פינת החלומות...

../images/Emo1.gifפינת החלומות...

החלטתי לחזור,אולי בגלל שהפורום כל כך יבש (אנשים,תתעוררו!) טוב, אז הפעם...תקשורות לא מזמן פה סקר: 'איפה בטלויזה הייתם רוצים לראות את ירמי שוב' הקליפים לקחו,ודיי בגדול אבל אני עדין זוכרת לטובה את ירמי מהמדריך להתאהבות-ולכן,פינת החלומות הפעם היא על תוכנית טלויזה חלומית עם ירמי... רק לענות על השאלות ואם יש שאלה שלא הבנתם פשוט תשאלו..לא כזה קשה
באיזה נושא התוכנית?
האם ירמי הוא כוכב התוכנית (מנחה וכדומה) או כוכב משנה (מרואיון,זמר בתוכנית וכדומה)?
האם התוכנית תהיה לייט נייט (בלילה) תוכנית בוקר או בצוהרים?
השירים בתוכנית יהיו של ירמי או שירים שהוא אוהב?
ירמי הוא כתב שטח או כתב בתוכנית?
אורח קבוע או אורח זמני (שמגיע מדי פעם?
מי עוד משתתף בתוכנית?
בהצלחה

אוקי אני מנסה

באיזה נושא התוכנית? התוכנית היא תוכנית על מוזיקה (מקורי אה ?!) יותר בסגנון של "כסאות מוזיקליים " אבל העיקרון הוא שירמי מארח ..
האם ירמי הוא כוכב התוכנית (מנחה וכדומה) או כוכב משנה (מרואיון,זמר בתוכנית וכדומה)?ירמי הוא המנחה של התוכנית ,אבל גם לאורחים יש תפקיד לא קטן..
האם התוכנית תהיה לייט נייט (בלילה) תוכנית בוקר או בצוהרים?אמממ לדעתי היא בשעות הערב המוקדמות 19:00 ככה ...
השירים בתוכנית יהיו של ירמי או שירים שהוא אוהב? גם וגם ,יהיו גם ביצועים מחודשים שלירים שלו וגם ביצועים מחודשים לשירים של האומנים שיתארחו אצלו ..
ירמי הוא כתב שטח או כתב בתוכנית? הוא לא כתב
אורח קבוע או אורח זמני (שמגיע מדי פעם?הוא תמיד שם הוא המנחה
מי עוד משתתף בתוכנית? כל שבוע זה אומן אחר

r e u t 123

New member
עכשיו אני

באיזה נושא התוכנית: בעיקרון הייתי רוצה שתהיה לו תוכנית לילה כזאת כמו שיש ליצפאן שהוא מארח אנשים רק שפה העניין עוסק יותר במוזיקה ורוק ישראלי. האם ירמי הוא כוכב התוכנית או כוכב משנה: ירמי הוא המנחה שעה השידור: התוכנית תשודר בלילה.. השירים יהיו של ירמי או שירים שהוא אוהב: גם וגם, הוא יבצע שירים שלו ויבצע שירים של אומנים אחרים יחד איתם. מי עוד משתתף בתוכנית: בגלל שזאת מן תוכנית אירוח אז כל תוכנית אומן שונה (לחמי תהיה פינה בתוכנית
)

למעלה