נו אז אולי תביאי קישורים מתאימים?או תעירי את עידי שיזרוק עצם? ולמה לא הודעת ב שיש מסיבה?
א אילנה55555 New member 6/1/12 #79 נו אז אולי תביאי קישורים מתאימים?או תעירי את עידי שיזרוק עצם? ולמה לא הודעת ב שיש מסיבה?
א אילנה55555 New member 6/1/12 #105 היום זה מחר והוא הגיע..יששששששששששששששש משתלם לנג'ס רשמתי ברשימה השחורה שלא עזרת לי במתן
ת תימני על גת מעלף New member 6/1/12 #101 לכל הצועקים השנה אוטו של ברסלב מחכה לכם אצלי בחצר רק שנראה לי שלא נצטרך לצעוק בקצב הזה יסגרו את הבית לפני תום העונה
לכל הצועקים השנה אוטו של ברסלב מחכה לכם אצלי בחצר רק שנראה לי שלא נצטרך לצעוק בקצב הזה יסגרו את הבית לפני תום העונה
ת תימני על גת מעלף New member 6/1/12 #131 העונה הזאת בקלות יכולה להגיע למצב של הרמת ידיים וככל שהעונה תתקדם יהיו ריבים והמבקרים יגיעו עד לכנסת
א אלי קוסטנזה New member 6/1/12 #82 חכם גדול אתה,לך יש שקיות של גת,מה יש להם? שקיות במבה??? סופי יודעת לרקוד "אבא שמעון" תימוני,היית מאמין? איפה ציון גולן?
חכם גדול אתה,לך יש שקיות של גת,מה יש להם? שקיות במבה??? סופי יודעת לרקוד "אבא שמעון" תימוני,היית מאמין? איפה ציון גולן?
ת תימני על גת מעלף New member 6/1/12 #107 מה לעשות אני נכנסתי לבית ואם הייתי נכנס לבית חברים היו זורקים לי מעל החומות טיפשים לא דאגו לעצמם מה אני אשם דרך אגב פסלו את ציון גולן
מה לעשות אני נכנסתי לבית ואם הייתי נכנס לבית חברים היו זורקים לי מעל החומות טיפשים לא דאגו לעצמם מה אני אשם דרך אגב פסלו את ציון גולן