תמונות

WatchMeWatchYou

New member
תודה שלתיכן על התמונות!

וקרן, אני חושבת שזה רעיון מעולה לפתוח מראש שרשורי תמונות. שונאת שמנצל"שים שרשורים שלא נתקעו בשביל תמונה. ועוד יותר שונאת שכשמישהי פותחת שרשור חדש בשביל לפרסם תמונות נוזפים בה על שלא נצל"שה לשרשור קיים...

to the end1

New member
בבקשה ואני הנוזפת הראשית כשזה קשור

להודעות חדשות שלא מנוצלות זה הכי מעצבן שיש

WatchMeWatchYou

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי לזה שפותחים הודעה, ועוד לפני שלמישהו הייתה בכלל האפשרות להגיב להודעה הזו, מישהו אחר מנצל"ש כדי לשים תמונה או משהו.. ואם פתחתי הודעה חדשה בשביל תמונות? אז מה? לא אומרת שצריך לפתוח הודעה חדשה בשביל כל תמונה, אבל אם יצרנו שרשור תמונות בלי לקרוא לו כך ולהפוך אותו לפינה בפורום, אז מה? ואם כבר נכנסנו לנזיפות.. אז וואלה אני באמת לא מבינה מה יש לנזוף בבנאדם חדש שנכנס לפורום פעם ראשונה ושואל שאלה. אפשר להסביר בצורה יפה מהם חוקי הפורום, אבל להבריח אותו ככה עוד לפני שהוא הגיע? סורי חפרתי....
אני פשוט מתחמקת מלעשות עבודה

to the end1

New member
לא ברור שאם מגיע חבר חדש בפורום והוא לא יודע

איך לשרשר אז צריך להסביר לו ואני ממש מקווה שאני לא עשיתי את זה אבל אני כן אומרת לחברי פורום שאני מכירה כאן שנפתחו הודעות לסדרה ואפשר לנצל אותה למשל שיש שרשורי פרקים זה תמיד מתמלא בדעות ולהוסיף שם תמונה זה מיותר ולא קשור ואני לא עושה את זה מתוך מטרת השתלטות כי אני לא מנהלת כאן ואני רואה שיש הרבה שמעדיפות לנצל הודעות כדי שלא יהיה בלאגן בפורום.

WatchMeWatchYou

New member
לא התכוונתי לזה באופן אישי אלייך

אם זה היה נשמע ככה, סליחה
באופן כללי, לא חושבת שצריך להעיר על כל דבר. אנשים פותחים הודעות והשורה הראשונה היא התנצלות על שפתחו שרשור חדש.. לא צריך להתנצל לדעתי, זה בסדר לפתוח שרשורים, כל עוד זה לא בשביל לפרסם תמונה אחת או לשאול משהו שהתשובה אליו תסתכם בתגובה אחת. זה מאוד מעצבן שמוסיפים תמונות לשרשורים פעילים ומפריע לרצף של ההודעות שם, ולכן הרעיון לפתוח שרשור מיוחד לתמונות הוא מעולה.

to the end1

New member
נכון אני גם חושבת ככה ונראה לך שלקחתי את זה

אישי חחחחח אני יודעת למה התכוונת

to the end1

New member
ממשיכה אם התמונות משעמם לי נורא חחחחח

אני חושבת שמכול התמונות שראיתי של ג'נסן זאתתמיד תישאר האהובה עליי

למעלה