מחשבות לילה....

../images/Emo1.gifמחשבות לילה....

לילה, לא נרדמים. מחפשים מבצעים לפוקט...... אז ככה, המון המון זמן בא לי לרענן את מצבת הכף יד אצלי ביד... יש לי כרגע 4150. עלתה מחשבה קטנה בראשי: כרגע אין לי הרבה כסף להוסיף, מקסימום, 350 שקל. המחיר הכי זול שמצאתי ל4150 שלי. חשבתי על שדרוג לאח הגדול שלו, 4350. הפרש המחירים זעום, אני יכול למכור את ה4150 עם העברית, הכסוי, ומגן המסך במחיר הכי זול (התוספות על חשבון ה"יד שניה", הוא שמור מאוד!!). מה שאצטרך להוסיף הוא עברית, כסוי, ומגן מסך... במבט חפיף על המפרט של האח הגדול, אני לא מוותר כאן על כלום... (חוץ מהעובדה שאני אחזיק מכשיר נדיר = יותר קשה להשיג אביזרים)... זה אותו מפרט, עם סוללה חזקה יותר, (WIFI נשאר, BT נשאר - שני הדברם הכי חשובים לי במכשיר..), כמובן שיש מקלדת אצבע, דבר שהיה לי מאוד מאוד נוח אצל השד... אגב, מישהו יודע איפה אפשר לשחק ב4350?, בפינת הליטוף (הנדי), אין אותו.. מה דעתכם? (אגב2, רוצים לקנות 4150?
)...

raananta

New member
הודעת קנייה ומכירה ללוחות בבקשה

צר לי.. אך אין לי דעה מוצקה בנושא. אם אתה חושב סוללה חזקה יותר ומקלדת שוות את ההפרש אז לך על זה. האם המקלדת שלו תומכת בעברית? אם כן אז זה בהחלט יכול להיות אחלה רעיון אם אתה מקליד הרבה. לילה טוב.

תראה.......

סוללה חזקה - חשוב. המקלדת+עברית (וכן, אני מקליד המון, בעיקר מסנג'ר, יש לי מקלדת חיצונית, והיא מעולה, אבל לא לכל מקום אני יכול להרשות לעצמי לקחת אותה...) - יבורר מחר בבוקר עם התמיכה של PDAC (איירון בכלל לא יודעים מה זה מקדלת שהיא לא וירטואלית..). החסרון היחידי שאני רואה כאן, הוא גודל... זכורה לי מקלדת אצבע נתיקה לסדרת ה41XX, אני מחפש עליה כרגע מידע.... (זו גם אופציה לפינוק..)

AYELET1

New member
לפני שאתה מפרסם הודעות

קניה ומכירה שלא בלוחות
כדאי שתדע שהמקלדת המובנת של ה-43 איננה תומכת עברית- ממה שהבנתי שום עברית של שום חברה וזו בדיוק הסיבה כנראה שהיא איננה מיובאת לארץ, ולא תמצא אותה בפינת הליטוף

תשובת PDAC זהה לתשובה של אריה...

אין תמיכה בעברית. קוקי, יש לך אינפורמציה על אפשרות לכיול עברית בדבר הזה? (אם אין עברית, לא שווה לי...)

2cookie

New member
חפש בפורום.. מישהו כאן דיבר על

תפעול מקלדת בעברית עם התמיכה של איירון.

Ariyeh1

New member
קוקי

לא עושים באופן מיוחד כי אין בזה כדאיות כלכלית (לא מביאים את המכשירים לארץ..) לא יודעים אם זה מתאים כי אין מכשירים בארץ....

2cookie

New member
לא אמרתי שצריכים לעשות

אמרתי שלא יודעים וכנראה התשובה היא כן. החיבור היחיד שאני יכול להעלות על דעתי בין המקלדת הזו לבין המכשיר הוא סריאלי פשוט, כמו של החיצוניות.

2cookie

New member
1. יש תוכנה לכיול מקלדת, זה דובר

בפורום. 2. אם ההנחה שלי נכונה, והמקלדת היא סריאלית בחיבור פנימי- העברית של PDAC תעבוד איתה.

Ariyeh1

New member
העברית של PDAC

לא נבנתה לשימוש עם המקלדת של מכשיר מדגם זה, ויכול להיות שתעבוד כמו שיכול להיות שלא תעבוד עם המקלדת הזו ואין לחברה מידע בנושא.

2cookie

New member
ה-4350 עלה 2800 שקלים עד לא מזמן

עכשיו כשהמחיר ירד אני חושב שזה שווה מאד, אם תוכל למכור את ה-4150 במחיר שאתה רוצה לך על זה

kill bill

New member
והיום הוא עולה 2250....

זה שבדיוק המחיר של ה 4150 ... תבדקו את הקישורים..

למעלה