אני לא חושב שעכשיו שיאנה סיפרה את החיים שלה זה היה התמסכנות. אני כן חושב שקותי משחק את עצמו מסכן כי הוא מחושב מאד והוא אמר את זה בעצמו בימים האחרונים, הוא אמר שהוא מחשב כל צעד שהוא עושה פה בבית. קותי תחמן מאד גדול.
אנשים באים למשחק יותר מידי מוכנים ומתמסכנים.. הגילויים האישים צריכים להיות נורא עדינים,נורא בטיימינג הנכון,ובעיקר נורא אינטימים אם זה בשיחה עם אדם קרוב אלייך בוילה או עם האח. ובעיקר עדיף שהם יבואו אחרי שכבר הוכחת את עצמך בתוך הוילה כדייר אמין ויציב.הבצל לא צריך להתקלף במגררת,אלא ידנית קליפה קליפה. אני לא אוהב דיבורים של התמסכנות גם אם הם סופר נכונים.הצופים לא טיפשים הם ראו את הת.ז הם קוראים עליכם מידע כללי מבחוץ לא צריך כל הזמן להתמסכן. הכל עניין של טיימניג וטקט.יאנה דיברה מהלב,ובכנות אבל לא מתאים אחרי 5 ימים.תני לנו לגלות אותך לאט לאט לא הכל בבום.
הדיירים כנראה היא ציפתה לזה לאור המראה שלה וסביר שנתקלה בדברים דומים בעבר אבל אחרים מניחה שלא ציפו לזה לפי התגובה שהיא שאמרו את שמה. היא הסבירה את עצמה. אוהבת אותה ואוהבת את הקשר שלה עם יעל.
אני גידלתי את האחיות שלי,ההורים שלי התגרשו,ואימא שלי לא בקשר איתנו. אני משלמת שכירות ועובדת קשה ובשתי עבודות כדי להחזיק בית בשבילי ואחיות שלי.הכל אמת אבל היא ידעה איך לשחק עם זה.
הרגה אותי יום אד היא רוח רפאים ועציץ ויום אחר היא רוקדת צעד תימני אמלה נראה לי שהיא הבינה שהיא בסכנת הדחה אז היא עושה הכל. ואו כמה מילים בזבזתי עליה חח
גיגית לא מבין את הקטע עונה ראשונה בריכה אולמפית עונה שניה בריכה גדולה עונה שלישית בריכה בתוך הבית עונה רביעית האט טאב מסריח מפיפי העונה שיכשוכית עונה הבאה דלי לכל דייר
חצי שנה שהוא נכנס לוילה,זה דבר ענקי,שמאפשר לו ים של תיכנונים,ים של צפייה בזוכי עבר. איך ההפקה נותנת OK לאנשים חצי שנה מראש.זה מדהים..ראינו את התוצאות של זה עונה שעברה שרוב דיירי האח 3 נכנסו סופר מודעים. והזוכה כבר דיקלם נאומים לאומה מתוך שינה.פתטי...