יניקה ושינה

kerenrot

New member
../images/Emo1.gifיניקה ושינה

היי אסתר. שאלתי היא.. רועי כבר בן שבועיים... יש לו הפסקות של שעה וחצי בין הנקה להנקה לרוב... וזה עוד במצב טוב.. במצב פחות טוב, בעיקר בערב, הוא לא מפסיק לבכות ולבקש ציצי.. וכשהוא מקבל.. הוא נרדם תוך שניות ספורות עד כדי כך שאני פשוט מוציאה אותו מהציצי ללא קושי כלומר.. הוא לא מפעיל מנגנון יניקה כלל.. ואז הסיפור שוב חוזר על עצמו.. הוא ישן 3-4 דקות ומתעורר בפרץ בכי הסטרי ורוצה לאכול.. מה אני עושה לא טוב? אני רואה שהוא תופס את הפטמה טוב.. ואוכל..אבל מה לעשות כדי: א. להגדיל מרוחים בין הנקה והנקה.. ב. לעצור את המצב שקורה בעיקר בערב שהוא פשוט לא עוזב את הציצי למשך כמה שעות? בתודה.. קרן אמא של רועי

answers

Keren, I think that you should meet with a yoetst hanaka IBCLC and check that the baby is latching well. He should latch onto the breast and not the nipple. If he takes only the nipple, he is not getting enough milk and that is why he is breastfeeding so much. If you are n the Tel Aviv area, call Doris; 03 7394537. IN the meantime, look at the pictures in the gallery and try to correct the latch.​

justmom

New member
תרגום: תשובות

קרן, אני חושבת שאת צריכה להיפגש עם יועצת הנה מוסמכת ולוודא שהתינוק תופס טוב את השד. הוא צריך לתפוס את השד ולא את הפטמה. אם הוא תופס רק את הפטמה, הוא אינו מקבל די חלב ולכן הוא יונק זמן כה ממושך. אם את באזור תל אביב, התקשרי לדוריס, 03-7394537. בינתיים הסתכלי בתמונות בגלריה ונסי לתקן את התפיסה.

למעלה