לילה טוב ...

סנטינו

New member
../images/Emo95.gifאיך מרדימים פעוטות???

מה עושים? קראתי אין ספור מאמרים וכל אחד אומר משהו אחר ביי בת שנה ו3 חודשים לרוב ישנה נפלא וגם נרדמת בקלות אבל יש מיקרים שהיא מצליחה להתיש אותנו לגמרי עד שהיא נרדמת ולצערי גם לגרום לקצת חוסר הסכמה בייני לבן זוגי בעיקר אחרי בכי של מעל שעה
באופן עקרוני יש לנו טקס קטן של מקלחת ובקבוק והיא הולכת לישון אבל מה עושים אם היא במיטה בוכה ..צורחת..שעה ארוכה ???ניגשים ? מדברים? לא מדברים? הדבר היחיד שהתעקשנו עליו הוא שאנחנו לא מוציאים אותה מהמיטה לאחר שעת ההשכבה (רק שהיא חולה כמובן) מה דעתכם על הרדמות תוך כדי בקבוק (זה גם קורה) ? מחכה לעצות

זה עניין של גישה

אני אישית חושבת שילד בוכה (בצדק או בלי 'סיבה') הוא באיזו מצוקה - והוא צריך לדעת שאת שם בשבילו. לא לתת לבכות לבד, כי הבכי מכניס להיסטריה, ואח"כ יש תחושה של אני במצוקה ולא מתייחסים אלי....זו תחושה נוראה. אני/הבעל יושבים לידו עד שהוא נרדם, כשבוכה, מלטפים, ומשננים כמו מנטרה, עכשיו לילה, אנחנו ישנים בללה, שים ראש, אמא/ אבא פה איתך, אמא/אבא שומרים עלייך....וכו'. לא מוציאים מהמיטה, עד היום יש ילות שלוקח הרבה זמן ובכי, ויש לילות שתןך 5 דקות הוא נרדם. סה"כ, יש גישות כמו ה-חמש דקות שאומרות לתת לילד לבכות, אני אישית לא מאמינה בזה. אני חושבת שהנוכחות שלכם תקנה לה בטחון.

פלגיה

New member
השאלה מה הם ה"יש מקרים" האלה?

מה גורם לה פתאום לבכות? אולי שיניים? אולי התחלה של מחלה? אולי פחד? אולי היא ישנה יותר מדי בצהרים? (זה השלב שבו הרבה ילדים עוברים לתנומה אחת ביום) בכל מקרה לתת לה לבכות ה לא פיתרון טוב. אין לה סיכוי להרגיע את עצמה. כך שלהיכנס ולחבק זו בהחלט גישה מתאימה ומתבקשת כאן. אישית אני חושבת שלהירדם עם בקבוק זה הרגל הרסני בהרבה מלהירדם עם ההורים בסלון או במיטה שלהם.

למעלה