שיעור כימיה

girlontop

New member
../images/Emo1.gifשיעור כימיה

מה קרה שכולכם נרדמתם היום? הפורום מנומנם וזה לא מקובל עליי! יאללה, כולם להוציא מחברות - מתחיל שיעור כימיה. את הנוסחאות נשאיר לברוק ונתמקד בכימיה מעניינת יותר - בין הזוגות בסדרה, עבר, הווה ועתיד. מחר בבוקר אני מצפה לראות שרשור ארוך, ברור? 1) מי הזוגות עם הכימיה הטובה ביותר? הכוונה לזוגות מאוהבים אהבה דו-צדדית (לא ניק וברוק), שרק מלראות אותם המסך שלכם בוער. אתם לא חייבים לאהוב אותם, אתם אפילו עשויים לשנוא אותם, אבל הרגשות שלהם אחד כלפי השניה תמיד נראו לכם חזקים בטירוף ומעוררי קנאה.
הערה: אפשר להתייחס לתשוקה מינית בין זוגות, בלי קשר לאהבה. זוגות לוהטים עם כימיה טובה. 2) מי הזוגות עם הכימיה הגרועה ביותר? זוגות שאמורים להיות מאוהבים, אבל אף-פעם לא שכנעו אתכם באהבה שלהם. משהו לא דפק שם, הכימיה בין השחקנים לא עבדה. 3) מי הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הטובה ביותר? הכוונה לזוגות שאף-פעם עוד לא היו ביחד - שידוך מקורי שלכם! 4) מי הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הגרועה ביותר? אני לא מתכוונת לזוגות שיעוררו בכם בחילה (תומאס וברוק, למשל), אלא לצמד שחקנים שפשוט אין סיכוי שנאמין שהאהבה ביניהם אותנטית והדדית (סאלי וקלארק, למשל). אני רוצה לראות תשובות ארוכות ומפורטות! שיהיה מה לקרוא!

Guy K

New member
אהה

אני מת על כימיה. אז לגבי זוגות קיימים עם כימיה - או זוגות מהעבר - יש המון. אמבר, כמעט עם כל מי שהיתה איתו. היתה לה כימיה מצוינת עם סיג'יי, עם דיקן, עם ריימונד (אשר, לא ריימונד ב'). ויש לה היום כימיה מופלאה עם.. נו, אתם יודעים, אני לא רוצה לשים ספוילרים. גם לברוק היתה כימיה מופלאה כמעט עם כל מי שהיה איתו. במיוחד עם ת'ורן ודיקן. עם רידג' משום מה הכימיה לא עובדת בעיני יותר. יכול להיות שזה כי הזיווג הזה כבר כל כך נחרש שזה כבר נראה כמו מטלה ופחות כמו אהבה. מה שכן, לרידג' וטיילור היתה כימיה מצוינת. לא מאוד מינית בעיני אלא רומנטית להפליא. דווקא לגבי סאלי וקלארק אני לא מסכים איתך. בעיני יש לזוג הזה כימיה מדהימה, יותר נכון היתה פעם. היום כבר שניהם עייפים אחד מהשני, אבל היו ימים - ולאו דווקא בתקופה שהם היו זוג - שהם היו נורא מוצלחים ביחד. צמד חמד שכזה, הם שידרו הרבה אכפתיות ומסירות אחד לשני וזו בעיני כימיה לא פחות מהלהט של ברוק ודיקן בין הסדינים, אם לא יותר. כימיה נוראית היתה למייסי. עם כל אחד, לצערי. וזה כנראה בגלל שהדמות של מייסי היתה כל כך משעממת (ואני מאוהבי מייסי!). היום בכל ילדיי יש לה כימיה מדהימה עם טד. כנראה שבובי איקס צריכה לשחק פרחולות מצחיקות כדי להפציץ את המסך באנרגיה מינית. עוד זוגות עם כימיה מזעזעת - מאסימו וכל אחת. ג'קי, סאלי וסטפני שלושתן ניסו אותו לתקופה זו או אחרת ובשלושת המקרים זה לא הזיז לי. ברידג'ט החדשה ואוסקר. היא פשוט לא ממש הזיזה לי והשחקנית לא היתה מאוד משכנעת. אולי כי היא החליפה את ג'ניפר פיניגן. ברוק ואריק, עוד זוג שלא ראיתי ביניהם הרבה כימיה. הם נראו לי תמיד הרבה יותר ידידים מבני זוג, גם בימים שהיו נשואים. אפשר לראות שאריק נמשך לברוק, אבל קשה (לי) להאמין שברוק מסוגלת להמשך אליו. מה שכן, לאריק היתה כימיה נהדרת עם מרגו. אחח, מרגו, שובי הביתה! וגם עם לורן, בעצם. ואפילו שילה. זוג פוטנציאלי עם כימיה? אני אומר: סטפני וניק. הוא יגורם לה להרגיש צעירה. היא תתן לו חום אמהי. זה נשמע קצת מזעזע אבל זה יכול לקרות. לג'קי ודיקן יש כימיה פצצתית. הזוג הזה נראים לי כמו שמשון ויובב
למרות שכבר היה ביניהם משהו, אני עדיין מחשיב את זה בפוטנציאלים, כי בעצם לא היה ביניהם שום דבר רציני. עוד זוגות שהייתי חושב שיתאימו - קלארק ודרלה. הם תמיד נראים טוב ביחד, שני אלו. והאדסון וסאלי. תארו לכם את סאלי ברומן עם הבאטלר של מאסימו, מתחילה את הרומן כדי לרגל אחרי מאסימו אבל בסופו של דבר נופלת בקסמיו
בעיני זה יכול להיות ענק! וזוגות שאני מקווה שלעולם לא נצטרך לראות? כל זוג שמייגן היא חלק ממנו. במיוחד מייגן ואריק, או מייגן וניק. היא תייבש אותם לגמרי ואז אני אשתעמם גם מהם, ולא רק ממנה. לא רוצה לראות את סמי עם אף אחד, גם כן. שתשאר עם הקטור ולא תעז להתקרב לקלארק יקירי. את רידג' דווקא אין לי בעיה שתקח לעצמה. ואריק? שלא יתקרב לאף אחת צעירה מ 40. ג'קי היא היחידה שאני יכול לדמיין אותה איתו בלי להתחלחל.

