סיכום

2MayaN2

New member
../images/Emo1.gifסיכום../images/Emo1.gif ../images/Emo221.gif

עדיף מוקדם מאשר מאוחר
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo3.gif

אין סימנים בסכיום ואני התכוננתי חחח XD שיר השבוע של פארמור: crushcrushcrush שיר השבוע לא של הלהקה:i wanna it ends tonight -all american rejects gavin degraw-i dont wanna be השבוע היה כיף כי:קראתי את פרש הברונזה =] , קיבלתי 50 ש"ח
ווווווווושמתי כמה פוסטרים חדשים על הקיר
השבוע היה באסה כי: היה חם
תוכנית\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\סרט\\\\\\\\\\\\ספר השבוע: שנות ה70
,דייט לילי\אקליפס =] ,פרש הברונזה
תמונת השבוע: => ציפיות לשבוע הבא: להירשם למכון כושר,לקנות את טטאינה ואלכסנדר ,ויותר מתמטיקה! משהו שאתם לא מצפים לו: מתמטיקה! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\\\\\\\מוטו לחיים): לא תודה

2MayaN2

New member
חח אין כל שבועXD ../images/Emo221.gif

על המוזיקה. חח אני מנחשת של מי הפוסטרים
תתחדשי:) ובהצלחה במתמטיקה!

shaharEB

New member
כן את יודעת של מי הפוסטרים XD

תודההההההההההההההה !

yael1998

New member
חזזזזזרתי D: ../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור: BRICK BY BORING BRICK שיר השבוע לא של הלהקה: הרבה... KATY PERRY- CALIFORNIA GURLS ADAM LAMBERT- WHAT DO YOU WANT FROM ME השבוע היה כיף כי: ארה'ב *~* השבוע היה באסה כי: לעזוב את ארה'ב >: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: סיימתי לקרוא את ליקוי חמה בפעם החמישית O___O תמונת השבוע: אינלי כוח XD ציפיות לשבוע הבא: הרבה חפירות. הרבה. משהו שאתם לא מצפים לו:
משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): אחיין שלי זה הדבר הכי יפה ביקום כולו

2MayaN2

New member
5? חח סחתיין ../images/Emo221.gif

את חושבת שככה אחרי חודש את תחזרי בשקט? תתחילי לספר!D:

למעלה