חלומות...

SpyKid

New member
../images/Emo1.gif חלומות...

היום היה לי חלום ממש מפחיד (עכשיו כשמספרים את זה אולי נשמע מצחיק, אבל באותו הרגע זה ממש הפחיד אותי) - הייתי באיזושהי שיחה עם מנהל ביה"ס שלי, והוא אמר משהו כמו "טוב, החלטנו שלא תיגשי השנה לבגרויות בכימיה ובמתמטיקה, ונשאיר אותך עם פיזיקה", ואני עונה לו, "אבל יש לי 100 בכימיה, למה שלא תתנו לי לגשת לבגרות?!..", ואז מאוחר יותר בחלום היתה לנו מתכונת בכימיה ולא ידעתי כלום ולכן לא הגשתי את הטופס. בכל אופן (בלי קשר לחלום שלי
), אתם מוזמנים לספר כל דבר מעניין שקשור לחלומות (חלומות של עצמכם, האם אתם מאמינים או לא מאמינים בפירושי חלומות שונים שאפשר למצוא בספרים שמיועדים לכך או לשמוע מפי אנשים שונים... וכו')

כשהייתי קטן

הרבה מאד מהחלומות בעלי אופי מציאותי, אכן התגשמו.. עד גיל מסוים הייתי בטוח שאני נוסטראדאמוס... חח

זה

פורום של ריאקציונרים, עד שלא תעוררי כאן פרובוקציה, כולם ימשיכו לשמור על זכות השתיקה חח)) (תנסי לפתוח שרשור בנושא עדות/גזענות/קיפוח ישר תזכי לשיתוף פעולה בלתי רגיל חח))

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני אישית מבטיח שאם עולה נושא מהסוג הזה אז יהיה שירשור של 200-300 תגובות לפחות.

Janem

New member
מממ...

נראה לי שהיה כבר שרשור כזה... אבל ניחה :) אז אם כבר חלומות, אף פעם לא חלמתי על התיכון. תמיד יש לי חלומות שלא קשורים לכלום שאולי יש להם משמעות, אבל אני אף פעם לא מנסה לחקור וגם אם זה נבואות אני אף פעם לא זוכר אותם עד שהנבואה מתגשמת... בפרושים של חלומות אני די מאמין כי סה"כ זה המחשבות שלנו, ורגשות כלפי אנשים או כלפי ארועים. אז יש מקרים שקל להסביר, ויש שלא. סה"כ אם להתעמק בזה אפשר ללמוד הרבה על דרך החשיבה שלנו. עוד משהו על חלומות. אישית סוג החלומות שאני הכי שונא אלו החלומות שאתה בטוח שאתה נופל, או חוטף מכה, או בוכה תוך כדי, כאלה שאתה נכנס לתוכם, למרות שאני לא זוכר סיוט ממש כבד, מה שכן, היו פעמים שלא יכלתי לעצום את העיניים כי באו ישר זוועות, ומגיל 7 זה לא חזר.

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo4.gif

חלמתי היום שאני מהלכת לי עם עין שלישית ענקית באמצע המצח. היה כיף חיים

the freaky girl

New member
אני מושפעת מהעבודה..

חלמתי שאני בעבודה, באה לכיוון השולחן שליד שטיפת כלים, ואז אני מתחת לשולחן אחראי המשמרת שלי יושב למטה ואומר לי "בואי, תצטרפי אליי", ואז התכופפתי וכאילו הבוס שלי עבר מאחוריי בדיוק ושאל אותי "מה את עושה?!?!" ואז עניתי: "אממ.. נפל לי מזלג"... מושפעת או לא?!?!?!?!?

helen12004

New member
אני אוהבת חלומות

אני הכי אוהבת חלומות צלולים- זה נורא כיף. הפסקתי לכתוב יומן חלומות כי אין לי זמן בבוקר, אז גם כמות החלומות הצלולים פחתה באופן משמעותי. לעתים קרובות יש לי חלומות באורך של סרט אקשן/מתח מלא, בהם יש קונפליקט, אני צריכה לחשוב ולפתור בעיות, לברוח מהברנש הרע ולהציל את האנושות (או שלא...)- אלו הם חלומות מעניינים. יש חלומות על התיכון (אני לא זוכרת כלום במבחן...או שמורה שאני מפחדת ממנה מופיעה בו). אני שונאת חלומות של נפילה, או "חלומות נודניקיים"- נתתי את השם הזה לחלומות שבהם אני מחפשת משהו הרבה זמן- דואגת ומשוטטת ממקום למקום ללא מטרה. זה מורט עצבים. החלומות שלי צבעוניים, וב-95% מהמקרים הם טובים. אני לא מאמינה בחלומות נבואיים. אני מאמינה שחלומות יכולים להעיד על האדם, כי הם בעצם פרי של התת-מודע, אבל הם לא יכולים לנבא אם האדם יתעשר או יתרושש בשנה הבאה.

למעלה