אוףףףף

ברבי28

New member
../images/Emo10.gif אוףףףף

יש לי כבר שנתיים חברה וירטואלית, עוד מימי שהותי בפורום אחר של Ynet, אבל שנכנסה לי עמוק כל כך ללב ... גם היא מנסה כבר המון זמן, היא עברה כל כך הרבה תלאות, הרבה אובדנים, (אחד מהם עברנו בייחד), אחרי כל כך הרבה אובדנים כשהיא הגיעה כבר לשבוע מתקדם יחסית עם תאומים- ממש לאמצע היא נתקפה באיזה וירוס ואיבדה את ההריון. מאתמול בערב, אני עצובה כאילו מישהו הכניס לי יד ללב ... ומועך חזק חזק ... עצוב ...

1ויוי

New member
../images/Emo7.gifשובר את ה../images/Emo14.gif

תהיי שם בשבילה , אפילו רק וירטואלית לא פייר...

../images/Emo14.gifאוי, מצער כל כך

אין חיסון נגד התחושות הקשות הללו. הלוואי שהייתי יכולה לומר משהו שמקל. איפה האייקון של חיבוק בלי חיוך כשצריך אותו...

ברבי28

New member
ואיפה האייקון

של מעוכה, שבורה גמורה ... אוףףףף, תאמינו לי שכל כך רע לי, על מישהי שבחיים לא פגשתי

נתושקי

New member
מצטערת לשמוע על האובדן של חברתך

זה עצוב כל כך לדעת שמישהי שאת אוהבת סובלת ועוברת משהו קשה כל כך ואת לא יכולה לעשות כמעט כלום עבורה. ועם זאת, אני בטוחה שהיא יודעת שאת איתה ברגעים הקשים וזה דבר גדול. זה בוודאי גם מחזיר אותך לאובדן שלך ו"זורק" אותך ל"מקומות" עצובים משלך... עצובה איתך ומקווה שגם חברתך תזכה להריון חדש, מוצלח ושלם, שבסופו תחבוק ילד/ה משלה ולאושר שיקהה מעט את כאב האובדנים.

נעמולה

New member
עושה לי צמרמורת הסיפורים האלה

מחזיר אותי אחורה בזמן. אין מילים לנחם, זה עצוב ואני מקווה שבמהרה תתבשרי בבשורות טובות, ושחברתך תחווה חוויה מתקנת של הריון בריא, תקין ומשעמם

למעלה