אני חיה על אויר ומים- בדיחה

אשה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי שתי תוכיות", היא מספרת לו, "וכל > >פעם שמגיע אלי אורח הן מביכות אותי וצווחות: ´היי, אנחנו זונות. רוצה > >לבלות?´". > >אל דאגה", מחייך הרבי, "יש לי שני תוכים צייתנים וחסודים כל היום הם בכלוב, > >לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את התוכיות, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן > >יהפכו מחונכות למופת". למחרת מגיעה האשה עם התוכיות אל בית הרבי, ואכן בקצה > >הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני תוכים חובשי כיפות שמתנדנדים ומתפללים > בלהט. > >הרבי מכניס את שתי התוכיות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות לתוכים: "היי, אנחנו > >זונות. רוצים לבלות?". פתאום התוכים מפסיקים להתפלל, ואחד אומר לשני:"מוישה, > >אתה יכול להניח את הספר . התפילות שלנו התגשמו

על סבתא מכוערת וסבא יפה!

הסבתא היתה כ"כ מכוערת שאחרי שרואים אותה צריך לומר תפילת הגומל. הסבא היה יפה תואר. כולם שאלו איך זה יפה כ"כ ומכוערת חברו יחדיו? דבר אחד שכחו סבתא היתה ממזרה כ"כ והיא ידעה זאת מאז. שהיו צעירים ואותה הוא לא רצה "מי ירצה מכוערת" הרצה. אבל היא ענתה "בא איתי אל הכיכר יד ביד ותראה שכולם מסתכלים על היפה שאתה לא רואה משום מה. הלכו לכיכר להתוודע למוצר. כל זר שעובר הסבתא שולפת את לשונה ומשלחת לו בחיבה והזר מסובב ראשו "ליפה" לראות מה רומזת לו. הסבא כמובן לא ידע. ראה רק את כל הגברברים מביטים בה "וביופיה" וחשב בליבו,מה עד כדי כך! ולחתונה הלכו יד ביד. אם תראו בחורה ברחוב הולכת ולשון מסובבת תדעו שגנבת דעת גורמת חחחחח

למעלה