../images/Emo1.gifשיעור כימיה
מה קרה שכולכם נרדמתם היום? הפורום מנומנם וזה לא מקובל עליי! יאללה, כולם להוציא מחברות - מתחיל שיעור כימיה. את הנוסחאות נשאיר לברוק ונתמקד בכימיה מעניינת יותר - בין הזוגות בסדרה, עבר, הווה ועתיד. מחר בבוקר אני מצפה לראות שרשור ארוך, ברור? 1) מי הזוגות עם הכימיה הטובה ביותר? הכוונה לזוגות מאוהבים אהבה דו-צדדית (לא ניק וברוק), שרק מלראות אותם המסך שלכם בוער. אתם לא חייבים לאהוב אותם, אתם אפילו עשויים לשנוא אותם, אבל הרגשות שלהם אחד כלפי השניה תמיד נראו לכם חזקים בטירוף ומעוררי קנאה.
הערה: אפשר להתייחס לתשוקה מינית בין זוגות, בלי קשר לאהבה. זוגות לוהטים עם כימיה טובה. 2) מי הזוגות עם הכימיה הגרועה ביותר? זוגות שאמורים להיות מאוהבים, אבל אף-פעם לא שכנעו אתכם באהבה שלהם. משהו לא דפק שם, הכימיה בין השחקנים לא עבדה. 3) מי הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הטובה ביותר? הכוונה לזוגות שאף-פעם עוד לא היו ביחד - שידוך מקורי שלכם! 4) מי הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הגרועה ביותר? אני לא מתכוונת לזוגות שיעוררו בכם בחילה (תומאס וברוק, למשל), אלא לצמד שחקנים שפשוט אין סיכוי שנאמין שהאהבה ביניהם אותנטית והדדית (סאלי וקלארק, למשל). אני רוצה לראות תשובות ארוכות ומפורטות! שיהיה מה לקרוא!
מה קרה שכולכם נרדמתם היום? הפורום מנומנם וזה לא מקובל עליי! יאללה, כולם להוציא מחברות - מתחיל שיעור כימיה. את הנוסחאות נשאיר לברוק ונתמקד בכימיה מעניינת יותר - בין הזוגות בסדרה, עבר, הווה ועתיד. מחר בבוקר אני מצפה לראות שרשור ארוך, ברור? 1) מי הזוגות עם הכימיה הטובה ביותר? הכוונה לזוגות מאוהבים אהבה דו-צדדית (לא ניק וברוק), שרק מלראות אותם המסך שלכם בוער. אתם לא חייבים לאהוב אותם, אתם אפילו עשויים לשנוא אותם, אבל הרגשות שלהם אחד כלפי השניה תמיד נראו לכם חזקים בטירוף ומעוררי קנאה.