girlontop

New member
../images/Emo45.gifהזכרת לי מלא זוגות ששכחתי

לאמבר וסיג'יי באמת היתה כימיה מצוינת. חבל שויתרו עליהם מהר. לגבי סאלי וקלארק אני מסכימה שהיה ונשאר תענוג לראות את שניהם על המסך, אבל מבחינה רומנטית זה היה עצוב (במיוחד עבור באקי
). מסכימה לגמרי לגבי מאסימו - לא הייתי נוגעת בו עם סיגריה בוערת
את מייגן אני מדחיקה...

girlontop

New member
יופי, שכחתי לכתוב את דעתי../images/Emo163.gif

1) הכימיה הטובה ביותר:
רידג' וברוק - תאהבו או תשנאו אותם, כששניהם בחדר יש חשמל באוויר, עד היום.
ת'ורן #3 וברוק - כימיה אדירה, זוג מצוין, סקסיים לגמרי. חבל שהסיפור הזה נגמר מהר מדי.
תורן #2 ומייסי - לא מחרמנים, אבל סיפור אהבה יפה.
דיקן עם כל אחת - שון קאנן נכס לסדרה, הוא יכול להפיק ניצוצות עם אבן.
אריק ולורן - סקסיים לגמרי, כיף היה לראות אותם.
רידג' וקרוליין - לא יכלו להוריד את העיניים או את הידיים אחד מהשניה, גם כשלא היו פנויים. מתח מיני ורומנטי תמידי. הכימיה הגרועה ביותר:
ת'ורן #3 ומייסי - וינזור הרמון ובובי אייקס פשוט לא מתאימים ביחד. אולי בגלל זה חיתנו את מייסי עם גרנט ודיקן, את ת'ורן עם ברוק והרגו את מייסי פעמיים - העסק פשוט לא משכנע.
רידג' וטיילור - לא הכימיה הגרועה ביותר, אבל הם אף פעם לא שכנעו אותי ולא הפיקו ניצוצות. משעממים.
סטפני וג'ק המילטון - וואט דה פאק?!
סאלי ואדם אלכסנדר - פשוט לא.
ברוק וקונור/ברוק וג'יימס - לי זה היה נורא מאולץ לראות אותם ביחד. הכימיה הפוטנציאלית הטובה ביותר:
שילה ורידג' - תחשבו על זה, יכול להיות
ניק ומייסי - קודם שהיא תחזור לחיים, כמובן. הכימיה הפוטנציאלית הגרועה ביותר:
רידג' ואמבר - נהיה לי רע רק לחשוב על זה.
רידג' ומייסי - ת'ורן יכול להירגע, אין מצב שזה יקרה.

