יום שישי

FartherAway

New member
אין לי כוח לסוףשבוע.

ביטלו שעה ראשונה, אז התעוררתי ב8 ורבע. התארגנתי,קיבלתי סמס מעצבן, יצאתי לטרמפים ואז אמא בדיוק חזרה אז היא הסיעה אותי.
המבחן בתנ"ך היה ממש קל, סתם ארוך.
ספרות היה משעמם כמו תמיד, הייתי ג'ים. בספורט נכנסתי לנהיג"צ עם י"א 8. איזה סרט דבילי, באמאשלי. עכשיו נגמר "שייקספיר מאוהב" בטלויזיה, באמת סרט יפה. ^^ זהו!

LadyFlame123

New member
ראינו היטמן ../images/Emo47.gif

אהבתי
הממ היה בצפר, לא חופר במיוחד.. אחרי זה סרט אצל בן אין לי מושג לאן יוצאים היום סופ"ש נעים

L i O r K u S h

New member
היינו אצל בן..../images/Emo189.gif

כאב לי הראש והבטן שוב... אז נרדמתי...למרות שבאלי לראות את הסרט היטמן. היום אני ויוסי הולכים לסרט

R o n 2 5 6

New member
אממ

שעתיים ספרות-מבחן.באמת שחרטטתי.ידעתי רק שאלה של 30 נק',אז אם אני לא אכשל זו תהיה הפתעה טובה
שעתיים מתמטיקה-התחלנו סדרה הנדסית וחקירת פונ' טריגונומטריות.נראה סיוט
שעתיים צרפתית-היא הייתה אמורה לשחרר אותנו אחרי שעה אחת,אבל בגלל שלא הספקנו היא השאירה אותנו עוד קצת.בסוף יצאנו 20 דקות לפני סוף השיעור השישי.. יותר מאוחר הולכים לראות סרט ביס פלאנט

giraffeeeee

New member
if you are what you say you are a superstar

(למי שיש את השיר שכתוב בכותרת מוזמן לשלוח לי
) בוקר. 8.30 בבוקרבוביז החליטה להעיר אותי ב- SMS הגעתי לביצפר ב10. הפסקה עם קושקוש. התחלתי ברבע ל11, מבחן במתמט'. היה קשה. מתוך 6 שאלות צריך לענות על 5. עניתי נכון נדמה לי רק על אחת וכל השאר עשיתי חצי. קצת בבניין. חדר אומנות עם בוביז ואז קושקוש הצטפרה אלינו. דשא עם קושקוש,בוביז, עמית, מאי ומעיין. גן שמואל עם בוביז. ארומה עם בוביז. בית של בוביז. שבט. גבעתיים, ארוחת ערב אצל סבתא. אחר כך בית. אוף העונש עדיין ממשיך, ועל מה?הדבר הכי מגוחך בעולם. נכשלתי בהיסטורי. פאק. שבת שלום.

NumberTwo

New member
חניך שלי הציע לי לצאת

אני לא זוכרת מתי הייתי כל כך אדומה.. בבוקר לא הלכתי לאמנות וכנראה שאני אצא מאוחר יותר
ילד בכיתה ח' הציע לי לצאת איתו

gurke

New member
XDDDD

תקשיבי, פעם ילדה בגיל 7 התאהבה בי טוטאלית ולא הפסיקה להציק לי במשך איזה חצי שנה. הקטע הכי מעצבן שזאת הייתה אחותה של חברה לשעבר

NumberTwo

New member
חחחח

אז תנסה לדמיין שבנוסף לכל היא הייתה חניכה שלך והייתה אומרת לך שהיא מרגישה מוזר ושואלת אם אתה רוצה לצאת איתה איזה פעם..

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

מה שכן, יאמר לזכות החניך הזה שיש לו חתיכת ביצים. אני לא הייתי מתחיל עם מישהי בת 20, אפילו אם הייתי מאוהב בה נואשות.

dcohn

New member
דוקא 20 זה לא כזה הפרש../images/Emo12.gif

טוב אולי כן? הפרופורציות שלי בקטע הזה ממש השתבשו לאחרונה..

תמיר1991

New member
20 לטובת הבן זה ממש לא הפרש,

אבל אם הבת בת 20 והבן בן 17 זה קצת הזוי...

dcohn

New member
יש הרבה זוגות שהבת גדולה מהבן,

אבל אתה צודק, באמת זה שונה...

dcohn

New member
לא ראיתי שהבת בת 20 והבן בן 17,

ראיתי בעולם המבוגרים יותר.. אבל בעצם זו לא דוגמא טובה זו שיש לי, נו טוב, וואטאבר.

תמיר1991

New member
מי דיבר על עולם המבוגרים...

אין יותר מדי משמעות לבן בגיל 32 ולבת בגיל 37 (עדיין יש, אבל זה שונה לגמרי). אבל כשהבן היה בן 12 והבת בת 17, או 22 ו- 27, זה היה שונה לגמרי... אמנם "גיל זה רק מספר", אבל יש לו עוד קצת השלכות מעבר

dcohn

New member
אבל דיברנו על הפרש של 3 שנים איך קפצת ל5?

וכשאמרתי עולם המבוגרים התכוונתי לבני 20 עד 30. שזה עדין "מבוגרים" צעירים... תראה, זה ברור שכמו שאתה אומר שאתה לא תצא עם בת 20, אני לא אצא עם מישהו בן 13, אבל עדין זה לא מהדברים שבאמת יקבעו לי אם לצאת עם מישהו או לא. (אלא אם כן אני אעבור את ה18 ואז זה כבר להתעסק עם קטינים
) בלי קשר לזה שבנות מעדיפות בנים שיותר גדולים מהן.

למעלה