DEN@SD

PACK PACK

New member
DEN@SD

טוב, יבש פה בתגובות למשחקים (כנראה מההודו), אז אני מרים את הכפפה. אני לא מבין איך טים טיבו עושה את זה?! זה לא הגיוני ולא מסתדר לוגית. זה כמו שבסוף שבוע אחיינים שלי בני ה-9 וה-5 ניצחו אותי במאדן ב-XBOX.
לא הצלחתי להסביר לעצמי את שני המקרים. אבל כל הכבוד לבחור. הוא כל כך רצה לנצח, שבהארכה כשסן דייגו היו בדרייב, בריידי קווין ישב לידו וחפר לו וחייך אליו, אבל טיבו נשאר עם פרצוף קפוא. הוא היה כולו במשחק, וראו על הפנים שלו שהוא פוחד להפסיד (במובן החיובי).

RoyBehar

New member
ברונקוס - דולטס (וקטנה מקיי.סי-פיטס'

Oops he did it again.... מצחיק שדיברת על מאדן, כי באמת שבאיזשהו שלב במשחק אתמול, כשטיבו דפק איזה ספין-מוב הזוי באמצע המגרש (ואז תוקל באכזריות אחרי 2 יארד בערך) התחלתי לחשוב שאולי באמת כל הקטע פה זה שאלוהים יושב על האקס בוקס שלו וטיבו זה ה Created Player שלו... סתם, אבל באמת שהפעם זה ממש לא יהיה הוגן לדבר רק על טיבו שוב. הוא היה לא רע, לא עשה טעויות והזיז את הכדור גם דרך האויר סוף סוף , אבל באמת שהפעם הוא לא צריך להיות הסיפור המרכזי. ההגנה של הברונקוס באחד המשחקים הכי טובים שלה. אמנם בלי חטיפות (שזה מפתיע בהתחשב בסטט' של ריברס במשחקים האחרונים), אבל עם עצירות קריטיות מתי שהיו צריכים אותם. באמת שהם לא מקבלים מספיק קרדיט. תכלס, בלי ההגנה החייתית הזו, טיבו לא היה יכול לנצח גם את ארבעת המשחקים הקודמים. זאת הגנה מפוצצת בכישרון, עם איזון נכון בין וותיקים (דוקינס, ביילי) וצעירים (דומרביל, וון מילר, אנדרה גודמן) ועם המנטליות הכי קשוחה בליגה לדעתי. מה שכן, לדעתי המשחק הזה היה צעד מאוד חשוב בדרך להשלמה של אלוויי, זאנדרס ופוקס עם טיבו. אלוויי נראה שמח במיוחד (בניגוד לחיוכים המזוייפים ומחיאות הכפיים המנומסות במשחק הקודם), פוקס כבר ממש מדבר בחיוב על טיבו (פוקס כבר כמה משחקים מתחיל למצוא מקום על העגלה של טיבו) ובאופן כללי, נראה לי שהאווירה סביב טיבו מתחילה להיות יותר חיובית. זה לא רק בגלל הניצחון, זה הרבה בגלל העובדה שטיבו מתחיל להראות ניצוצות גם במשחק המסירה שלו. זה עדיין לא מושלם ועדיין לא קורה מספיק, אבל כשטיבו כן מחליט למסור, זה עובד ואפילו עובד טוב (ודרך אגב שאפו גם לקו ההתקפה של הברונקוס שנתן לטיבו פאקינג שעות בכל מהלך מסירה). ועם ההפסדים של הדולטס ושל הצ'ימפס, הברונקוס כרגע בעמדהמצויינת בAFC ווסט, משחק אחד מאחורי אוקלנד שנשארו להם משחקים מול גרין ביי ומול דטרויוט, מעבר לזה שגם הווייאלד קארד כבר לא נראה כזה בלתי אפשרי. כיף להיות אוהד של הברונקוס השנה, לא משנה איך הניסוי הזה ייגמר, הדרך ממש מהנה.

ESPN

New member
DEN@SD

בעיקרון ראיתי את ניו אינגלנד-פילי, אבל כל פעם שהייתה שם הפסקת פרסומות והעברתי לדנבר-סן דיאגו, בדיוק מישהו היה לפני פאנט או במהלך פאנט. חשבתי לעצמי שזה נראה כמו משחק של ילדים בשכונה שאף אחד לא מסוגל לחבר שני פלייז מוצלחים ביחד (זה אפרופו האחיינים שלך והאקס בוקס). אחרי שנגמר המשחק בפילי, ראיתי את שתי הדקות האחרונות של הרגיוליישן ואת ההארכה והגעתי למסקנה שאין מה לעשות, השכינה פשוט שורה על טים טיבו (וזה אחרי שיצאתי פה לפני כמה ימים על הקטע הדתי שלו...). וזה שסן דיאגו כנראה ממש גרועים גם עזר לו.

RoyBehar

New member
ברונקוס - דולטס

"השכינה שורה עליו" - אהבתי! :) באמת שאני כבר לא יודע להסביר את זה אחרת. תכלס באיזשהו שלב במהלך הקמבק של הברונקוס, פשוט התחלתי לצחוק. לא הרשיתי לעצמי לפתח ציפיות. אמרתי לעצמי שזה שלפחות אנחנו עדיין במשחק והוא יחסית צמוד, זה כבר הישג וזה.. היה ברור לכולם שהנה הגיע טיבו-טיים ואין סיכוי שדנבר מפסידים את זה, אבל אותי זה פשוט נורא שיעשע. כאילו שהוא מתכנן את זה מראש, מכין את השטח לקמבק של הרבע האחרון, שלא יהיה משעמם...

actually- spoiler as above

THe broncos were in the game all along. There was never a big lead or something. THe defense was excellent and tebow was fine. I think actually that his rushing statistic was not that amazing, ifI remember correctly less than 3 yards per carry. THe fact that SD missed 2 field goals helped a lot. btw I understood why fox didn't go for 4th and one the 1st time, but twice? when the game is on the line? he's lucky that they didn't loose. He should buy the Bolt's kicker a big big present. Perhaps a weekend in Denver
? I also don't think that the game is ugly, or bad, it's just not pass . wacky as we're used to. Kinda like the Underdogs two years ago though they couldn't pass even when their life depended on it.

tragula

New member
די פשוט

1. אין איבודי כדור (באויר או בקרקע). 2. ההגנה משחקת inspired football (יש דברים שלא ניתן לתרגם), היכולת שלהם לייצר מהלכים שלילים ולהפעיל לחץ קבוע על הק"ב היריב מקשה מאוד לפתח מולם דריבים ארוכים. זה עוזר להפוך את המשחק ל- field position game ולהגיע לרבע האחרון בתוצאה צמודה. 3. קבלת ההחלטות של טיבו היא טובה. אחד הקשקשנים ה- ESPN (אני לא זוכר מי) אמר אתמול, שהגיע הזמן להפסיק לדבר על מה טיבו יכול או לא יכול לעשות, ועדיף להנות ממה שקורה עכשיו על המגרש.

למעלה