אוףףףף!!!!!

Buzzit

New member
../images/Emo10.gifאוףףףף!!!!!

זה כל כך יום מחורבן!!!!!!
אם יש פה עוד מישהו שמרגיש ככה.... אני ישמח אם יצור קשר...

Adrienne

New member
אמממ מה? למה פה? למה כאן?

למה לא באוף? אבל אם כבר פתחתם את השרשור, אז היום היה לי יום חצי מחורבן...

מאיה Ms

New member
האמת לי דווקא לא היה

ממש נורא -חוץ משעתיים מתמטיקה עם לריסה!! וריצה של 2500!

Charmed by love

New member
אצלי...../images/Emo15.gif

שיעור ראשון... תנ"ך..גיליתי שהמורה לא מניאקית כמו שחשבתי.....היא מניאקית...אבל לא עד כדי כך... שיעור שני ג"ג...מבחן! קל ואז חצי שעה הפסקה.. שיעור אחרון... מדעים! המחנכת שלי כל-כך זונה!!!!!!!!!!!!! היא פשוט....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! אז הייתי אצל חברה... כתבתי את ההודעה בשם "שרון לא בבית" ... זהו... שלא יהיו טעויות... כל שיעור זה שעה וחצי...

Charmed 4ever.

New member
לי היה כיף היום! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

חוצמדבר אחד... אני אסביר: שעתיים ראשונות חופשיות, אנחנו לומדים מתמטיקה בשני חצאי כיתות... זתומרת.. שתי כיתות מחולקות, חצי מאיתנו עם חצי מאיתם וחצי מאיתם עם החצי השני שלנו... אניוואי, הכיתה השנייה הייתה בסיור אז לנו היה חופשי שעתיים.... והיה לי ממש ממש כיף! דיברתי עם ילדים מהכיתה שלי על מכושפות וגולשים בזמן... מי היה מאמין..
אח"כ הפסקה.. היה נחמד... אח"כ מבחן בספרות.. היה קל!!! אח"כ ספורט.. עשינו גלגולים.. נהניתי!!! אח"כ ערבית... המורה שלי חמודה... היינו צריכים לכתוב תעודת זהות של עצמינו בערבית והיא לא רצתה לקבל בלי תמונה אז היא נתנה לנו את זה חזרה ומחר מגישים עם תמונה... חזרתי הבייתה ואכלתי אוכל יאמיאמי!!! ו... הייתי במחשב... והוספתי לי מלא שירים לרשימת הווינאמפ... ואז שמעתי שיר אחד שהיה בסוף פרק אחד של מכושפות... וחיפשתי את הפרק.. והדבר הרע הוא שלא מצאתי אותו בקלטות..! אני צריכה לחכות עד שאח שלי יחזור בשביל זה!!!!!!!

Buzzit

New member
אין בעיה קסט

רק שתדעי שערסים זוכרים ה-כ-ל! אז אל תתפלאי אם איזה תרנגול עם זקן ו-3 נוצות ינחות עלייך מאיפשהו... יא תיבת דואר

Buzzit

New member
יש לך בעיות עם תרנגולים??../images/Emo123.gif

לידעתך תרנגול הוא אח שלי אז כדאי לך להרגיע! אל תתעסקי עם תרנגול ובטח שלא עם תרנגול ערס!!!

למעלה