ביטלו שעה ראשונה, אז התעוררתי ב8 ורבע. התארגנתי,קיבלתי סמס מעצבן, יצאתי לטרמפים ואז אמא בדיוק חזרה אז היא הסיעה אותי.
המבחן בתנ"ך היה ממש קל, סתם ארוך.
ספרות היה משעמם כמו תמיד, הייתי ג'ים. בספורט נכנסתי לנהיג"צ עם י"א 8. איזה סרט דבילי, באמאשלי. עכשיו נגמר "שייקספיר מאוהב" בטלויזיה, באמת סרט יפה. ^^ זהו!
שעתיים ספרות-מבחן.באמת שחרטטתי.ידעתי רק שאלה של 30 נק',אז אם אני לא אכשל זו תהיה הפתעה טובה
שעתיים מתמטיקה-התחלנו סדרה הנדסית וחקירת פונ' טריגונומטריות.נראה סיוט
שעתיים צרפתית-היא הייתה אמורה לשחרר אותנו אחרי שעה אחת,אבל בגלל שלא הספקנו היא השאירה אותנו עוד קצת.בסוף יצאנו 20 דקות לפני סוף השיעור השישי.. יותר מאוחר הולכים לראות סרט ביס פלאנט
) בוקר. 8.30 בבוקרבוביז החליטה להעיר אותי ב- SMS הגעתי לביצפר ב10. הפסקה עם קושקוש. התחלתי ברבע ל11, מבחן במתמט'. היה קשה. מתוך 6 שאלות צריך לענות על 5. עניתי נכון נדמה לי רק על אחת וכל השאר עשיתי חצי. קצת בבניין. חדר אומנות עם בוביז ואז קושקוש הצטפרה אלינו. דשא עם קושקוש,בוביז, עמית, מאי ומעיין. גן שמואל עם בוביז. ארומה עם בוביז. בית של בוביז. שבט. גבעתיים, ארוחת ערב אצל סבתא. אחר כך בית. אוף העונש עדיין ממשיך, ועל מה?הדבר הכי מגוחך בעולם. נכשלתי בהיסטורי. פאק. שבת שלום.
אין יותר מדי משמעות לבן בגיל 32 ולבת בגיל 37 (עדיין יש, אבל זה שונה לגמרי). אבל כשהבן היה בן 12 והבת בת 17, או 22 ו- 27, זה היה שונה לגמרי... אמנם "גיל זה רק מספר", אבל יש לו עוד קצת השלכות מעבר
וכשאמרתי עולם המבוגרים התכוונתי לבני 20 עד 30. שזה עדין "מבוגרים" צעירים... תראה, זה ברור שכמו שאתה אומר שאתה לא תצא עם בת 20, אני לא אצא עם מישהו בן 13, אבל עדין זה לא מהדברים שבאמת יקבעו לי אם לצאת עם מישהו או לא. (אלא אם כן אני אעבור את ה18 ואז זה כבר להתעסק עם קטינים
) בלי קשר לזה שבנות מעדיפות בנים שיותר גדולים מהן.