NarihS

New member
בקשר למשפט האחרון שלך

בקשר למייסי וריג', ברור שאין מצב שזה יקרה! כי מייסי היא בנאדם חכם!!!! ובחרה את ת'ורן!!! ולא את היצור הזה ריג'..

לינה18

New member
ל-girlontop

בקשר לברוק וריג' וברוק ות'ורן, אז אנחנו באותה דעה. חוץ מזה ממש אין לי זמן לכתוב תגובה מפורת, אבל אני נורא אהבתי את אמבר וריק, ריק וקימברלי, סי-ג'יי ובקי, ומסימו וג'קי ממש בהתחלה. גם ג'קי ודיקן ממש ניראים טוב ביחד.

Mighty Morphin

New member
תשובותיי ../images/Emo13.gif

1) הזוגות עם הכימיה הטובה ביותר: רידג' וברוק - אין מה לאמר, כשהם רוצים - הם יודעים להיות לוהטים! מייסי ות'ורן - הזוג הניצחי. הייתה ביניהם אהבה אמיתית. הם היו גם חברים טובים מאוד, ולא רק זוג של סקס,סקס,סקס. רידג' וטיילור - גם כן זוג ניצחי. גם להם הייתה אהבה אמיתית. אומנם לדעתי רידג' מעולם לא העריך את טיילור כמו שמגיע לה, אבל בכל זאת הוא גרם לה גם רגעי אושר והנאה
. 2) הזוגות עם הכימיה הגרועה ביותר: מייסי ודיקן - לא יודע מאיפה הקריצו אותם, אבל הם פשוט לא מתאימים ולא קשורים אחד לשני, גם כשהם ניסו להראות שהם מאוהבים. מייסי בשבילי מתאימה לנצח רק לת'ורן מאסימו וג'קי - ללא ספק הזוג המופלץ ביותר של הסידרה. במיוחד לאור העלילות האחרונות שבהם שינו למאסימו את האופי בפיתאומיות. יום אחד הוא אוסר על ג'קי לדבר עם זרים, יום אחד משלים איתה וכהנה וכהנה. הם פשוט לא נראים אמינים, וממש לא חברים טובים. ג'קי נראית כמו אחת שתסתיר סודות בקלות ממאסימו (כמו שהיא עושה עכשיו). ברוק וניק - אילולא הסקס שהם עשו כשהיא חשבה שרידג' מת (זנזונת
), הם לא היו ביחד. הוא מאוהב בה, היא לא מתה עליו. הם לא מתאימים ביחד. 3) הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הטובה ביותר: קייטלין ותומאס - נראים טוב ביחד, וללא ספק אוהבים אחת את השנייה. לדעתי צריך לתת להם צ'אנס
. אוסקר וברידג'ט - לפחות, כשג'ניפר פיניגן החזיקה בתפקיד. היה ביניהם משהו מיוחד, והם נראו זוג מבטיח. חבל שהיא עזבה, ולאמילי האריסון לא נתנו כמעט בכלל זמן מסך, ובעצם לא נתנו להם סיכוי. 4) הזוגות עם הכימיה הפוטנציאלית הגרועה ביותר: רידג' וסמנת'ה - סאם יבשה ומשעממת להחריד, דיכאונית ומסוגרת. רידג' יותר פתוח, חם ו"קופצני" (לא נשמע טוב ממש
). מאסימו וברוק - הוא זקן מגעיל ושתלטן, היא צעירה (יחסית
) ורוצה מישהו שבין השאר יתפקד טוב במיטה
. דרלה ורידג' - הוא לא שם עליה!

לינה18

New member
ל-Mighty

סליחה, אבל לדעתי ריג' העריך את טיילור כמו שמגיע לה .לפחות בשנים האחרונות(מקודם לא ראיתי). חוץ מזה שהוא היתגבר על המוות שלה מהר מדיי, אז למה בדיוק היתכוונת? אם כבר, הוא לא העריך את ברוק מספיק!

Mighty Morphin

New member
רידג' לא העריך את טיילור מספיק

כשהם היו נשואים, התכוונתי שהוא עדיין פזל לעבר ברוק, ואף שבר את ליבה של טיילור לא פעם אחת.

למעלה