אוווווווף!!!

pringles1

New member
../images/Emo10.gif אוווווווף!!!

היה עכשיו שאקירה בMTV היא שרה לה טורטורה ועוד כמה שירים לפני פיספסתי! והיה איתה גם בין שיר לשיר ראיון כזה...
נראה לי שזה היה במשך שעה לפי הזמנים בהוט... חחח ראיתי רק 4 דק'...

perrinat

New member
גם אני לא ראיתי... אם זה מנחם אותך

איזו תוכנית זו היתה בדיוק?

pringles1

New member
חחח וואי תודה על הניחומים....

אמממ זו היתה תוכנית שקראו לה בהוט הופעות חיות או מופעי רוק משהו כזה... בצד למעלה היה רשום MTV LIVE...

El Argentino

New member
לא ראיתי אבל...

בשבוע שעבר אמרתי ש-MTV אמור לשדר שוב את המיני הופעה שהיתה לה בספרד + יומן מסע עם שאקירה! זה שודר ב-14/07/05 ואולי מה שראיתם זה השידור החוזר! מצלמות MTV ליוו אותה במשך שלושה שבועות מהתחלת פירסום Fijación Oral Vol. 1 בעולם, מהנסיעה שלה השנה לחו"ל לטורקיה ועד הנסיעה לקולומביה... אם מדובר בזה הנה הקטעים ששודרו להורדה, El Argentino

12ShakirA12

New member
פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo99.gif

ראיתם את החלק השלישי בסוף
איך היא התרגשהההההההההה חמודההה

El Argentino

New member
בטח שראיתי!!!

האמת זה אחד הסרטים הדוקומנטריים על שאקירה שהכי התרגשתי בו הוא ממש יפה! היא כ"כ אנושית ורגישה... דרך אגב, היום ראיתי את כל ה-DVD המצורף ל- Fijación Oral Vol. 1 ודי אהבתי אבל אני מוכרח לציין שחסרים שם הרבה דברים והוא כ"כ קצר שזה מבאס... אורך ה-DVD כחצי שעה... יש כמובן את הוידאוקליפ של LA TORTURA וקטע בן כמעט 10 דק' של איך עשו את הדיסק (שהוא קטע כ"כ יפה שם רואים איך שאקירה עובדת בביתה בבהמאס) ואז קטע של כמעט 20 דקות של שאקירה ואלחנדרו בבית שלו הוא מצלם אותה ושואל אותה כל מיני שאלות על החיים (שגם הוא קטע נורא יפה אמיתי ואנושי אורכו סביר!) וזהו. הכל יפה ב-DVD אבל החיסרון היחיד שבו שהוא כ"כ קצר ומשאיר טעם של עוד, של איזשהו פיספוס... רינת צדקת!!! כל כך קצר וחבל שכך
! El Argentino

למעלה