אפעם לא יצא לי לראות את הסרט הזה
אני מתה לראות אותו, אבל אני מפחדת מההשפעה שתהיה לו עלי, שמעתי שהוא קשה. יש לי מורה למחשבים שהוא מניאק כלב בן כלב ואני שונאת אותו!!! ואין מצב שהיחסים שהיו לנו יחזרו להיות מה שהם היו אחרי היום (יחסים- הכוונה שהייתי בין התלמידות האהובות עליו בכיתה). שעתיים ראשונות- מבחן בעיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. היה נחמד, לקח לי כמעט כל השעתיים. יצאתי מהכיתה, וחזרתי כדי לבדוק אם יש שיעור אחרי כמה דקות, ורציתי שהיא תבדוק לי. היא אמרה שנגמר לה העט, אז הבאתי לה משלי, העיקר שתבדוק
קיבלתי 90!!!! למרות שלא הרגשתי טוב. שעה שלישית הייתה חופשית, כי הם עדיין עשו את המבחן. שעה רביעית היסטוריה, כתבנו דף וקצת, היה מעניין. נגמר היום, אבל נשארתי כדי לחפש את המורה למחשבים לבקש ממנו הזדמנות לעשות את הבחנים בכתב והמניאק לא מרשה לי!!! זה נורא עצבן אותי, אז צעקתי עליו כמה שזה לא פייר, ושהוא יודע שהמחשבים בביתספר דפוקים, ושמה שהוא רוצה זה להכשיל אותי. הסתובבתי והלכתי, וצעקתי לו כזה "אל תדאג, זה לא ייגמר ככה". ובאמת, ביום ראשון אני מתכוונת ללכת עם הסיפור למחנכת שלי (שהיא במקרה המנהלת של כל הקמפוס ככה שיוצא מעולה
), לספר לה כל מה שהיה ולשאול אותה אם זה פייר, ולבקש ממנה שתגרום לו לעשות לי את הבחנים האלה בכתב, כמו שהוא עשה לכולם. עכשיו אני בבית, ונראה לי שאני אלך לישון או משהו.