היי...
עצוב לי לקרוא שכל כך קשה לך... בכתיבה את מעבירה את זה חזק. וגם.. מבלבל אותי תמיד בשיחות שלנו או בצ'ט, שנראה לי שמסיבה מסויימת את בכל זאת מקטינה את חומרת המצב, ואני משתכנעת מזה... את פתאום נשמעת מעודדת כזו ועם תקוותיות, ומכיוון שאין דרך ברורה לדעת מה באמת קורה איתך בפנים... אני נרגעת כזה איתך, ואז חוזרת וקוראת כאן בהודעות (אלו בלי המסכות) כמה שכן בכל זאת קשה לך, וזה לא קטן, וזה לא עובר, וזה עמוק, ומלחיץ ושאת סובלת.. אז.. אני יוצאת מתוך נקודת ההנחה שמה שאת כותבת כאן יותר קרוב לאיך שאת באמת מרגישה מאשר בזמן שיחה שאולי קצת מסיחה את הדעת מהבדידות והפחדים היותר גדולים... ואני חוזרת על מה שאמרתי לך... תלכי על המקסימום של מה שכן את יכולה לעשות. את צריכה טיפול יותר מחזיק מפעם בשבוע? המטפלת מהאוניברסיטה יכולה או לא יכולה לעזור לך עם זה? את יכולה לברר איתה אם היא יכולה לתמוך בך מעבר לפעם בשבוע? לברר את האופציה הזו. ואם לא- אז להשיג עוד כסף מהורים, לטיפול שכן מחזיק פעמיים בשבוע. ואם את לא רוצה להתעסק בהתקף לב שזה יעשה להם, תגידי שזה ללימודים. ואם כבר את מקבלת מהם כסף ללימודים, אז תמציאי משהו אחר חיובי שדרושה לך העזרה הכספית מהם, כזה שלא ישבור להם תלב - מה שכאמור יקשה עלייך. ולרכז את האנרגיה שלך בלהגיד לעצמך שמותר לך את הכסף הזה. מותר לך טיפול רציני ומחזיק. מותר לך להרגיש יותר טוב אפילו אם זה יוצר עומס כלכלי. אפילו אם זה קשה. זה לא לתמיד. זו השקעה ולא בזבוז. וכשתהיי גדולה וחזקה תחזירי להורים שלך א הכסף ותוכלי לטפל בהם ולדאוג להם אם תרצי כי לא תהיי שבר כלי סובל אלא במקום אחר לגמרי. וחבל, כל כך כל כך חבל שאת השנים האלו את מעבירה ככה. במקום לטפס מזה למעלה. כי את כן יכולה, יש לך את הרצון, את האומץ, את ההבנה שהדרך למעלה עדיפה על הדרך למטה. את עשית דרך ארוכה. את כבר לא באשליות של הפרעות אכילה- יצאת מזה. קלטת את הקטע. עשית את זה לבד, בעזרת הפורום ובעזרת הטיפול הלא מספק שקיבלת וכנראה שידעת בכל זאת איך להשתמש בכלים האלו. כנראה שרצית מספיק. בקיצור, זה המינימום של המינימום. עם טיפול רציני ומעמיק, תוכלי גם להתמודד עם הדברים היותר קשים שמכבידים עלייך כרגע ומכניסים אותך לדיכאון ודיסוננסים וכו. וגם, אני אוהבת אותך, ודואגת לך.. באמת, את לא מספיק נגישה (ותכלס גם אני..) כדי שאולי הייתי מצליחה להעביר לך את כל זה יותר חזק...