אוייש..

../images/Emo10.gifאוייש..

אני יודעת שאתן בקושי מכירות אותי.. רק רציתי לכל מי שמתעניינת שתדע שיש לי בגרות מחר.. ואני ממש משקשקת... אוייש אין אני הכי בלחץ בעולם!!!!!!!!!!!!!

לא רק לך יש בגרות מחר..

לכל הארץ... חח סתם.. בהצלחה.. התכוננת??? נראה לי אני לא ממש אעבור אותה..

יהיה בסדר../images/Emo24.gif

הסטוריה זה לא כזה קשה.. פשוט צריך להבין את החומר יותר מללמוד בעל פה
וחוץ מזה.. גם אם לא ילך.. תמיד יש בגרות חורף או מגרות קיץ של שנה הבאה או בגרות חורף או בגרות קיץ של עוד שנתיים
אבל!! אין סיבה
באמת שזה לא כזה קשה.. אני סיימתי הסטוריה א על 92
וביום שני יש הסטוריה ב' ובאמת שאין מה להלחץ..
לא נהרוג אותך אם לא תקבלי מאה

תמרוש5

New member
גמלי יש../images/Emo122.gif

למדתי רק פרק 1+ רבע מהשני. ומתה לי היד. בהצלחה

שירוש1989

New member
בהצלחה!!!../images/Emo140.gif לכולן....

אין שום סיבה להלחץ. זה רק עוד מבחן מתוך עשרות שתצטרכי לעבור. המשמעות היחסית שלו הרבה יותר קטנה משהיא נראית לך עכשיו. וכמובן שיש תמיד מועדי ב', והסטוריה בכלל קל לשפר - פשוט קוראים ומבינים.מזלך שלא מתחילים את בחינות הבגרות במתמטיקה!

יש מועד ב' בהיסטוריה????

ומתמטיקה הרבה יותר קל להתאמן מהיסטוריה.... דרך אגב, איך היה שאלון 005?

שירוש1989

New member
הבנתי שלכל מקצוע חובה יש../images/Emo12.gif

אבל אף פעם לא טרחתי לבדוק, האמת... וגם אם עושים מועד עם מיקוד שונה, יותר קל להשלים את זה ממתמטיקה, לדעתי. שאולי יותר קל לתרגל, אבל \קשה יותר להיות בטוח בתשובה וכאלה... הסטוריה זה או שאתה זוכר\מבין או שלא... אני עשיתי את 005 לפני שנה וחצי, והיה קליל ביותר אפילו לי. את עושה השנה? פשוט אל תשכחי מילים כמו "או" ולכתוב את המשפטים שאת משתמשת בהם, זה יכול להוריד הרבה...

יש מועד ב' רק במתמטיקה ואנגלית...

אבל זהו, עושים מועד חורף או קיץ של שנה אחרי זה עם השינויים של המיקוד

אין לנו השנה בגרות במתמטיקה...

אבל אנחנו כאילו לומדים את הנושאים של 005 השנה וזה השאלון הכי קשה אצלנו (4 יחידות..) ולא יודעת בינתיים זה נראה לי ממש קל..חח

היסטוריה זה גם לא כזה בטוח

כבר קרה לי שכתבתי משהו שהייתי בטוחה שהוא נכון והסתבר שהתבלבלתי עם משהו אחר... טוב זה קרה יותר עם שמות, פחות עם אירועים/תהליכים שלמים, אבל עדיין..

וואי אני לא היחידה..../images/Emo12.gif

אמממ.. קודם כל בהצלחה לכולםםםם... אני מתה כבר להיות מאחורי זה אני רוצה להגיע למחר בשעה 5 בערב... אז שיהיה לכם באמת בהצלחה.. נעשה שיחה על איך היתה הבגרות אחרי זה..

../images/Emo7.gifשום ביי ביי! אחרי יום שני ביי ביי....

לכל החיייייייייםםםםםםםםםם

למעלה