Phoneme

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo15.gif

רגל אחת שלי באוטובוס והזיון שואל "מה, ככה? בלי נשיקה?" הסתובבתי, "כן, בדיוק ככה"- נמנעת מהמגע שלו, לא רוצה לחבק אותו שוב, ובטח שלא לנשק. הסטוץ מצידו מפנה את הגב וחוזר לשומקום הרגיל, ואני? אני שקועה במחשבות, יודעת שהנסיעה הזו היא התחלה של מסע קסום ומופלא לתוך לסבו-לנד. תהיי שלי. את שכובה על הבטן, חצי רדומה, מושלמת כזאתי. ברגליים מפושקות מתיישבת מעליך, מנשקת אותך דרך הגב ועד לצוואר. תופסת בשיערך בכוחניות ומושכת אחורה, נושכת בעורפך ולוחשת "את זזה ואת חוטפת, זונה" ונושכת שוב- רטוב יותר. את בתגובה פולטת אנחה לאוויר, משתפת פעולה. עכשיו את מרגישה את הידיים שלי מרפרפות לך על המותניים ובפתאומיות תופסות בתחת- מרגישה אותך מכווצת את האגן. רטוב לי למטה, אני מתהפכת על הגב לידך ומתחילה לשחק בעצמי, נעים לי ככה, מה שיש לנו. אני שקועה בעיסוקיי ורואה אותך מזווית עייני קמה, מתפנה לפעולות רגילות של בוקר. "מה זה? איפה נעלמת? אישה, תחזרי!" את מרימה לי גבה ומתקדמת למטבח- "או שתלכי למטבח, אחד מהשניים!" את צוחקת. אני רצה לכיוונך, מצמידה אותך לקיר ומשלבת בין הידיים שלנו. את אוהבת את התכונה הזאתי שלי- שאני לא ישנה רוב הלילה, ועדיין קמה הייפרית. מביטה לתוכי עמוק עמוק לכמה שניות ואני נמסה- הלכה לי כל החרמנות, אני רק רוצה לחבק אותך, לבכות מרוב אושר. את מצמידה אותי לנשיקה ומחבקת חזק חזק, קוראת את המחשבות שלי, מרגישה אותי. זה אחד מהרגעים האלו שרוצים להשאר בהם לנצח... לא צריכה מעבר לזה...מעבר אליך זאת אומרת.

Phoneme

New member
מה עם

זה משעמם כתיבה בלי אופי לא נוגע... קצת ביקורת? אני יודעת שהכתיבה שלי גרועה, אני רוצה לשפר אותה לכן אני כותבת פה (אני קוראת פה כבר שנה +)

טוב,

הוחלט כבר מוקדם יותר בפורום שאם מישהו רוצה ביקורת על הכתיבה שלו, שיגיד. כי כמו שמורן אמרה, זה לא פורום מקצועי ולא מתיימר להיות. אני שמחה שאת רוצה להשתפר, אכתוב לך ביקורת מאוחר יותר, כרגע אני ממהרת. =].

דבר ראשון,

להגיד שהכתיבה שלך משעממת זה בין הדברים הכי לא נכונים שאפשר להגיד, היא סוחפת ומחדשת. כתיבה עם אומץ, אפשר לומר. את צריכה לשים יותר לב לשימוש ברווחים, פיסקאות ופיסוק בצורה נכונה, מצאתי כמה טעויות קטנות אבל שום דבר קריטי, מפריע רק לאנשים קטנוניים שכמותי. :p כשכותבים משהו בסגנון סיפורי, כמו שלך, אני אישית אוהבת כשמפרטים יותר, תיאורים מפורטים של מה שבפנים וכמו כן של מה שבחוץ. בכלל, תנסי להרחיב את הכתיבה שלך, מינימליסיטות זה דבר נפלא, אבל צריך לדעת איך להשתמש בה בצורה נכונה. אם את רוצה לכתוב בצורה מינמליסטית אני ממליצה לך לעבור שוב ושוב ושוב על היצירה, לראות אילו מילים הכרחיות ואילו לא, להוריד את כל מה שלא ולבנות מחדש רק עם מה שכן. בקיצור, פשוט תמשיכי לכתוב ולפרסם, אין מורה טוב מהניסיון, אם להשתמש בקלישאות. סליחה על הכתיבה המבולגנת, עבר עלי יום ארוך.

Phoneme

New member
נאמ

בתור התחלה תודה על הסבלנות=] פיסוק לא נכון- מצטערת...בעיה (לא) קטנה אצלי, אני מודעת לזה שהפיסוק לא נכון אבל אני פשוט לא מוצאת איפה מתקנים- עובדת על זה. בקשר לתמצות; גם אני הרגשתי שזה לא מסתדר כ"כ, פשוט שכשאין לי רעיון מסויים בראש מאוד קשה לי לכתוב עיקבי...אני מקיאה רצף של מחשבות שחולפות לי בראש באותו זמן, ואז יוצא סלט
ולסיום תודה על התגובה=] P.S אני קוראת אותך בפורום ואוהבת את הכתיבה שלך מאוד, תמשיכי

גם אם..

גם אם יוצא סלט, זה לא אומר שהקטע הכתוב לא יפה, או לא מרגש. דווקא על הדברים שחשבתי שכתבתי בצורה הכי לא מסודרת בעולם - קיבלתי את התגובות הכי נלהבות. את כותבת יפה, המשיכי כך

מסכימה עם אבוקדו מקולף

בהחלט לא משעמם. לי באופן אישי הפריע ה"זאתי" והויתור על חלק ממילות הקישור.

Phoneme

New member
../images/Emo119.gif

תודה על התגובות, אני אשפר בקטע הבא=]

למעלה