווווווווולם

למעלה