האלדרז

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gifהאלדרז../images/Emo1.gif

(למה אין איקון של ניצנוצים?
) בעקבות רועי וסייבר, עלתה בי מחשבה. איפה האלדרז נימצאים? כאילו בעננים. אבל זה מוזר כזה. כי אם היו מביאים את סופרמן (וואוו זה טיפשי) והוא היה רוצה לעלות לאלדרז. איך זה יהיה הגיני. כאילו היא סט לשמים ואז מגיע לחלל, אז בדרך הוא יכול לראות אורות לבנים? (עזבו שאלה טיפשית
) ננסה את השאלה עם כוח תעופה. כמו שהיה לפיבי ב2X22. אם פיבי טטוס לשמיים ותהיה בין העננים. היא תפגוש את האלדרז? ואני ראיתי את פרק 3X01 ואומרים שם שיש רמה מעל האלדרז. זה אומר שיש "המקור" רק לטוב. זה בטח כמו הטריאד והמקור.

SaberTooth

New member
אאממ....

לאלדרז אפשר להגיע רק ע"י אורבינג, הם בטח נמצאים במימד מקביל או משהו דומה...
פעם דיברנו על הרמה שמעל האלדרז, אני חושב שזו אופל שאמרת שקוראים לרמה הזו "The power that be",חוץ מזה אני לא יודע כלום עליהם.

HuGo Hell

New member
ב-3X01 קוראים להם ... ../images/Emo1.gif

"הבוס של הבוסים שלי" וממש לא ניראה לי שהם במימד מקביל. ואולי צריכים אורבינג כי זה הכי קל להגיע לשם הכי מהר.

SaberTooth

New member
לא...

אורבינג זו הדרך היחידה להגיע למרכז האורות הלבנים ולאלדרז, אומרים את זה כמה פעמים. עובדה שאיימס לא יכל להשתמש בשאר הכוחות שלו כדי להגיע למרכז האורות הלבנים, אלא היה חייב לגנוב את האורבינג מנטלי.

HuGo Hell

New member
אני לא זוכר שאמרו. ../images/Emo1.gif

ולאיימס לא היה כוח לעוף או משהו. ואורבינג זה הדרך הכי קלה להגיע לשם. כניראה זה משהו ניסתר שבאמת רק עם ארובינג אפשר להגיע לשם. טוב כניראה אתה צודק. מה שמוזר. יש מיצמוץ... (ואם ארובינג לא הדרך היחידה) אז למה המכשפים לא פשוט ממצמצים וחושבים על האלדרז?

Woogyman

New member
לאיימס היה מיצמצוץ.

אם המקום הזה היה במימד שלנו, כמו כל מקום רגיל רק בשמיים, איימס היה יכול למצמץ לשם בשניה. זה מקום שניתן להיכנס אליו רק עם אורבינג. וThe Powers That Be - יש אותם גם ב"אנג´ל" (סדרת הבת של "באפי").

HuGo Hell

New member
מה באמת? ../images/Emo1.gif

סתם. אני יודע שיש את זה באנג´ל. ראיתי את זה בפרק אחד ניראה לי "i will remember you" 1X18 אם אני לא טועה..

Audrey Krause

New member
אם זה סתם היה בשמיים,

ואפשר היה להגיד לזה מכל מקום בלי בעיה, מה היה קורה למטוסים?
וחוץ מזה היו רואים את זה מהקרקע... אני מסכימה עם סם, בערך. זה לא עולם מקביל, פשוט זה איזה מקום נסתר... מקום שלא נמצא בשום מקום בעולם, אבל הוא נמצא. ואפשר להגיע אליו רק עם אורבינג, אמרו את זה מלא פעמים!

Ophel McNeil

New member
ארג.

אני חושבת שזה מקביל לשאלה עם דחפורים יצליחו להגיע לעולם התחתון.... ** ואנחנו אפילו יודעים שהעולם התחתון לא במימד מקביל. אני פשוט מתייחסת ל"מעלה" ול"למטה" כפשוט עולמות שונים. הם כן בעולם שלנו, אבל הם מנותקים ממנו. זה משהו שאני אפילו לא טורחת לנטפק...
מה שכן, "דה פאוור סטאט בי" לא הוזכרו בכלל ע"י ליאו ב3X01. הוא אמנם דיבר שם על ההרכיה שמעל הבוסים שלו, אבל מעולם לא פירט אותה. למיטב זכרוני, גם בטקס קשירת הידיים לא ממש נשבעו למשהו...

Woogyman

New member
אני חושב שם נמצאים בעולם שלנו,

אבל מוגנים בקסמים ואי אפשר למצוא אותם אלא אם מחפשים.
לפרק 412: האקדמיה לשדים נמצאת בעולם התחתון, ונאמר עליה פעם - Bounty Hunter #1: Who are you? What are you doing here? Leo: We, ah, got lost. Bounty Hunter #1: The academy is protected by charms which means you can´t fnd the place unless you´re looking for it. Kill them. יכול להיות שככה גם העולם התחתון והמקום של האלדרז. הם מוגנים בקסמים. או, אפשר נוספת, שהם כן במימדים אחרים. הרי זה לא הגיוני שמתחת לאדמה שלנו, בתוך כדור הארץ, מתקיים עוד עולם שלם שנראה הרבה יותר גדול מהעולם שלנו. אלה פשוט מימדים אחרים לדעתי, ו"העולם התחתון" זה פשוט כינוי, זה לא אומר שהוא מילולית מתחתנו.

p3

New member
לפי דעתי זה טוב שאנחנו לא יודעים.

זה מוסיף למסתורין ולעניין של הסדרה.
אם היו אומרי לנו מקום מדויק (מעל ענן מספר ג´ בין מגדל אייפל לפיצוחיה של שלמה) זה כבר היה הרבה פחות קסום. כנ"ל לגבי כל זהותם של האלדרז ודרכי הביצוע שלהם (אני קצת מאוכזב מזה שהראו לנו את מרכז האורות הלבנים ב-311 מהסיבה הזאת.)

Adrienne

New member
נכון, אבל בקשר ל311 זה טוב, כי

הם נתנו לנו הצצה קטנה למה שקורה שם למעלה, כאילו, זה היה דפוק אם עד העונה החמישית הם לא מראים את זה, זה כבר חרישה על האמא של המסתורין, הם נתנו לנו הצצה ובכך סתמו לנו את הפה והגבירו את המיסתורין.

למעלה